30 Ağustos 2018 Perşembe

Facebook isim arama

See actions taken by the people who manage and post content. Ancak bu işlem bir miktar zaman istemektedir. Arama ( Search ) kısmına telefon numarasını yazdığınızda bu kişi facebook iletişim kısmında telefonu kayıtlı ise bu numaranın sahibini bulabiliyoruz ve karşımıza sanki isim ve soyisim ile arama yapar gibi sonucu getiriyor. Yasemin Ergene, Almanya doğumlu Türk aktris, model, dizi ve sinema oyuncusu.


Aşk Oyunu dizisinde Ekin Serbest Teksoy ve Doktorlar dizinde Ela Altındağ karakteri ile tanınmıştır. Bildiğiniz gibi artık hemen hemen herkesin facebook hesabı var. Durum böyle olunca yıllardır görüşmediğiniz telefon numarasına sahip olmadığınız akrabalarınızı dünyanın neresinde olursanız olun bu sosyal medya aracı. NTERNET İnterneti Değiştiren Büyük İsim.


Eminim ki birçoğunuzun kafası artık çok daha rahattır, değil mi? Konuyla ilgili soru, görüş ve isteklerinizi aşağıda bulunan yorum. Bunun yanında facebook dışında arama motorlarında yapılan isim arama işlemlerinde de artık face profilleri ön sıralarda yer almaya başladı. FACEBOOK’TA PROFİLİNİZ NASIL ARANABİLİR? Peki facebookta isim değiştirme nasıl yapılır?


Facebook isim arama

Daha sonra ise, ekranın sağ üst köşesinde bulunan arama motorunun hemen üst kısmında bulunan ‘HESAP‘ kısmına. Ali, şimdi Ayşe ile Arkadaş gibi. Peki bunları öğrenirken kimlerin sizi facebook arama motoruyla aradığınıda öğrenmek ister misiniz? O zaman bu makale tam size göre.


Bey arama geçmişimi temizledim ama benim sorunum haraketler dökümünde x isim soy isimli şahısı eklediniz yada z ye arkadaşlık isteği gönderildi gibi geçmişleri nasıl kaldırabilirim. Bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim. Bu yöntem ile facebook ta sizinle aynı soyadı taşıyan kişileri bulabiliyorsunuz. Arama satırına bir markanın, bir kişinin, bir ünlünün, bir sayfanın veya herhangi bir şeyin adını yazarak aramalar yapıyoruz.


Peki bu arama geçmişimizi silmek istersek ne yapmalıyız? Telefon numarasından isim ve facebook bulmak hacker bey. Arayan kişileri isim gösterme, Arayan kişileri spamla, Arayan kişileri engelle, Ucretsiz arama nasıl yapılır, Ucretsiz dk. Hemen dehşete düşmenize gerek yok! Sağ üst bölümde bulunan Arama Kayıtlarını Sil butonu yardımıyla tüm arama kayıtlarını kolayca silebilirsiniz.


O beni buldu, teşekkürler. Menü Giriş yap Kayıt ol. Photos liked by me yazarsanız, beğendiğiniz fotoğraflar çıkıyor. Photos of my female friends yazarsanız, kız arkadaşlarınızın fotoğraflarından rastgele seçilen fotoğraflar çıkıyor. Hareketler Dökümü ekranından aşağıdaki resimdeki gibi sol tarafta bulunan DAHA FAZLA linkine tıklayın.


Facebook isim arama

Aşağıdaki resimdeki gibi önce sol alt tarafta bulunan Ara linkine tıklayın ve daha sonra da sağ üst tarafta bulunan Arama Kayıtlarını. Yani facebook arama kutusuna ne yazdı iseniz facebook geçmişinizde bulabilirsiniz. Bu geçmişi sadece siz görüyorsunuz.


Dikkat etmeniz gereken en önemli nokta kelimelerin sonuna kırmızı ile belirtilen kısımlara profil ismini ve soyismini eklemenizdir. Arama yapılan kişiler arama kısmında görünmeye devam eder ve kolay arama sağlar. Yeniden arama yapacaklara kolaylık olarak getirilen bu sistem, arama geçmişi olarak kayıt tutar. Konusunu resimli olarak anlatacağız. Kullanıcı’nın gönderilerini haber kaynağınızdan engelleyebilir, mesaj atmasını engelleyebilir veya tamamen engelleyebilirsiniz.


Sizde bu açılan kutucuk içinde bulunan boşluğa aradığınız sözcük ya da söz dizisini yazarak arama yapabilirsiniz. Bu arama kutucuğu üzerinde çeşitli seçenekler aramayı kolaylaştırmak için konulmuştur. Sonrakini bul, öncekini bul gibi seçenekleri de sunar. Sizlere bu yazımızda basit bir şekilde facebook arama geçmişini nasıl sileceğinizi anlatacağım. Bunlar insanlar, sayfalar veya gruplar olabiliyor.


Yaptığınız aramalar hareketler dökümü bölümünde kayıt altına alınır. Ayrıca arama kutusuna tıkladığınız zaman. Eskiden mesajlarının üzerine gittiğimde profili gör seçeneğiyle karşılaşırdım.


Facebook isim arama

Dini isim arıyorsanız doğru yerdesiniz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar