2 Şubat 2017 Perşembe

E çift güvenlik parolası

Güvenlik parola bilgime nasıl ulaşabilirim? Ayarlarınız bölümüne girdiğinizde güvenlik parolası bilginize ulaşabilirsiniz. Yardıma ihtiyacınız var mı?


Daha fazla güvenlik seçeneği’ni seçin. Uygulama parolaları’nın altında Yeni uygulama parolası oluştur’u seçin. Apple Kimliğiniz için ek bir güvenlik katmanı olan iki faktörlü kimlik doğrulama, başka biri parolanızı bilse bile hesabınıza sizin dışınızda kimsenin erişememesini sağlamak için tasarlanmıştır. Parola, Kablosuz Anahtarı, güvenlik parolası, WPAparolası, WEP anahtarı veya benzeri şekilde etiketlenmiş olabilir.


Kablosuz ağ adına çift tıklayın, ardından Parolayı göster onay kutusunu seçin. Gelen Kutunuzda Exchange yöneticiniz tarafından gönderilen ve bu adımda oluşturduğunuz parolayı girmenizi gerektiren bir ileti alırsınız. Bağladığınız daha önceki ağların bir listesini görürsünüz. Ağın özelliklerini açmak için bir ağ adını çift tıklayın.


ASCII parolası Size düz ASCII metni olan bir parola verilirse paroladan önce ve sonra çift tırnak işareti () kullanın. Yönetici parolası girmeniz veya onaylamanız istenirse, parolayı yazın veya onay verin. Statik ip kullanarak güvenlik kameralarınızı uzaktan görüntülebilir, network video kaydı, DVR, trarik kameraları, webcam videolarını kaydedebilirsiniz.


ESET Smart Security veya ESET NODAntivirus, ayarların başkaları tarafından değiştirilmemesi için kullanıcıya bir parola koruması sunar. Açılan Excel güvenlik uyarısında Macroları Etkinleştir’i tıklayın. Macro etkinleştirildikten sonra eklentiler menüsünün en altına Unprotect sheet ve Unprotect workbook adı altında iki yeni menü seçeneği ekleniyor. Access güvenlik mimarisini anlamak için, Access veritabanının bir Excel çalışma kitabı veya Word belgesi gibi bir dosya olmadığını unutmamanız gerekir.


Windows Gezgini’nde veritabanı dosyasına çift tıklayabilir veya Access çalışıyorsa, Dosya sekmesinde A. Veritabanını şifrelemek için bir veritabanı parolası. Yani ana ödülü kazanma şansın ikiye katlanıyor! Etkinlik: Geliştirmelerde daha yüksek şans! Bu sınırlamaları çocuğunuzun tablet veya telefonu kullanırken uygulama yüklemesi, silmesi, satın alması yönünde kısıtlamalar yapıyor olmak için ayarlamış olabilirsiniz. Ağ parolası ile oturum parolasını farklı yapma Daha Fazla.


Bu arada dosyalara girebilmesi için dosya özelliklerindeki güvenlik sekmesinden kullanıcılara guesti eklemeyi unutma. Burada çift taraflı bir açıktan bahsedeyim. Elbette bu bilgisayarımıza tanımadığımız kişilerin giriş yapmasını engelleyen harika bir güvenlik sistemi ancak bilgisayarlarını sadece kendileri kullanan ev kullanıcıları için gereksiz bir özellik. Sosyal medya, mail, bilgisayar parolası vb… tüm parolalarınız muhakkak zorluk derecesi yüksek parolalardan oluşmalı ve hepsinde farklı parolalar seçmeye özen göstermelisiniz.


Two-factor authentication Buradan) seçeneğini aktif edin. Hizmetler ’e çift tıklayın. Ad sütun başlığına tıklayarak adları ters sırayla sıralayın. Outlook masaüstü uygulaması tarafından gösterilen iletişim kutusundaki Parola kutusuna uygulama parolasını girin. Microsoft hesabına çift tıklayın.


Merhaba aynı ağda olduğumuz bir bilgisayara ağdan bilgisayar ismine çift tıklayıp ulaşmaya çalışıyorum. Ve tabiki Security sürümü Antivirus sürümlerinden daha kapsamlı güvenlik sağlar. Verilerinizi yıldır antivirüs dünyasına yenilikler katan çok katmanlı korumaya emanet edin. Firma ağlarına yönelik çift yönlü güvenlik duvarı, web kontrolü ve uzaktan yönetim içeren hepsi bir arada güvenlik çözümü. Nokia XL Çift Hatlı Android X Telefon Keşfedin!


E çift güvenlik parolası

Büyük ve güzel inçlik ekranda Plants vs. Zombies ve Skype gibi favori uygulamaların keyfini çıkarın. Ayrıca size sunulan yüz binlerce diğer uygulamadan başka favoriler indirin. Password Manager Pro is a secure Enterprise Password Management Software which serves as a centralized Password Vault to manage shared sensitive information, including privileged accounts, shared accounts, firecall accounts, documents and digital identities of enterprises. Windows tabanlı bilgisayarlarda olduğu gibi Apple Macbook’larda insanlar tarafından sıkça kullanılmaktadır.


Bu tarz notebook’lar içinde oturum parolası koyulabilir. Macbook masaüstünden “sistem tercihlerine” geliyoruz. Karşımıza gelen ekrandan “kullanıcılar ve gruplar” kısmına giriyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar