25 Kasım 2015 Çarşamba

Ukrayna soyisimleri

Bu içerik Onedio üyesi kullanıcı tarafından üretilmiş, Onedio editör ekibi tarafından müdahale edilmemiştir. Siz de Onedio’da dilediğiniz şekilde içerik üretebilirsiniz. Rusça Kadın İsimleri, evet.


Bir isim şekilde şekile nasıl girer açıklayacağım. Fakat önce şunuda not etmek istiyorum. Turkiye Ukrayna uçağı tahminen ne zaman varır. Andorra Nerede - Andorra Nerededir - Andorra Nerde. Sadece kendi dil ve kültürü gibi, Rusya isimler de benzersiz ve çekici olarak kulağa yansıyor.


Umarım bizim kızlar da Rus coğrafyasına seyahetlerini sıklaştırırlar. Zaur Garipoğlu “Uluslararası Enformasyon ve Bölgesel Araştırmalar” STK genel başkanı 4çağdaş Ermeni soyadının doğrudan Azerbaycan kökenli olması sadece dil olgusu ile değil, hem de tarihi argümanlarla esaslandırılır. Kuvvetli şavaşçı kız Haduwig.


Ukrayna soyisimleri

Didişme, mücadele, çekişme Halag. Dindar müteyyin kimse Haldis. ATATÜRK’ÜN VERDİĞİ İSİMLER VE SOYADLARI Soyadı kanunu çıktıktan sonra herkes soyadını Atatürk’ten almak havasında idi. O da karşısındakinin hal tercümesini ve başından geçen vakalara uygun bir soyadı takardı. Yazar Falih Rıfkı Bey, Atay soyadını almıştı.


Kendisi şöyle anlatır: “Ben bir sabah drama dergisini açmış, ilk sayfalarda en sevimli kelimeyi. Tony Türk’ün kendi DNA analizi Avrupa’daki aile bağlarının nisbeten yeni olduğunu göstermiş. Türk’ün baba tarafından yeni Ye- DNA analizi, soyağacının BİN yıl öncesine Doğu Afrika’ya gittiğini göstermiş. Soyağacı oradan Ortadoğu’ya, daha sonra Ukrayna’ya daha sonra da Avrupaya uzanıyor. Avrupa ülkelerinde en sık kullanılan soyisimleri.


Ukrayna’daki bir radyoda konuyla ilgili açıklamada yapan Vladimir Vyatroviç, komünizm rejimine bağlılığı açık olmayan ama dekomünizasyon yasasının kapsamında olan 9-ismin henüz değiştirilmediğini belirtti. Turanîliklerinin nişanesi soyisimleri ile ortaya çıkmakta. Lübnan pasaportu Lübnan vatandaşlarının yurtdışı seyahatlerinde kullanılmak üzere verilen resmi belgedir.


Pasaportun içinde ise Arapça, İngilizce ve Fransızca yazılmıştır. Tüm yazar isim ve soyisimleri. Arapça bir ismin haliyle Müslüman bir isim olduğu anlaşılmaktadır. Arapça olmayan bir isim de Müslüman ismi olabilir. Müslümanlar için Müslüman adı benimseme zorunluluğu yoktur.


Değişik Soy İsimler İlginç Adlar İlginç Soyadlar İlginç Soyisimleri Tuhaf Soyadları. Trabzonspor genç yetenekler için Rusya ve Ukrayna’da. Rus bayan soyadları -ova ekiyle, erkeklerinki de -vich ya da -ov ekiyle biter.


Bu dilin yapısıyla alakalı. Ayrılma durumunda ise, Kanunun 300. En Komik Bebek İsim ve Soyisimleri. Lidiya Yıldız’ın yaşam öyküsü oldukça ilginç: babası Rize’li Aziz Yıldız.


Un tüccarı Aziz Yıldız, yüzyılın başında Rusya’ya gidiyor. Kaldırımlarda gazete satarak başladığı iş hayatı onu zirveye taşıdı! Serveti net olarak bilinmiyordu!


Türkçe konuş-makta, Türkçe soyisimleri taşımakta ve Greklerle inanç dışında hiçbir benzerli-ğimiz yoktur demektedirler. Ukrayna’nın farklı yerleşim yer-lerinde yaşamaktadırlar. Tabii evlenince seyahatle ilgili ilk çözmemiz gereken konu evlilik nedeniyle pasaport yenileme işlemleri oldu. Evlenince pasaportumu hemen değiştirmem gerekiyor mu? Western Union Para Almak istiyorsanız, bu seferde para alma formunu doldurmanız gerekiyor.


Ukrayna soyisimleri

Yine adres, telefon gibi iletişim bilgileri Banka yetkilisi tarafından western union para çekme formu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar