27 Ağustos 2018 Pazartesi

Seferihisar nerede kalınır

Kaleiçi sokaklarında bulunan pansiyonlar hem geleneksel tasarımı ile çok şık, hem de yaz ve kış aylarında açık olup, oldukça konforlu. Sığacık’da Nerede Kalınır? Monza House henüz çok yeni bir işletme olmasına rağmen açıldığı ilk günden beri kalitesini ortaya koymuş.


Hem oda hem de bahçe olarak diğer otellerde olmayan geniş ve rahat bir alan sunuyor. Seferihisar Türkiye’nin ilk “Citta Slow”u yani sakin şehri. Kale içinde bulunan küçük ev pansiyonlarında uygun fiyatlarla kalabileceğiniz gibi tam bir otel deneyimi için Club Atlantis Resort Hotel gibi otellerde de konaklayabilirsiniz. Tercih tamamen size kalmış. Türkiye‘de Sakin Şehir Ağı’nın (Citta Slow) ilk üyesi olan.


Her pazar kaleiçinde enfes bir pazar kuruluyor. Sahilde, harika bir gün batımına sahip limanını çevreleyen kalenin içine kurulan köyün daracık sokakları ve özgün mimarisi. Brüksel Gezilecek yerler ,Sicilya Gezi Rehberi,Orduda Nereye Gidilir,Karadağda Nerede Kalınır ,Dubrovnikten Karadağa Nasıl Gidilir , Amsterdamda Eurolines Nerededir , Karşıyakada Ne Yenir ,Maltada Eğitim, Zagreb Uçakla Kaç.


Huzur otel işletmesi olarak yıllık geçmişimiz, profesyonel hizmet anlayışı ile Türk turizmine ve yöre halkına en iyi şekilde hizmet. Uçakla hemen İzmir’de olayım fakat altımda da arabam olsun diyorsanız İzmir’den araç kiralamayı tercih edebilirsiniz. Havalimanı bunun için en doğru tercih. Pansiyon olarak Teos pansiyon dikkatimizi çekti, denizin hemen önünde. Kuşadası’ndan yaklaşık özel araç saat 15dk gibi sürede gidebilirsiniz.


Dikkat edilmesi gereken en önemli husus sahil yolu tek şeritli ve keskin virajlı. Otantik bir ambiyansa sahip olan Kaleiçi’nin geçmişi Osmanlıya kadar dayanmaktadır. Konaklama Tesisimiz, Ege’nin en ünlü pazarlarından olan ve pazar günleri Kaleiçi mevkiinde. Hem yıldızlı otelleri hem de pansiyonlarını deneyimlemiş biri olarak her ikisinden de bahsedeceğim. Sakız Adası’nda nerede, ne yenir?


Komşumuz olunca, damak zevklerimiz de benzer oluyor. Adaya gelip de lezzet ve tazeliğin doruğunda olan deniz ürünleri yemeden tabiki de dönülmez. Hem fiyatlar bize göre oldukça uygun hem de lezzet ve kalite daha iyi. Bu yazımızda bu konu hakkında bir iki önemli bilgi verelim istedik.


Nar Pansiyon, Teos Lodge, Mandalin Pansiyon, Rose Pansiyon gibi şehir merkezine yakın uygun fiyatlı pansiyonlar. Bölgeye belediye otobüsü de bulunuyor. Havanın kapalı ve rüzgarlı olmasına rağmen çok güzel bir doğa yürüyüş oldu.


Ayrıca dalış yapıp zıpkınla balık avlamak isteyenlerinde uğrak yeri. Türkiye’deki ilk “cittaslow” yani sakin şehri olması ile de biliniyor. Hatta şimdiden Alaçatı’nın tahtını elinden almakta en büyük aday gibi gözüküyor. Distance between Karaburun And Foca En Güzel Deniz Ürünleri Nere Yenir , Nerede Kalınır , Türkiyenin Doğal Güzellikleri,Best Beaches Of Aegean Cost Karaburundan Foçaya Nasıl Gidilir , Karaburunda Ne Yenir , En Güzel Tatil.


Bodrum artık birçok şehri cebinden çıkartacak büyüklükte bir yer oldu. Bir ucundan bir ucuna gitmek bir saatten fazla sürüyor. Hele ki yazsa ve trafik varsa. Yani, Yunan adaları konusunda biraz tecrübeli olduğumuzu söyleyebilirim.


Seferihisar nerede kalınır

Adanın yalnızca şehir merkezinde değil tüm bölgelerinde çok sayıda otel bulunuyor. Samos Adası’nda Nerede Kalınır? Alternatiflerin çokluğu beraberinde her bütçeye uygun konaklama mekânlarının da kolayca bulunabilmesini.


Bu birliğin amacı kentlerin kendi kimliklerine, geleneklerine, göreneklerine, yöresel tatlarına, mimarisine, kültürüne sahip çıkması ve kentlerin aynılaşmasının engellenmesidir. Ancak siz de tatdığınızda farkedeceksiniz, katmer resmen ağzınızda dağılıyor ve yağlı gibi olan görüntüsü ile ilgisi olmayan hafif bir lezzetle karşılaşıyorsunuz. Katmer çok yağlı gibi görünüyordu. SAMOS’A NASIL GİDİLİR, NEREDE KALINIR? Malum Yunanistan’a gitmek için Schengen vizesi gerekiyor.


Seferihisar nerede kalınır

Ama birkaç yıldır devam eden kapıda vize uygulamas ı var. Arkadaşımın vizesi olmadığı için ona kapıdan vize alalım dedik. Ama feribot biletini aldığımız acente bunun mümkün olmadığını, en az gün önceden onlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar