29 Temmuz 2015 Çarşamba

Bursa gülbahçe satılık ev

Bursa gülbahçe satılık ev

Kovukçınar Satılık Müstakil Ev Fiyatları ve Müstakil Daire İlanları sahibinden. Satılık ve kiralık seçenekleri ile arsa, konut, bina, işyeri, devremülk ve turistik tesis ilanları sahibinden. Okullara, Hastanelere alışveriş merkezlerine Çarşıya pazara ulaşımı çok kolay fiyatı Uygun olduğundan görmenizde yarar Var.


Bursa gülbahçe satılık ev

BURSA GÜLBAHÇE DE KELEPİR MUSTAKİL KATLİ KOPLE SATİLİK COK BAKİMLİ İÇİ SIFIR ALT KAT DOGALGAZ SOBALİ iki oda acık mutfak banyo ve WC ayri 90mÜst kat 3+95mKombili Banyo mutfak sıfır Gülbahçe meydana çok yakın dolmuş otobüs hemen yakınında NOT KREDİ ÇIKMAZ Fiyat. Bursa’da ev kiraları 4TL’den başlayarak 2. Urla konumunda hayalindeki satılık müstakil ev burada! Urla Gülbahçe Satılık ilanları ve uygun fiyat için tıklayın. TL fiyatından başlayan adet ilan bulunmuştur. Osmangazi ilçemizin Küçükbalıklı semtinde yer alan bu Satılık Müstakil Ev, 1m² olup fiyatı 142.


Osmangazi Gülbahçe Mahallesi Satılık Bina ilanları için tüm sonuçları inceleyebilir ve Bina ilanlarında aradığınız tüm Osmangazi Gülbahçe Mahallesi Satılık Bina emlak ilanlarını görüntüleyebilirsiniz. TL olay emlak ilan no 107505. GTX 9GB İ44İŞLEMCİ GB RAM 2GB SSD TB HARD DİSK 5WAT GÜC KAYNAĞI HİÇ BİR SORUN YOKTUR GUNCEL OYUN OYNADIGIM PC BORCLARDAN DOLAYI SATILIKTIR. Gorundugu gibi tertemiz aylik hoc kullanilmadi - letgo.


Bursada Satılık Daireler Gülbahçede Gülbahçe 'de mtek kat betonarme d. Bursa Karacabeyde Satılık Araziler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar