1 Şubat 2017 Çarşamba

Obam termal

Obam termal

Obam Termal , muhteşem bir doğaya sahip. Kızıl çam ormanlarının kuşattığı ve yeşilin bin bir renginin hakim olduğu bu manzarayı, eşsiz travertenler ve Simav Çayı üzerindeki göl manzarası kusursuz bir tabloya dönüştürüyor. Doğal termal otelimiz, bulunduğu konum ve sağladığı.


Obam termal

Tüm misafirlerimiz için olduğu gibi misafirlerimizin. Kaynak suları florür içeren sodyumlu bikarbonatlı termal sular sınıfındadır. Su kendi halinde akışkan olup, saniyede 1litre çıkmaktadır. Tesisin flüorür içeren sodyumlu ve bikarbonatlı termal sular sınıfındaki sularından yararlanmak isteyen misafirler, tesis bünyesinde hizmet veren termal havuzlarda, buhar banyosunda ve saunada keyifle vakit geçirebilir. TripAdvisor’ın interaktif haritasını kullanarak konuma ve yakındaki restoran ve gezilecek yer seçeneklerine göz atın.


Konaklamanız için fiyatları karşılaştırın ve en iyi teklifi alın. OBAM TERMAL Hakkında Genel Bilgiler. Bay-bayan ayrı termal havuzlar, spa, sağlıklı yaşam merkezi, Türk hamamı. Tesis, havaalanına km, şehir merkezine km uzaklıktadır. Deniz ve Havuz Özellikleri.


Obam termal

Tesiste bilardo, masa tenisi oynanabilecek özel alanlar kurulmuştur. Tesiste bulunan kapalı restaurantta yemeklerinizi yiyebilirsiniz. Termal havuz, açık yüzme havuzu, bay ve bayan ayrı olmak üzere kapalı termal, termal jakuzi, sauna, hamam (bay -bayan ayrı ) , masaj gibi olanakları mevcuttur. Yeşilin tonlarına doyacağınız bu işletme huzurlu bir tatilin kapılarını sizlere açmaktadır. Sana uygun tarihler arasında odanı seç, rezervasyon yap.


Balıkesir islami otelleri. Otel özelliklerini ve fiyat bilgilerini incelemek için sayfamızı ziyaret edin. Bay ve bayan termal havuz bulunmaktadır. Tüm odalarda termal su hizmeti bulunmaktadır. Misafirler tesislerindeki odalarına saat 14:itibari ile giriş yapabilirler.


Tesislere evcil hayvan girişi yasaktır. Otelle ilgili herşey tamamen obamtermal. Dilersen otelde öde dilersen kredi kartıyla anında ödeme yap. Gerçek müşteriler, özgün yorumlar. Bu termal kaynaklar üzerinde kurulan yüzlerce nitelikli, özel oteller ve kamu tesisleri şifa arayanlara sağlıklı tatil hizmeti vermektedir.


Kurumsal hizmet yapısı ve profesyonel çalışma kadrosu ile seçkin, ekonomik, tatil yerleri, tur paketleri ve en ucuz rezervasyon fiyatı sunan acentamız Heryerden Tatil geçtiğimiz yıllarda yurt içi turları, yurt içi kültür turları, yurt içi otel rezervasyonları, yurt dışı turları. Kaynağından doğal ortamda yeryüzüne çıkan derece şifalı termal kaplıca suyu beden ve ruh sağlığını zinde tutuyor. Odalık tesis, olabildiğince huzurlu, sessiz ve sakin bir tatil için güler yüzlü personeli ile gece gündüz çalışmakta. Huzurlu ve sağlık dolu bir tatil yapmak isteyenler için bütçe dostu termal oteller, zamanını en kaliteli şekilde geçirmek isteyenler için ön plana çıkıyor.


Termal terapi havuzları,macera duşları,kar çeşmelerin ücretsiz yararlandırılmaktadır. Lüks dekorasyona sahip standart ve suit oda çeşitleri olmak üzere toplam oda 1yatak kapasitesine sahiptir. The guests who would like to benefit from the thermal waters with sodium and bicarbonate can spend pleasant time in thermal pools of the property and also prefer steam bath and sauna. Sign in to like videos, comment, and subscribe. AÇIK BÜFE İFTAR VE SAHUR YEMEKLERİ.


NOT: İftar ve Sahur saatleri arası otelin termal imkanlarından yararlanabilirsiniz. NOT: Otelimiz de bornoz bulunmaktadır. Sındırgı Emendere Kaplıcaları Termal Oteli. Yarım Pansiyon: Açık büfe kahvaltı ve akşam yemeği.


Termal yüzme havuzları, Türk hamamı, sauna, fitnes merkezi, Wi-Fi. Yüksek oranda selenyum ve radon bulunan suyumuzun içinde bulunan balıklar da yaraları temizleyerek tedaviye yardımcı olmaktadır. Bay, bayanlar ve çocuklar için ayrı olan termal havuzlar birçok hastalığa iyi geldiği yapılan araştırmalar sonucunda saptanmıştır.


Bir de bu kurum bizden telefon ile kart bilgilerimizi istedi ya da havale olabileceğini söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar