21 Ağustos 2018 Salı

Adını soyadını bilmediğim birini nasıl bulurum

Adını soyadını bilmediğim birini nası bulurum? Hiç bir bilgim olmayan birini bulmam mümkünmüdür. Güncellemeler: Takip Et. Arkadaşlar haftada kez gördüğüm bir kız var.


Onun stajyerlik yaptığı bir yerde görüyorum. Merhaba merhabamız var ama daha ileriye gitmiyor. Sosyal hesaplardan nasıl bulabilirim? Gelişmiş arama yaptım ama bulamıyorum.


Kız kıkır kıkır gülüyor. Ben duymamazlıktan gelmeye çalışıyorum. Yolculuk boyunca muhabbet ettik. Adını, nerede oturduğunu falan sordum. Dergi sende kalabilir dedim.


Etiketler: adını bilmediğim birini nasıl bulurum, internette kişi bulmak, kişi arama motoru, kişilerin sosyal medya. Aradığınız Kişiyi Bulmak Kolay. Biraz teknolojik bilgi, biraz beceri ve bazı bilgiler doğrultusunda internet üzerinden merak ettiğiniz kişiler hakkında daha daha bilgiye. Bulabileceğim bir site veya herhangi birşey bir tavsiye en küçük bir önerinizi bekliyorum :S Soyadını bilmiyorum o yüzden TT Beyaz sayfaları link ATMAYIN. Ancak alternatif olarak sabit numarası ya da cep telefonu numarasını bildiğiniz bir kişinin adını ve soyadını da bulabilmeniz mümkündür.


Ben adını ve yaşadığı şehri bildiğim birini nasıl bulabilirim. Bu videonun bilgilendirici olduğuna inanıyorsanız beğenip abone olmayı unutmayın :) İnstagraanchorage. Asla öyle diil o olay, kim uyduruyor bunları… Ev sahibem evden çıkarken ben de çıktım, hava güzeldi… Akşam oldu dönmedi, sonraki akşam yine yok.


Bilmediğim için, bulurum diye eski eve gittim. Bu arada o da benim oraya gittiğimi haber alıyor dönüşünde. Gözlüğümü kaybettim bulmak istiyorum havas ilmini demedim ama bilmediğim için başaramadım yardım edebilirmisiniz. Telefonumun hafıza kartını kaybettim. Aşağıdaki linke tıkladığınızda karşınıza Türk Telekomun Beyaz Sayfası çıkacak ve sizden telefon veya adresini aradığınız kişinin adını, soyadını, biliyorsanız ilini, ilçesini ve en sonunda da sayfada yer alan kodu doğrulama kısmına yazmanızı isteyecek.


Sözlük Efsane Hikayeler Serisi Devam Ediyor! Teknik Eğitim Fakülteleri Kapatıldı. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah. Onlar İslam’ın adını soyadını, sicilini kütüğünü her bir şeyini kullanırlar, fakat İslam diye insanların kalplerine yerleştirdikleri şirk inançları inanan kimseyi ebediyyen cehenneme hapseder. Allah onların yaptığı bu işi şöyle haber vermektedir: “On(insa)ların çoğu ancak ortak koşarak Allah’a iman ederler.


Keke dedi senin anlattığın hikayeye uyan tek şey bu. Aynı soyadını taşısa da ailelere, ve aynı evdeki yetişkin bireylere ayrı ayrı davetiye yazılır. Yakınlarınız mağazaya uğrayıp ya isteklerinizden birini komple satın alıyorlar ya da hediye fonuna güçleri ölçüsünde para ekliyorlar.


Mahmut tarafından beğenilmesi sonunda Paşalık payesi, yanında Osmanlı Orduları genel Bando Direktörü alarak uzun yıllar çalıştı. Mahmut adını taşıyan Mahmudiye Marşı’nı besteledi. Abdülmecit için de Mecidiye marşı ile başka marşlar besteledi.


Benim gibi çok hevesli, mümkünse adını, soyadını, bedenini ve sahibi olduğu şahsi bütün eşya ile ilişkilerini tek hamlede dönüşüme kurban edebilecek bir insan için bile kolay değil. Kaldı ki çoğumuz mutlu olmak istiyor ama bunun ancak karşılığında bir şey vererek olabileceğini kabul edemiyoruz. Tanık Koray Yılmaz:”Soy ismini, örneğin efendim yanımda çalışan adamın bile soyadını hatırlamıyorum o tarihten bu tarihe de. Sonuçta isimler nettir yani soyadları da veya kendi şahısların kendilerinde gider bulurum yani bunda bir sıkıntı yok.


Yani Ankara’ya giderim bu hafta gün orada kalmam yeterlidir yani. Güney Slav topluluğu Sırplar ise M. Euro bozdurmaya karar verdim. Altunyan da adını ve soyadını bu dönemde mahkemeye başvurarak.


Yarın onlarca çocuk seneye görüşürüz diyecek bana. Uzun zamandır duymadığım o korkunç espriye maruz kalacağım yine bol bol.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar