2 Şubat 2017 Perşembe

Ayrıldıktan sonra kadın ne yapar

Ayrıldıktan sonra kadın ne yapar

Bir kadın varmış her şeyi. Hareket Elbette her ayrılıktan sonra yaşadığınız şehri değiştiremezsiniz ama çoğu insan için içinde bulunduğu sahneyi değiştirmek, kırık bir kalbi onarmak için başlıca tercihlerden birisi. Kadın veya erkek farketmez, sevgilisinden ayrıldıktan sonra acaba şimdi ne yapıyordur diye merak eder. Sevgilisinden ayrıldıktan sonra kadınların en çok yaptığı şeyleri tek tek açıklayalım.


Ayrıldıktan sonra kadın ne yapar

Aslına bakılırsa başlığımız ayrıldıktan sonra kadınlar ne yapar değil de ayrıldıktan sonra kadınlar ne yapmalı olmalı, biz yine de bunu içerikte düzeltelim. Kadınlar ayrıldıktan sonra mutlaka ve mutlaka bir psikolojik çöküş içerisine girerler. Bunlardan en basit olanı eski sevgilisinin yakın arkadaşı ile sevgili olmaya çalışmaktır. Kadının intikamını yazdığım yazıyı, ilişki esnasındaki kadın intikamını anlatarak bitirmiştim. Oysa kadının bir de ayrıldıktan sonra aldığı intikamlar vardır.


Günler geçer unutamazsın sonra iç sesin gelir oturaklı bir konuşma yapar dumur olur hayatın devam ettğini anlarsın o zaman. Her şeyden önce aile gelir bu arada onlara şükredin. Zaten gerçekten olmanız gereken kişi ise ayrılmazsınız ve ailenizin yerine o kişi geçer ) Farklı bir bakış açısı ama dinlemeye değer. Yeni bir ilişki, yeni başlangıçlar, yeni umutlar… Elbette hiçbir insan ayrılık için yeni bir ilişkiye başlamaz. Eski sevgilinizin ayrıldıktan sonra sizin kadar incinmediğini sanmayın.


Erkek ayrılık sonrası ne yapar? Erkeğin ayrıldıktan sonra yaptığı en iyi. Erkeğpin ayrıldıktan sonra yaptığı en iyi şey umursamamaya çalışmaktır! Sadece eski sevgiliniz değil hiçbir erkek ya da kadın muhtaç, per perişan, pejmürde, kendini bilmeyen, hayatını bir başkasının ilgisine alakasına bağlamış ve zayıf insanlardan hoşlanmaz.


Eğer eski sevgilinizi tekrar elde etmek istiyorsanız derhal bir şeyler. Pucca Günlük en son yazısını mı okumak istiyorsunuz, En güncel köşe yazılarını okumak için hemen tıklayın! Kalbinizi kıracak hareketlerden kaçının! Ayrıldıktan sonra asla denemeyin! Bunun yerine, seçim yapma şansınızı kullanın.


Fakat çok gururlu ve inatçıdır. Sonra Karın Ağrısı Neden Olur, Nasıl Geçer? Dönmeyecek sanırsınız, çok seviyorsa kesinlikle geri döner. Aşk bir uyuşturucu gibidir. Birçok kadın ilişkileri bittiğinde eski erkek arkadaşlarının onlar hakkında ne düşündüğünü ya da tekrar birlikte olma ihtimalleri olup olmadığını merak eder.


Acı gerçek, arkadaşların bir bir telefon edip durumu doğrulamak istemesiyle kendini iyice gösterir. Bu trafiğe, sevgiliye alttan alta göz koymuş olanların yapmacık üzüntüleri de eklendikçe acı daha çok yakar. Mutlu birliktelik zamanlarında kanka olan çiftler, iyi niyet. Bu Türk erkeğini ne yapmalı da yola koymalı.


Sevgili Dilek Önder ‘in son yazılarından öyle keyif aldım ki. Aramayan Neden Aramaz başlıklı yazısı harikaydı. Yani ağzından bal damladı. Onun kadar feminist yaklaşmasam da ekleyeceklerim var elbet. Terk edilen Koç en kısa süre içinde kendine başkasını bulacaktır.


Eğer ilişkiyi siz bitirirseniz Koç hemen en tatlı tavrını takınacaktır. O gece mekandan ayrıldıktan sonra sabaha kadar sizinle mesajlaştı. Sonra sabah günaydın mesajları, olabilecek en romantik sözler, daha dün gece görüşmüşken “Haydi öğle yemeğini birlikte yiyelim” teklifleri, yani sürekli nefes aldırmadan size gösterdiği yoğun ilgi baş döndürücü olabilir ancak kabul edelim ki. Belki kadınlar kadar duygularını dışa vuramadıklarındandır erkeklerin acı çekmediği düşüncesi. Oysa ki onlar da acı ile yıkıntı yaşayabiliyorlar.


Siz de bir erkeğin ayrılık sonrası neler yaşadığını, neler yaptığını merak ediyor musunuz. Daha doğrusu, sevgilinize ya da eşinize ayırdığınız zaman, artık sizin için boş saatlerden biri haline geldi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar