10 Eylül 2018 Pazartesi

Ets tur kampanyaları 2019

Etstur kampanyalarından ilk sen haberdar olmak istersen, hemen ücretsiz bültenimize kayıt ol. Etstur indirim kodu, Etstur indirim kuponu, hediye çeki ve kampanyalarını sizin için seçtik! Etstur milyar ciro ile 9bin misafir bekliyor. Tur Özelliklerine Göre Gemi Turlar. ETS tur avantajlı fiyatlarla tatil fırsatları sunuyor.


Para iadesi Otel, Tur ve Gemi Turu için geçerlidir. Etstur rezervasyon seçenekleri ile aradığınız tatili online olarak planlamak ve satın almak artık çok kolay. Etstur’un sunduğu erken rezervasyon kampanyaları, ayrıcalıklı oteller, indirim kuponu kodları, hediye çekleri ile de ek indirimli tatil yapabilirsiniz. Tiendeo ile tasarruf edin!


Turizm ve Seyahat kampanyaları ile alışverişin keyfine varın! Worldcard ile turizm ve seyahat alışverişlerinde indirim ve taksit avantajlarından yararlanın. Erken Rezervasyon Kataloğu. Yukarıda yazan “KUPON KODUNU GÖSTER” linkine tıklayarak bu kuponu alıp ödemenizde ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Böylece arkadaşlarınızla veya ailenizle dilediğiniz zamanda ve dilediğiniz beldede tatil yapma fırsatına erişiyorsunuz.


ETS Tur indirim kodu ile cebinizde kalsın. Kampanya kapsamında Etstur. ETS’de Taksit Fırsatı! Kıbrıs tatili hediye edilirken Survivor Finali’ni canlı izleme şansı sunuluyor.


Son kredi kartı kampanyaları için Kredi Kartı sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Kişi Kullandı - Bugün;. TL ve üzeri alışverişinizde 1TL MaxiPuan kazanın! En cazip Tayland turları Tatilbudur. Tayland turu fiyatlarını incelemek ve rezervasyon yapmak için hemen tıklayın!


Sadece Türkiye için değil ETS tur Kıbrıs adasına ait de harika yavru vatan fırsatları vermekte. Etstur Zubizu kampanyası ile kat puan kazanın. Alışverişlerinizde markaların indirim kampanyalarını, kupon kodlarını takip ederek ekstra indirim avantajı ile online alışveriş yapabilirsiniz. Bize bir sonraki kalışımızda Voyage membership üyeliği ile. Kurban Bayramı, Kurban Bayramı Tatile Kaçış Planı!


ETS UYGULAMASINI İNDİRMENİZ İÇİN NEDEN 1- Güncel promosyonları ve tatil fırsatlarını kolaylıkla takip etme 2- Dilediğiniz şehirde, dilediğiniz bölge için en uygun tesisi seçip, kredi kartı ile hemen yer ayırtma 3- Yurt içi ve yurt dışı tur aramalarını ve rezervasyonlarını kolayca gerçekleştirme 4- Özel. Bayram Alışverişlerinizde TL Worldpuan! Fırsat günleri kaçmadan ucuz tatilden faydalanmak için en güzel tatil yerleri Türkiye veya ekonomik Avrupa turlarıyla başlayan kampanya günlerindeyiz.


En güzel tatil beldeleriyle meşhur Türkiyenin en güzel tatil yeri neresidir bakınca insanın başı dönüyor. Basılı veya elektronik bir ortamda izinsiz kullanılamaz veya kopyalanamaz. Ets Tur Hopi Yanıltmacası. Tüm otel bilgileri ve fiyatlar bilgilendirme amaçlı olup, değişiklik arz edebilir.


Fiyat ve bilgi yanlışlıklarından Anı Tur sorumlu tutulamaz. Uçak bileti kampanyaları ile indirimlerden yararlanmak ister misin? Bonus üyesi Etstur’dan gerçekleştirilen ödemelerde ve taksit seçeneği kart sahiplerine sunulacaktır. ETS TUR Tatil Yağmuru yarışması devam ediyor!


Tatil yarışında ipi göğüslemek ve muhteşem ödüllerini kazanmak için kesketatilolsa. Her şey dahil Kıbrıs Uçaklı Paket Turları. Kıbrıs Turları için, erken rezervasyon indirimleri ve taksit imkanları ile ilgili bilgi almak için tıklayın. Birbirinden uygun yurtdışı tur fiyatları güvenilir online alışveriş imkanı ile mngturizm. Yaz gelirken, tur ve tatil kampanyaları da yeniden yaygınlaşmaya başladı.


Hopi kampanyaları da bu tarz bir kampanyaya yer vererek oldukça cazip bir kampanya avantajı başlattı. Detaylı Bilgi İçin Tıklayın. Ağustos’a kadar Axess kredi kartı sahibi olanlar, her ay akaryakıt ve market 150.


ETS ERSOY TURİSTİK SERVİSLERİ A. Tüm kampanyaları görmektesiniz. Geçmiş kampanyalar için tıklayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar