31 Ağustos 2018 Cuma

Yakışıklı olmak için estetik

Sizi yakışıklı yapacak en önemli sırrı öğrenmek için yazımızı okuyun! Ve bunun için estetik ameliyata filan da ihtiyacınız yok. Yanımda yakışıklı bir erkek olursa diğer kızlarla mücadele etmek zorunda kalırım diye korkuyorum. Aman ne uğraşacağım şimdi onu elde tutacağım diye, sürekli tetikte ol, hiç hata yapma, hep güzel ve çekici ol. Yakışıklı bir erkeğin eşi olmak da yorucu bir rol.


Sadece doğuştan gelen güzellik ekstra bir. Zaman zaman insanların estetik ameliyat geçirmeden ufak dokunuşlarla ne kadar değiştiklerini ve yakışıklı olduklarını görebilirsin. Uzun lafın kısası yakışıklı erkek olmanın yolları Alfa Erkek Özelliklerinden geçiyor.


Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrah Op. Naci Çelik, erkeklerin estetiğe bakışı ve erkeklerin en çok tercih ettiği estetik operasyonlar hakkında Haberturk. Bir zamanlar Hollywood’un en gözde aktörüyken boksör olmak için kariyerinden vazgeçen Mickey Rourke, sayısız estetik ameliyat yaptırdığını gizlemiyor. Yüz Gerdirme, Botoks ve dolgu operasyonları ünlü oyuncunun geçirdiği operasyonlardan. Hayatımda gördüğüm en çirkin adamım.


Yakışıklı olmak için estetik

Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir Kullanıcı Cevap. Plastik cerrah ve yazar Brooke Secke, “Sigara, kırışıklığa güneşten daha fazla neden olur” diyor.


Sigara içmek, cilde dokusunu, dayanıklılığını ve esnekliğini veren kollajen ve elastini çalar. Kendilerini ve kariyerlerini güvende tutmak için estetik uygulamalardan destek alma konusundaki istekleri her geçen gün artıyor. Havalı olmak aslında kişinin kendi kendisine güvenmesi demektir.


Girdiği her ortamda dikkatleri üzerine çeken havalı kişiler sadece yakışıklı mı. Elbette ki hayır,yakışıklı olup da havalı olmayan biçok kişi vardır. Ama biraz daha tembel, çekingen ve korkak davranma eğilimindeler.


Günümüzde sadece sosyal yaşantıdan değil iş yaşantısından da kaynaklanan estetik istekler var ve artmakta. Kafanın arkasını uygun bir saç modeliyle tam yuvarlak olmasada nispeten yuvarlak hale getirebiliriz tahminimce kafanın arkasındaki saçları ya kazıtıyorsun yada berberin bu durumu göz ardı ederek sallamasyon kesim yapıyor burnuna gelicek olursak estetik ameliyatı olabilirsin çene yapınada gelicek olursak kore tipi estetik olabilrisin ondanda korediki erkeklerin ı bu. Bu içerik Onedio üyesi kullanıcı tarafından üretilmiş, Onedio editör ekibi tarafından müdahale edilmemiştir.


Siz de Onedio’da dilediğiniz şekilde içerik üretebilirsiniz. Günümüzde erkekler, artık en az kadınlar kadar dış görünüşüne özen göstererek, daha yakışıklı olmak için birçok yöntemi deniyor. Brezilyalı ünlü estetik cerrah Mauricio de Maio, “Erkek saçı beyazladığında karizmatik oluyor. Kadının beyazı varsa bakımsız. Türk kadınları, kocaları için estetik yaptırıyor.


Kimileri ise kocasını eve döndürmek için daha genç görünmek istiyor. Bu nedenle, estetik zevk edinme konusunda herkesi eşittir. Eğer estetik değerler sahibi olmak bir yetenek meselesi olsaydı ve sadece doğuştan gelseydi hayat çok umutsuz bir yer olurdu.


Kimse daha iyiyi, daha güzeli, daha zarif olanı öğrenme imkanına sahip olmazdı. Son yıllarda estetik burun ameliyatı olan erkek hastaların giderek artması gözleri estetik erkeklere çevirdi. Fotoğraflarda da iyi görünmek yani fotojenik olmak bir gereklilik gibi. Fotojenik olmak terimi fotoğraflarda iyi ve çekici görünmeyi açıklıyor. Hatta bu yakınma doğrudan estetik talebi.


Daha sağlıklı, genç görünüm ve yakışıklı olma isteği günümüz erkeğinin estetiğe bakışını değiştiriyor. Peki nasıl yakışıklı olunur, yakışıklı olmak için ne yapmam gerekiyor,. Beyaz ve sağlıklı dişler estetik olarak kadınların çok hoşuna gider.


Güzel bir gülüşle karşılaşan kadınlar erkeğin yakışıklı olduğunu hemen kabul eder. Diğer tüm detaylar konusunda erkeğin eksiklikleri olsa bile beyaz bir gülüş. Erkekler de kadınlar da daha güzel veya daha yakışıklı olmak isterler. Erkeklerde belirli çene yapısı ve kadınlarda sevilen yüz hatları ile daha güzel bir yüze sahip olunduğu söylenilebilir. Erkek yakışıklı olmak zorunda değil ama güçlü olmak zorunda.


Son Dakika Binlerce kişi tarafından takip edilen, sevilen ve kendilerine hayran bırakan sosyal medyanın en çekici erkeklerini bir araya getirdik. Günümüzde estetik operasyonlarla kaşınızın üstüne göz bile yaptırabiliyorsunuz. Burun estetiği, yani rinoplasti ise plastik cerrahiye başvuruların hâlâ en gözde sebebi. Bu yüzden çoğu kez fotoğrafları basında çıkar.


Yakışıklı olmak için estetik

Bazı korumalar o kadar yakışıklı ki zamanla kendi hayran.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar