4 Eylül 2018 Salı

Vaaz sitesi net

Kendisine teşekkür ediyorum. Bu vaazlar ayrıca Dosyalar bölümünde de yer almaktadır. Zaman ve mekânlar bütün kıymet ve kudsiyetini, hakikatte. Sitemize Vaaz Ansiklopedisi olarak eklediğim bölüm Aydın.


KURBAN VE KURBAN BAYRAMI. Dini bayramlarımızdan kurban bayramını idrak etmenin sevinci içerisindeyiz. VAAZ ARŞİVİ KÜTÜPHANESİ (dosya) Kurban İbadeti Yazar: M. Anasayfa Hakkımızda Dosyalar Forum Kandiller Mübarek Günler Cuma günü Cuma Günü ve Cuma Namazı Cuma Günü ve Namazı -Hayrettin Karaman Cuma Namazı-Diyanet İlmihal Mevlid Gecesi Mevlüt Kandili Mevlid Duası Mevlid Kandili Sunum Vaazı-Mehmet Cesur Mevlid Kandili Vaazı-Lütfi Şentürk Mevlid Kandili Konuşması-Esat Coşan Hicazlı Sevgili-Ali. The charset for this site is utf-8. Yaşantımızın her anında bir şeyler le uğraşıyoruz yeri gelir işimiz yeri gelir eğlencemiz canımız sıkılır bir şeyler yapmak isteriz yada canımız sıkıldığında bilgisayar yada mobil uygulamaların geliştiği sohbet sitelerinde zaman geçirmek isteriz can sıkıntınızın geçeceği adreslerden birine gelirsiniz o adres şuan.


Cübbeli ahmet hoca vaaz sohbetleri cübbeli ahmet hoca yazıları resimleri cübbeli hoca sohbetleri. Tesettür Ile Ilgili Vaaz örneği,tesettür Hakkında Vaaz Mumine Forum. Reklam 3Tesettürü için okulunu mesleğini bırakan belki binlerce kız bu fedakar davranışta bulunmuştur. Tesettürün farklı anlamı farklı bir tadı ve maneviyatı bulunmaktadır usulünce takan için bırakmak zordur.


Doğruluk vaaz konusu DOĞRULUK Değerli Mü’minler! Fertler arasında karşılıklı güveni sağlayan, toplumun düzenli bir şekilde huzur ve güven içinde devamı. Size ema­net olun­du­ğunda, muhafaza ediniz, (güven duyuldu­ğun­da güvene lâyık olunuz.) 4. Okey Oynayan Esnafa Vaaz Vermeye Çalışınca… “Allah belanızı versin layikler… Bu kardeşimiz alışveriş için gittiği dükkanda dükkan sahibi okey oynuyordu Vaaz verdi Okey şeytan icadı dedi ama hayin adam okey tahtasıyla kardesimizin kafaya girişti ve hastanelik etti.


Daha önce söylediğim gibi vaaz yapmadan önce kitapları karıştırarak gerekli yerledeki dikkat cekici notları alırsak bır sıkıntı yaşamayız. Zaten Vaiz hocalarmız da vaaz yaparken daha önceden. Dönem Vaaz İrşad Programlarını aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz. Vaazlar, zamanımızın en etkin mecralarından biri olan internet ortamında vaaz, hutbe ve dini bilgiler başta olmak üzere İslami içerik barındıran bir internet sitesi olarak hizmet vermektedir.


Vaaz sitesi net

Hisse senetleri zekata tabî midir? YILI RAMAZAN AYI VAAZ İRŞAT PROĞRAMI Detay. Ramazana Özel Cami Bilgileri Formu. Hocam, hani meyhaneye gitmeyin, meyhaneciyi zengin ediyorsunuz diye bizi azarladığınız vaaz var ya, işte onu dinledim, der adam. Aferin evladım, bıraktın mı içkiyi, meyhaneye gitmeyi?


Ali Erzincanli (Insirah Duasi) , Dursun Ali Erzincanli (Yasindasin) , Abdurrahman Önül. Cuma hutbeleri Diyanet tarafından bence verimli kullanılamıyor, bu ayrı bir mesele. Müftülükten hutbe lie Türkçe’ye destek.


Vaaz sitesi net

Beni asıl sevindiren cuma hutbesi içerisinde Türkçe’nin korunması ve. Elinde Kurban Bayramı ile ilgili bir adet vaaz metni bulunan kişi, bu sayede aynı konuda belki de onlarca vaaz metnini görebilecek, böylece bulunduğu il ve ilçede vaaz yaparken, radyo ve televizyonlarda konuşma yaparken farklı metinlere ulaşma, bu farklı metinleri görev yaptığı cemaate aktarabilme, anlatabilme imkânına. Net Hakkımızda Sayfasına Hoş Geldiniz. Mavi sohbet sizlerinde bağımlılığını bağlayan bir site. Bunca vaazdan sonra bana tecrübelerini yaz deseler neler söyleyebilirim diye düşündüm ve aşağıdaki başlıklar aklıma geldi.


Konumuz olan “takva” da bunlardan biridir. Kur’ân-ı Kerim’de Allah dostlarının nitelikleri anlatılırken iman ve takvâdan bahsedilmektedir. Sohbet Odalarına Hoşgeldiniz.


Vaaz sitesi net

Takvâ kelimesi esas itibariyle, herhangi bir şeyi, ona zarar verecek şeylerden korumaktır. KİNCİ DÖNEM VAAZ İRŞAT PROGRAMI. Vaaz ve İrşat Hizmetleri Tanıtım. Vaaz ve İrşat Hizmetleri.


Güncel Vaaz ve MakalerSeslipop. Toplumu din konusunda aydınlatma bağlamında yürütülen irşat hizmetleri Başkanlığımızın (müftülüğümüzün) en önemli görevlerinden birisidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar