30 Ağustos 2018 Perşembe

Mr açılımı ingilizce

MR açılımı için İngilizce dilinde geliştirilmiş anlam doğrudan dilimize çevrilmiştir. Orijinali Magnetic Resonance Imaging olarak belirlenmiştir. Bu ismin sonunda yer alan İmaging ise görüntüleme anlamında türemiştir.


Hemen hemen hepimizin MR çektireceği zaman MRI makinesi tanımıyla karşılaştığı aşikâr. Anadili İngilizce olan ülkede akredite edilmiş dil okulu ile Kaplan International English, yaş ve üzeri öğrenciler için kapsamlı İngilizce dil kursları sunar. Clear Men ile Kepek Problemine Tamamen Son! Bu kısımda Mr kelimesinin türkçesi nedir?


Mr anlamı, açılımı ya da türkçe kelime anlamı hakkında bilgiler verebilir veya dilerseniz Mr ile ilgili cümleler sözler yazılar ile ingilizce türkçe çeviri. Mentally retarded Short for MRI An abbreviation of mister, a title used before the surname in theory, though not generally in practice, above some undefined social level, too old to be addressed as “Master”, not a knight or of some higher rank, an in Britain though not in the United States, not entitled to be addressed as “Dr. Mrs anlamı, açılımı ya da türkçe kelime anlamı hakkında bilgiler verebilir veya dilerseniz Mrs ile ilgili cümleler sözler yazılar ile ingilizce türkçe.


MR sonrasında herhangi bir ağrı ile karşılaşmamak ve görüntüleme sırasında alerjiye neden olacak bir ilaç kullanımı zorunluğunun olmaması Emar’ın en önemli avantajlarından biridir. Memorial Sağlık Grubu Radyoloji Bölüm Uzmanları, manyetik rezonans (Emar) görüntülemesi hakkında bilgi verdi. Türkçe, İngilizce ve Almancada ne demek?


Yüksek düzeyde manyetizmayla canlı doku, yansıtma yöntemiyle görüntülenir. Farklı özelliklerinden dolayı hastalıkların tespitinde bilgisayarlı tomografiden de destek. MR görüntülemenin, canlı organizma üzerinde şu ana kadar kanıtlanmış herhangi bir zararı yoktur.


Mr açılımı ingilizce

Manyetik Rezonans Görüntüleme Nedir ? MR veya MRG olarak adlandırılmıştır. Emar radyoaktif değildir, dolayısıyla radyasyon yaymaz ve sağlığa zarar vermez. Aşağıda kısaltmalar (abbreviations) ile ilgili kelimeleri ve örnekleri bulabilirsiniz.


Uzun kelimelerin yerine kullanılan daha kısa biçimlerine genel olarak abbreviations yani kısaltmalar denir. Tureng Multilingual Dictionary offers you an extensive dictionary where you can search terms in different languages. You can search words by their fields of profession, hear different accents in languages, add and correct entries. Sunduğumuz tüm profesyonel hizmetlerimizde iş ortaklarımıza özel çözümler üretiyor, ihtiyaçları belirliyor, teslim tarihini planlıyor ve akabinde uzman ekibimizle süreci başlatıyoruz. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme.


Devasa güçlü mıknatıslar yardımıyla. MR harflerinin okunuşu M (em) ve R (ar) olarak telafuz edilmektedir. Genellikle ingilizce ve latin kökenli dil ve alfabelere sahip ırklar kullanır. Buradaki işaretin anlamı ve anlamı taşımaktadır.


Kane yada bay Kane ve Bayan Kane olacaktır. Akıl Haritaları Seti çıktı. Haritalar, bu sene okulda göreceğin her bir derse dair görseller, kısaltmalar ve konuların temelini içeren özet bilgi notlarını içeriyor. Detaylı bilgi için linke tıklayınız. Kısaltması – Ne Demek – Açılımı – Anlamı – Nedir?


Mr açılımı ingilizce

Wanted Gaming oyuncu platformuna nasıl katılabilirim? PUBG MOBILE pc için indirme linki? Mississippi, a state of the United States of America Motor Ship - motor ship - diesel engined ship Master of Science Manuscript Multiple sclerosis, a chronic, inflammatory, demyelinating disease Middle School Morphine.


Bazı önemli kısaltmalar aşağıdaki listede mevcuttur. Hastanız ın Üst Abdomene yönelik MR incelemesinde, Teknik: Tağırlıklı aksial mm. Tağırlıklı aksiyel mm.


Mr açılımı ingilizce

Bir Başka Gözden İngilizce adlı setin tamamını burada yayınlamak elbette ki söz konusu değildir. Kitaplar bilgisayar ortamına özetlenerek aktarıldığından, topoğrafik hatalar olabilir. Mistress Hanımlar için Ms. Bekar (veya genç) hanımlar için Sr. Evinizden, iş yerinizden, okuldan istediğiniz her yerden ingilizce eğitimi almakta özgürsünüz.


Simpson artık burada çalışmıyor. Tıbbi terimlerin anlaşılmasında sizlere yardımcı olmak amacıyla bir tıbbi terimler sözlüğü hazırlamaya çalıştık. Merak ettiğiniz latince tıp terimlerinin baş harfini, alfabetik sıraya dizilmiş kelimeler arasında bakabileceğiniz gibi arama formunu kullanarak aramak istediğiniz tıp terimlerini bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar