30 Ağustos 2018 Perşembe

Ieu ikinci yabancı diller

Dolayısıyla, lisans öğrencilerinin tamamı ikinci bir yabancı dil seçimi yapmak zorundadır. Seçmeli ikinci yabancı diller derslerinin ön koşulları Senato tarafından belirlenir. KİNCİ BÖLÜM İNGİLİZCE HAZIRLIK PROGRAMINDA DİL YETERLİĞİ VE MUAFİYET. Bir dersin detaylı bilgilerini görüntüleyebilmek için (Örn : Amaçlar, Dersin Öğrenme Çıktıları , Ders İçeriği, Değerlendirme ve AKTS İş Yükü vb.) aşağıdaki tablodan ilgili dersin koduna tıklayınız. Ulusal ve Uluslararası dergilerde birçok makalesi yayınlanmış bulunan Oruç, yine ulusal ve uluslararsı birçok konferansa konuşmacı olarak katılmıştır.


Ieu ikinci yabancı diller

Biyomühendislik temel prensipleri, uygulama alanları. EÜ Staj Rehberi’ndeki prosedürü izlemeleri gerekmektedir. Not: SOC 10 SOC 10 HUM 10 HUM 1zorunlu dersleri Sosyal Bilimler B (POOL 004) alanından, MATH 1zorunlu dersi Matematik ve Bilgisayar Bilimleri (POOL 001) alanından GED dersi olarak sayılmaktadır.


Yabancı Diller Yüksekokulu. Bu durumda mezuniyet için dışarıdan alınması gereken GED dersleri toplam sayısı olup, yukarıdaki programda belirtildiği gibi POOL 00 POOL 00 POOL 00 POOL 006. Telc A Bve Bsözlü ve yazılı sınav yapma yetkisi.


Almanca Tiyatro ile ilgilenmektedir ve almanca tiyatro klübünü oluşturmuştur. ST 3Staj (hafta) Staj, bölümün uygun gördüğü kurumda üç haftalık saha deneyimi kazanılmasını öngörmektedir. Diğer Notlar: Seçmeli Derslerle İlgili Önemli Açıklamalar. Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencileri mezun olabilmek için adet seçmeli ders almakla yükümlüdür. Bu ders öğrencilerin bilimsel düşünme ve bilimsel sorgulama becerilerini kazandırmaya yönelik olarak desenlenmiştir.


PSY 2Sosyal Psikoloji I. Bu çalışma Türkiye’de ilkler arasında yer almaktadır. Bu derste, öğrencilerin yazılı ve sözlü iletişim araçlarını etkili ve doğru şekilde kullanması üzerinde durulacaktır. Derste anlama, anlatma, okuma ve yazma etkinliği üzerinde çalışma yapılarak, çeşitli sözlü ve yazılı anlatım türleri irdelenecek ve eleştirel bir bakış açısıyla incelenecektir. Kulübümüze üniversitemizde ikinci yabancı dil olarak Almanca’yı seçen ya da daha önce Almanca eğitimi almış herkes katılabilir.


Ieu ikinci yabancı diller

Katılmak isteyen tüm öğrencilerimiz hale. Tiyatro: Gönüller ve diller arasında bağ kurar. Belgeleri Üniversitemizce kabul edilen öğrenciler İngilizce Hazırlık eğitiminden muaf olurlar. Dersin içeriği, Atatürk önderliğinde Türk milletinin geçirdiği inkılap tarihini kapsamaktadır.


Ekonomi Üniversitesi Ders İçerikleri. Güncel iktisadi sorunları çözmeye yönelik katkıda bulunmak için, farklı iktisat kuramlarının önermelerini uygulamalı bir konuda sınamaya yarayacak nicel ve nitel iktisadi yöntemlerin bilgisine sahip olmak. Etkin bir iletişim kurabilecek düzeyde İngilizce bilgisine sahip olmanın yanında ikinci bir yabancı dile de bireysel koşulları ölçüsünde hâkim olabilmek. EÜ Çin Kültürü Merkezi Sorumlusu ve Öğretim Görevlisi Yuan Peng, Çin ile Türkiye arasındaki sosyal, kültürel ve ekonomik alanda sıkı bağlar olduğunu vurgulayarak, “Üniversitemizde ikinci yabancı dil eğitimi mevcut.


Ieu ikinci yabancı diller

European Language Portfolio Global Scale, Level B1) 12: İkinci yabancı dili orta düzeyde kullanır. Görsel düşünme becerilerine sahip olmak ve görsel kavramları etkili bir şekilde aktarabilmek. Birinci sınıfa geçtiğimde ikinci yabancı dil olarak Fransızcayı seçtim, birinci sınıf not ortalamam yüksek olduğundan ve istediğimden ikinci sınıfta bölümüm İşletme yanında Lojistik Yönetimi bölümünden çift anadal programına başladım. Bu süreçte öğretim görevlilerine bir anket uygulanacaktır.


Bir yabancı dili iyi ve gelişmiş seviyede kullanmak. Geleceğe yönelik profesyonel bir kariyer için girişimcilik ve yönetim becerilerini geliştirmek. Eğer bölümüzde tüm seçmeli yabancı diller öncede belirliyse (örn : Almanca, İtalyanca gibi), bunu ders eklerken yabancı diller bölümünün ilgili programını seçerek yapabilirsiniz. Eğer her öğrenci farklı ikinci yabancı dil alıyorsa, o zaman SFL kodlu dersleri seçmelisiniz. ISE 4Proje II İEU kredisi ve ECTS kredisi değimitir.


ISE 4ES Mühendisliği’nde Uygulamalı Workshop II Dersin ECTS kredisi değimiútir. Ders Kodu: Dersin Adı: Dersin İntibak Durumu: ECON 201: Mikroekonomi Teorisi : Bu dersin kodu,adı, (ECON 2Mikroekonomi Teorisi I) ve ECTS kredisi değişmiş ve bu derse yeni önkoşullar eklenmiştir. ECON 2dersini daha önce alıp başarısız olanlar (FF,FD notu olan) yeni konulan önkoşullardan sorumlu olmayacak ve ECON 2Mikroekonomi Teorisi I dersine kayıt olabileceklerdir. Balçova Projesi kapsamında ikinci yabancı dil eğitimi alan öğrencilerin dönem sonu çalışmalarından oluşan sergi. Böylelikle sektörel, akademik ve güncel alanda iyi bir İngilizce’nin yanı sıra ikinci bir yabancı dille mezun olurlar.


Eğitim dili İngilizce ve Türkçedir. Cem Özcan konuşmacı olarak katılmışlardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar