30 Kasım 2015 Pazartesi

Google konum ayarları pc

Google konum ayarları pc

Açılır menüden kullanmak istediğiniz dili ya da konumu seçin. dil seçenekleri tüm sitede uygulanır ancak videolar orijinal dillerinde gösterilir. Chrome yeni özelliklerinden birtanesi de konum bilgimizi sitelerle paylaşarak bize daha yerel hizmetler vermeyi planlıyor. Gizlilik başlığı altından İçerik ayarları‘nı seçiyoruz.


Scripti kullanmanın üstte anlatılan elle konum kapatmadan üstün yönü ise ek bazı tedbirlerle konum bilginizin sızdırılmasının tamamen engellenmesi ve tüm ayarları bir tıka indirgemesidir. Cihazınızda bulunan konum ayarlarını anlama. Bazı uygulamalar ve oyunlar da konum bilgilerinize erişir. Bunların neredeyse tamamı birbirleriyle bilgi paylaşımında bulunuyorlar. Kurcalayıp Konum ile ilgili ayar olup olmadığına bakacaksınız.


Hesabınızda oturum açarsanız veya bir hesap oluşturursanız hemen bazı gizlilik seçeneklerini inceleyip ayarlayabilir, hatta daha da fazla. Açılacak arayüzde “Bu cihaz için konum açık” veya “Bu cihaz için konum kapalı” yazısının altında Değiştir butonuna tıklayın. Böylece açık olan konumunuzu Kapalı haline getirebilirsiniz. Eğer sizde kullandığınız web browser konum bilgilerine erişimi kapatmak istiyorsanız o zaman aşağıdaki adımları takip ederek kapatalım.


Ne olduğunu elbette merak ediyorsunuz. HD Remaster Commandos - HD Remaster (PC İndir):. Bunlar Cortana, Hava Durumu, Haritalar, Haberler ve diğerleri.


Burada vurguladığımız seçeneklerin tümü. Bu uygulamalar için doğru fiziksel konum olmadan, işe yaramaz ve bir yer israfı ortaya çıkıyor. Geçiş hızlı ve kolaydır. En az karakter olmalıdır.


Başka sitelerde kullandığınız şifreleri yeniden kullanmayın, evcil hayvanınızın adı gibi çok kolay tahmin edilebilecek şifreler seçmeyin. Bu özellik varsayılan özellikler arasında otomatik olarak geliyor. Android telefonlarda “Konum” hizmeti, uygulamalar aracılığı ile haritalar üzerinden yer bulmamızı veya bir arkadaşımıza yerinizi bildiren bir mesaj atmada işe yaran hayatı kolaylaştıran bir özelliktir.


Milletin bu sosyal medya kanallarında. Her şeyden önce, hangi verilerin - Eniyiandroid. Cihazdaki aynı Konum ayarları sayfasının alt kısmındaki Konum Geçmişi bağlantısını. Bu yazımda son zamanlarda çok sık sorduğunuz yükleme konumunu değiştirme ayarlarını anlatacağım. Hiç bir program yüklemeden ve bilgisayarınızın işletim sistemine zarar vermeden yüklediğiniz programları istediğiniz diske varsayılan olarak ayarlayabilirsiniz.


Daha fazla bilgi almak için Şu Sayfadan bilgi alabilirsiniz. Konum Ayarları içerisinden Konum Paylaşımını Aktif edelim. Henüz ülkemizde aktif olmasa da Cortana beraberinde birçok gizlilik ayarı getirdi. Kapatmak için aşağıdaki adımları izleyin.


Mozilla’nın konum ayarları about:config menüde gizlidir. Haritalarda toplu olarak biriken konum bilgilerinizi yöneterek konum verilerini silebilirsiniz. Son yılların en çok oyanan ve sevilen oyunu PUBG, kısa zamanda piyasada yer alan PUBG mobil versiyonunu çıkmasının ardından milyonlarca oyuncunun beğenisini kazanarak artık daha da büyümeye başladı ve oyuncu sayısında çok fazla artık yaşanarak bünyesinde toplamayı başarmıştı.


Google konum ayarları pc

DNS değiştirmek artık işe yaramıyor mu? Amacım yasakları aşmak değil, merak ettiğim için soruyorum. Haritada mavi noktanız görünmüyorsa veya GPS konumu yanlışsa bu sorunu gidermek için. Merhaba arkadaşlar bu yazımızda android üzerinde konum belirleme üzerine bir uygulama yapacağız.


Bu arada android üzerinden gelen bir. Ardından ayıklanacak konum olarak Masaüstünü gösterin. Sistem dosyası olduğu için İngilizce ismiyle görünebilir: Immersive Control Panel.


Eğer büyük açık havada doğa takdir zamanınızı en iyi şekilde böylece bu tüm yolculuk öncesinde karar verilebilir, burnunuza bir rehber kitap ya da seyahat uygulaması gömülü değil. Kısa süre önce mobil platformlara çıkışını yapan PlayerUnknown’s Battlegrounds diğer adıyla PUBG, masaüstü sürümündeki başarısını mobil sürümde de devam ettiriyor. PUBG Mobile çözünürlük ayarlarını değiştirme ve Lag giderme!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar