23 Ağustos 2018 Perşembe

Izmir de gezilecek yerler

Izmir de gezilecek yerler

Türkiye’nin en önde gelen turistik merkezleri için bir başlangıç noktası burası. Gezilecek Yerler: İzmir - Mutlaka yapılması gereken 1şey için TripAdvisor gezginlerinin 16. Bununla yetinmeyip gezi noktalarını kolaylık olsun diye video haline de getirdik.


Aşağıdaki İzmir Gezi rehberini seyredebilir, kanalımıza abone olabilirsiniz. Dünyanın en önemli Antik şehirlerinden biri olan Efes’i, en iyi plajlara sahip olan Çeşme, Alaçatı’yı, en sevimli köylerden biri olan Şirince’yi de bünyesinde barındıran İzmir, hem kültür turizmi hem de yaz turizmi açısından Türkiye’de ziyaret edilmesi gereken önemli destinasyonlardan. Sadece dizi setlerini buraya çeken şirin taş evlerini, kır kahvelerini kastetmiyoruz.


Kimi çöpünü dönüştürmesiyle, kimi dünyadaki alternatif turizm akımlarını takip eden köylüsüyle hem kalbinizi çalacak, hem de içinizi umutla dolduracaklar. Yolunuz İzmir’e düşerse İzmir’de gezilecek yerleri ve tarihi yerleri sizler için derledik. Ege’nin incisi olarak adlandırılan İzmir, yaz turizminde önemli bir yere sahip olup, aynı zamanda doğal güzelliklerinin arasına saklanan tarihi mekanlarıyla keşif meraklılarının beğenisini. Kahvaltıdan sonra İzmir’de gezilecek yerler ile devam edebilirsiniz. Tarihi Kemeraltı Çarşısı birçok gezginin ilk uğrak noktasıdır.


Saat Kulesi bu çarşının girişindedir. Merak ediyorsanız size İzmir gezi rehberi hazırladık. Körfez’in iki yakasında dizili güzellikleri bizlere sunarken, hem.


Bu rotaların kimisi sizi Ege’nin en güzel kıyılarıyla buluştururken, kimisi. Yapmadan Dönmemeniz Gereken Şey. Gezilecek doğal yerlerden tutun da merkezde gezilebilecek ya da tarihi yerleri görüp yolculuk yapabileceğiniz pek çok nokta var.


Izmir de gezilecek yerler

Sadece merkez değil ilçelerine, semtlere de vakit ayırmayı unutmayın. Aslında İzmir çevresi de oldukça ideal fakat çok fazla zamanınız yoksa İzmir’in dışına çıkmanızı pek tavsiye etmem. Elinizde haritada, ve yollarda yönlendirmeler, kendiniz gezebiliyorsunuz. GÖZ ATIN: İZMİR ÇEVRESİ GEZİLECEK YERLER. Agora Ören Yeri, eski zamanlarda bir toplantı merkezi imiş.


Muhteşem bir körfez manzarası sunan yıldızlı otelimizin ön tarafında yer alan Pasaport feribot iskelesinden Konak, Karşıyaka. Gustave Eiffel tarafından planlanan Konak Pier de bu meydana oldukça yakın mesafede, mutlaka görülmesi gereken yerlerden. Aslında insanın doğasında sürekli yeni ve doğal ve tarihi güzelliklere bir açlık var. Umarız önerilerimizi beğenirsiniz!


Valisi Kıbrıslı Kamil Paşa, Bahriye Mirlivası Said Paşa ve. Bu yüzden, listeyi sırayla takip edecek olacak olursanız, çok fazla zaman kaybetmeyeceğiniz gibi, çok fazla da yorulmayacaksınızdır. Ege kıyılarının en güzel sahil bölgeleri, tertemiz sahili ve şirin kasabaları ile İzmir’de birçok tatil yeri vardır. En çok tercih edilen İzmir tatil yerleri Alaçatı, Sığacık, Urla, Foça, Gümüldür ve Karaburun gibi İzmir ilçeleri ve kasabalarıdır. Artık mazeret yok, o İzmir gezilecek, o gevrek ve boyozla güne merhaba denecek!


Hem gezilip görülecek hem de yaşanılacak bir şehirdir. Doğu’nun en batısı, Batı’nın en doğusu” olarak anılan İzmir’e o yüzden sık sık gelin. Yukarıda paylaştığım yerler İzmir de gezilecek yerler arasındaki en önemli yerlerin başında gelir. Umarım yolunuz İzmir e düşünce anlatmaya çalıştığım, İzmir de gezilecek yerleri gezmeyi ihmal. Konak Meydanı Meydan, merkezde bulunması sebebiyle hem ulaşımınızı kolaylaştıracak hem de kendi içinde barındığı güzellikleri rahatlıkla sunacak sizlere.


Izmir de gezilecek yerler

Yazımda bu şehirde neler yapılabilir, nerelere gidilebilir detaylı şekilde açıklayacağım. Ayrıca gezilecek yerleri daha kolay anlamanız için ilçe ilçe vermeye çalışacağım. Adaland Aqua Park, Kuşadası’nda bulunuyor. Sevgili Özlem Sezen Yılmaz. Gündelik hayatın ve tarihin iç içe olduğu tek kenttir Bergama.


Fallar, geçmişten geleceğe tüm insanlığın en çok merak ettiği konu olsa gerek. En iyi Fal Bakan Mekan. Kimisi geleceğini kimisi de şu anı merak edenlerin en çok başvurduğu fallar, tarih öncesi zamanlardan.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar