27 Kasım 2015 Cuma

Boğaz manzaralı satılık daire sahibinden

Detaylı Ara Filtrele Liste Katalog. Sahibinden (24) İnşaat Firmasından. Aramanız: Kiralık boğaz manzaralı daire sahibinden. Boğaz manzaralı daire sahibinden.


En güncel konut ilanları anında e-postanıza gelsin. Yeni listelenen ilanlari e-posta ile alin boğaz manzaralı daire sahibinden. TL fiyatından başlayarak konut arasında en iyi teklifleri kontrol edin. Satılık boğaz manzaralı daire istanbul ilan için 159.


Daha fazla satılık emlak ilanları mı arıyorsunuz? Bu sayfada gördüğünüz ilanların, mfiyatları TL ile 7. TL arasında değişmektedir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin. Beykoz Otağtepee boğaz manzaralı 709marsa. Mardin kıltepe bahçeli evler.


SAHİBİNDEN satılık daire. Bahçelievler cumhuriyet mah de satılık masrafsız sıfır 2. Sorularınız için ilan sahibi ile irtibata geçebilirsiniz. Ddmde efeler mahallesnde hartada konumlandirildii blgede bulunan oda,salon, kism ayri mutfak, wc banyo, balkon ve terasiyla beraber toplamda 1m2. TL ilan detay ve iletişim bilgileri için tıklayın kralilan.


Bu fiyata deniz manzaralı ev o bölgede yok çok acil olduğu içinbu fiyat izmirin göbeğinde. Acil boğaz manzaralı daire hakkında. BAĞDATA yakın 155m(2) katta tek 1. Gelibolu`nun en merkezi yerinde Yazıcızade Mah. Mevlevihane sokakata aynı zamanda yatırım amaçlı dubleks daire. Bağımsız daire olarak kullanılmıştır.


Boğaz manzaralı satılık daire sahibinden

Terasından kapanmaz deniz manzarası. Rezidansımız da yüzme havuzu,türk hamamı,sauna ve fitnescenter ı mevcuttur. Aziz Mahmut Hüdai Mahallesi Mehmet Paşa Değirmeni Sokak Ayazma Apt. Eşyalı dairenin açık plan yaşam alanı ve deniz manzaralı ortak kullanılan çatı katı terası vardır. TL Eşsiz deniz manzaralı çatı dubleksi Kadıköy’de, Fenerbahçe Marina’ya yürüme mesafesinde yer almaktadır.


Taşınmaya hazır dubleks daire akıllı ev sistemi ve alarm sistemi gibi özelliklere sahiptir. Istanbul - Fatih - Derviş Ali Mah. Kapıcılı, genelde öğretmenlerin oturduğu sitemizde 3. Kat deniz manzaralı dairemiz kiralıktır. Dairemiz oda Salon olup wc lidir. SONUNDA buda oldu müteahhit çıldırdı!


OLMAZ demeyin bizde olur! Deniz Manzaralı Site İçinde Havuzlu Kamelya Otopark Blok Semt: Kipa civarı nezih bir semttir. Pazarlık Vardır) cumhuriyet mah de satılık masrafsız sıfır 2. Favorilerime Ekle Yazdır. Fotoğrafı Büyüt (Ultra Foto) 160. Pazarlık payı vardır detaylar için lütfen telefon numarası üzerinden iletişime geçin.


This video is unavailable. ANAKKALE BİGA, MAHALLELERİ, KÖYLERİ, KARABİGA, GÜMÜŞÇAY, ÇEŞMEALTI, BOZLAR,GERLENGEÇ, SAZ KENT, KUM KENT, DENİZATI, ELELE KOMŞUM SİTESİ, SAYKO, ZİRAAT BANKASI MENSUPLARI SİTESİ GİBİ. Geniş Cepheli Konut Ve Merkezi Evler İçin Tıklayın!


Boğaz manzaralı satılık daire sahibinden

Satılık, kiralık, sahibinden, daire, araba, otomobil ilanı, ilanları, fiyatı. Eryaman Göksu Manzaralı Ara Katta Kiralık Daire.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar