16 Ağustos 2018 Perşembe

Kısmet açma duası evlilik duası

Kapalı kısmeti açmak için okunan kısmet açma duası, kolay evlenmek için evlilik duası, iş kısmetini açmak için okunacak dualar ve hayırlı eş bulmak için okunan duaları birlikte öğreneceğiz. Hemen hatırlatayım kısmet açma duası kesinlikle aşk duası ile karıştırılmasın. Allahümme inni es’elüke tevfika ehli’l-huda, ve a’male ehli’l-yakini ve münasahate ehli’t-tevbeti ve azme ehli’s-sabri, ve cidde ehli’l-haşyeti ve talebe ehli’r-rağbeti ve teabbude ehli’l-vera’i ve irfane ehli’l-ilmi hatta ahafek.


Bekar için kısmet açma duası. Evlilik için kısmet açma duası. Festebşirû bi bey’ıkumullezî bâya’tum bihî, ve zâlike huvel fevzul azîm(azîmu).


Bu Ayeti bekar arkadaşlar evilik düşündüğü andan itibaren hergün 1defa okursa hayırlı bir kısmet ile karşılaşır Allah’ın izni ile. Mucize etkisi yaratan kısmet açma duası için bu yazıyı muhakkak oku. Kısmet duası, kişilerin hayırlı bir evlilik yapma isteklerinde, kısmetin açılmasında, hayırlı bir kısmet istendiğinde, kısmeti bağlı olanların okudukları dualardır.


Kimse kısmetsiz olduğunu düşünmesin, Allah’tan bu konuda yardımda bulunsun. Samimi ve içten yapılan dualarınızı, Yüce Rabbimiz inşallah kabul edecektir. Aktaracağımız duanın kısmet açmak için neden bu kadar etkili olduğunun sebebini izah ederek duamıza geçelim. Ademoğlunun en büyük isteklerinden biri de hayırlı bir eşle evlenip ve mutlu bir yuvaya kavuşmaktır. Bu isteğe dair atılan adımların çoğu da art niyetsiz ve içten adımlardır.


Kısmet Açma Duası, Denenmiş Kısmet Açma Yöntemleri. Olmadı diye sızlandığın duâya, Gün gelir olmadı diye şükredersin. Sen yeter ki kısmetine razı ol.


Kısmet açma duası evlilik duası

O, bazen kulunun iyiliği için duasını kabul eyler. Kısmet kapanıklığı şansızlık gibi konular çözülmeyecek türden sorunlar değildir. Kişiye özel bir takım dualar sayesinde etkili uygulamalar yapılabilmektedir.


Kısmet açmak için bir çok formüller vardır,her bir kısmet açma yöntemleri farklı farklıdır. Kısmet duası KİŞİLERİN hayırlı Bir evlilik yapma isteklerinde, kısmetin açılmasında, hayırlı Bir kısmet istendiğinde, Kısmeti Bağlı olanlarin okudukları dualardır. Hayırlı bir evlilik yapmak isteyenler ve kısmetin açılması için(Cuma günü yapılacaklar). Evlenmek isteyen ama sürekli sorunlar yaşayan kişilerin okuması gereken duayı aşağıya yazıyorum.


Yüzüğü bu şekilde taşıyarak, Allah’ın izniyle evlilik yolunda adım atacaklardır. Kısmetin açılması ve evlilik yönünde hazırlanan çok etkin tılsım ve dualar bulunur. Erkek veya kadının bu dilek ve arzusunu yerine getirmesi için salih niyetini yaptıktan sonra evlilik hacetinin gerçek olması amacıyla kendisi bir takım yöntemler haırlayabilir. Ayrıca danışmanlık hizmeti.


En Etkili Aşk ve Muhabbet Duaları” adlı eserin konu ile ilgilenen okurlarımızın başucu kaynağı olacağını ifade ederek Allah’a emanet olun, diyoruz. Bu durumun önüne geçmenizi sağlayan kısmet açma duası hayırlı kısmetler bulmanızı ve kısmetler iniz ile evlenerek mutlu ve huzurlu bir yuva kurmanızda size yardımcı olan dualardan oluşmaktadır. Dua Allah’tan istemektir. Bazıları, kısmet açmak amacı ile yapılan havas çalışmalarının insanların kaderini değiştirmek olduğunu düşünür, bu tamamen yanlıştır. Etkili kısmet açma için yapılan yöntemler ve özel çalışmalar vardır.


Kısmet açma duası evlilik duası

Bunlardan birine örnek verecek olursak aşağıda yer alan ayetleri eşref bir saatte …. Kısmet açma ve evlenme konusunda kişinin yapması gereken bazı işlemler vardır. Nitekim bu gün de inanılmaz derecede etkili olan bir duadan, kısmet açma duasından söz edeceğim. Bu etkili duanın bütün detaylarını. Arkadaşlar kısmet açma duası bilenler yazabilir mi?


Cuma günü abdest alınıp rekât tövbe namazı kılıp defa Cuma suresi okunması hayırlı evlilik için tavsiye edilir. Bunun dışında evlenmek isteyenleri kısmetlerinin açılması için her gün şu duayı okumaları öneriliyor : ‘’Rabbi inni lime enzelte ileyyi min hayrin fakiru. Feature HANIMAĞA Administratör. Kilitle kısmet açma duasını denediniz mi? Hiç kullanılmadık bir kilit alırız.


Fatiha üç(3) ihlas okuruz namaz bitince (namaz kılarken kilit önünüzde olsun) niyet eder duayı okur ve kilidi açarız. Kilitli, kapalı kısmetin açılması için kara yünden kumaş üzerine bu ayetler yazılıp boynunda taşıtılırsa bu dertten kurtulur evlilik muradına hasıl olur. Bismillahirrahmanirrahim.


Bu amaçla okunacak nasip açma duası içinde yer alan sureler herkesin bildiği ve sürekli okuduğu surelerdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar