28 Temmuz 2015 Salı

Ankara nüfusu 2018

Ankara nüfusu 2018

ANKARA için ilçe nüfus detay tablosu aşağıda verilmiştir. Türkiye toplam nüfusu ise 80. Ankara’nın nüfusu kaç oldu?


Erkek nüfus milyon 1bin 9kişi olurken, kadın nüfus milyon 8bin 9kişi oldu. Aynı dönemde İstanbul 1. Nüfus ilk kez milyonu aştı. Hesaplamalarda yaş sınırı olarak belirlenmektedir. En kalabalık il, milyon bin 2kişilik.


TÜİK rakamlarına göre İlçemizin nüfusu 143. Milyon 3Bin 5kişi olmuştur. Kardelen Mahallesi takip ediyor. Böylece Rize nüfus sonuçları belli olRize oldu. Bu veri ışığında İstanbul, en çok nüfusa sahip olan il oldu.


TARİHİ İTİBARIYLA ANKARA İLİ YENİMAHALLE İLÇESİNE BAĞLI. Bu kişilerin milyon 9bin 573’ü erkeklerden, milyon 6bin 297’si ise kadınlardan oluşuyor. Bağlıca haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için Bağlıca Haber. Elli yılı aşkın süredir ağırlıklı olarak doğu bölgelerimizden ve kent içinden gelen iç göçle artan Sancaktepe nüfusu, ilçenin yerleşiminden görünüşüne, kültürel yaşamından toplumsal yapısına her hususu değiştirmiştir.


Lojistik Üssu sayesinde lojistik merkezi haline gelmiştir. Yapının üstü bakır kaplı bir çatı ile. Barajı Altındağ’ı kuzey ve güney yönünden ikiye bölmektedir.


Ankara nüfusu 2018

Bursa’nın nüfusu milyon 9bin 52 Antalya’nın nüfusu milyon 4bin 3olarak kayıtlara geçti. Bu siteden elde ettiğiniz bilgilerin doğruluğunu TÜİK’in resmi nüfus portalından kontrol ediniz. Ortanca yaş erkeklerde 3iken, kadınlarda 3olarak gerçekleşti.


Peki İzmir nüfusu ne kadar oldu? Selviltepe mahallesinden sonra ise en kalabalık mahalleler 13. Rakımı ortalama 8metredir. Kars ilçelerinde ise nüfus Akyaka’da binde 2Kağızman’da binde 1Merkez’de binde 14. Gelişmiş ülkelerin nüfuslarına baktığımızda son yıllarda bir azalma olmasına rağmen, ülkemizin nüfusu artmaya devam etmektedir.


Adıyaman’ın güncel nüfusu. Resmi kayıtların alınması ile birlikte. Yerel Haberler kategorisi altındaki içerikler, sistem tarafından ajanslardan otomatik olarak çekilip yayına verilmektedir. Bu içerikler üzerinde cnnturk.


Galeriyi Paylaş: facebook twitter e-posta. Maktu mesai ücreti tespit edilirken belediyenin nüfusu dikkate alınır. Her nüfusa göre maktu mesai ücreti tablosu aşağıda. Kontrol Sistemi konusunda hizmet içi eğitim gerçekleştirilmiştir. Toplam nüfusun cinsiyetlere göre olan dağılımını ve değişimini aşağıdaki grafikten inceleyebilirsiniz.


Tokat’ın toplam nüfusu bir önceki yıla göre bin 5kişi artarak 6bin 6oldu. ERKEK NÜFUSU EN KALABALIK İLÇE. Mesut Yılmaz’dan Kötü Haber! Steam’den Bedava Oyun Nasıl Alınır!


Adımova Köyü hakkında bilgi. Tutak Semih Tunahan Apart. Ağrı güncel fotoğrafları. Kocaeli’nin nüfusu ise milyon 9bin 3kişi oldu. Havuz sektörü POOL Expo ile İstanbul’da bir araya gelecek.


TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi. ALES sonuçları açıklandı. Künyemiz Hakkımızda Bize Ulaşın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar