24 Ağustos 2018 Cuma

Domain sorgulama

IP adresi, 0-2rakamları arasında dört sekizli olarak. Site analiz işlemlerini en doğru, güvenli ve en hızlı. Satın aldığınız her domain bir host tanımı yapmak şartıyla hemen yayına girecektir. Ayrıca e-mail, hosting, bulut (cloud) sunucu gibi hizmetleri de satın alabilirsiniz.


Domain sorgulama

Dünyada en fazla kullanılan alan adı uzantıları sırası ile com, net ve org olarak sıralanabilir. Kısa, anlaşılır, akılda kalıcı! Seçmiş olduğunuz müsait durumdaki domainin tescilini yapmak için sorgulama sonuçlarında yer alan Tescil et tuşuna tıklayın ardından karşınıza çıkacak sayfada Webim üzerinden domain (alan adı)’nızı tekrardan yazarak tescil işlemini gerçekleştirebilirsiniz.


Whois,domain,hosting,ip,mail,alan adı sorgu merkezi. En ucuz domain tescil, satın alma fiyatları burada. Net domain uzantısı İngilizce’deki “Network” kelimesinden, Türkçe anlamıyla “Ağ” kelimesinin kısaltmasından doğmuş ve hayatımıza girmiştir. Net alan adı uzantısı bilişim firmaları, internet hizmeti sağlayan kuruluşlar tarafından daha çok tercih edilse de dileyen tüm kullanıcıların alımına açıktır.


Domain sorgulama

Webservis Hosting domain tescil hizmetleri. Form kutucuğuna domain adresini eksiksiz olarak girip enter yapın veya mouse yardımı ile butona tıklayın. Doğru alan adını bugün bulun. Domain alma süreci artık çok kolay!


Whois domain sorgulama sayesinde, whois kontrol edebilir ve domain alan adı kime ait öğrenebilirsiniz. Alan adım ne kadar sürede aktif olur? Yukaridaki arama kutucugunu kullanarak alan adı sorgulaması yapabilirsiniz. Sorgulama sayfasında boş alan adlarını satın alabilirsiniz.


Bunun için makalemizi mutlaka okuyun. Online ortamda büyümek için hepsi bir arada çözümünüz. Güzel bir web sitesi oluşturmak, alan adı satın almak, hızlı hosting, online pazarlama ve gün boyu ödüllü destek almak için ücretsiz deneme sürümünü başlatın. Birhost olarak bugüne kadar binlerce alan adı transferi yaptık. Bu konuda son derece profesyonel ve deneyim sahibiyiz.


Eğer alacağınız alan adı uygun ise yani daha önce tescil edilmedi ise siz domain. Herhangi bir domain kime ait öğrenmek isterseniz domain whois sorgulaması yaparak domain sorgulama işlemini aşağıdaki yönergeler ile gerçekleştirebilirsiniz. Limitsiz web hosting, reseller hosting ve SSL sertifikası satın almak için en ucuz domain firması. Kredi kartı alımlarınızda alan adı tescil servisleriniz dk. Bu sayfada alan adı sorgulama ( domain sorgulama ) işleminizi gerçekleştirerek, tescil için müsait olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.


Domain sorgulama

Kayıt etmek istediğiniz domain için farklı uzantılar tercih edilebilirsiniz. Oluşturmak istediğiniz web sitenizin içeriğine göre farklı. Online olarak kısa sürede alan adı tescili yapabilir, kolayca domain sorgulama işlemi yaparak, özellikle aradığınız isimi güvenle tescil edebilirsiniz. Türkiye Lokasyon Dedicated Sunucu.


Her bir domain (alan adı) tescili sırasında kaydedilen domainin sahibini, ödeme - mali ve teknik sorumlusunu kayda geçirmek için oluşturularak, alan adı tescil firması aracılığı ile ana yazmana iletilen ve içinde kişi yada firma adı, telefon, mail ve posta adres bilgilerini içeren verilere domain (alan adı) Whois bilgisi denir. IDN Çeviri ile Türkçe alan adlarını puny koduna dönüştürün. Uygun fiyatlarla hemen bir domain alın. Aşağıdaki kutucuğa domain (alan adı) adınızı yazarak hızlı ve güvenli bir şekilde domain sorgulayabilirsiniz. Bir alan adının kime ait olduğunu görmek için whois bilgisine bakabilirsiniz.


IP sorgulama ile ip numarası adres tespiti yapın ve ip numaranızı öğrenin. Milyonlar tarafından güveniliyoruz, TLD sağlayıcıları ve saygın müşteriler tarafından tanınıyoruz. Bu sistem sayesinde domain sorgulama işlemi gerçekleştirilecek ve almak istediğiniz alan adını sorgulatmanız gerekmektedir. Aramak istediğiniz isimi açılan sayfadaki kutucuğa yazınız.


Bilişim sektörünün gelişmesi ile birlikte günümüzde herşey internet ortamına taşınmaya başlandı. Genelde domain transfer - alan adı transferi olarak adlandırılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar