22 Temmuz 2015 Çarşamba

Tanısmak ıcın guzel sozler

Hoşlandığınız bir insanla ilk tanışma sözleri heyecan veren o ilk bakışmada tanışma sözleri çok önemlidir sizler için beğendiğiniz kıza veya erkeğe söyleyebileceğiniz en etkileyici ilk tanışma sözlerini sizler için bir araya getirdik ilk bakışta aşk önemlidir ilk konuşmada onu etkilemek istersen mu mesajları. Burada olmayan yeni teklif sözleri sevgiliye varsa sizlerde yorum bölümünden gönderin. Kapak sözler sayfamızda, sevdiğiniz yada sevmediğiniz yada hiç tanışmadığınız birine kapak edici laf sokabilirsiniz.


Dikkat buradaki sözler denenmemiştir, aşırıya da kaçabilir o yüzden bu sözleri söylerken kere düşünün. Cok guzel anlatmissiniz. Güzel bir tanıtım olmuş teşekkürler. E-posta adresiniz yayınlanmayacak. This site uses Akismet to reduce spam.


Learn how your comment data is processed. Hocam benımde olum yadında apdeslı namazlı guzel ahlaklı bı cocuk yurt dısında calısıyor ve orda kalmak ısdıyor bende onun ıy bır evlılık yapmasını dılıyorum Allahdan onun gıbı apdesli namazlı guzel ahlaklı bırını en kısa zamanda karsımıza cıkması ıcın hangi dua yı okumalıyım acaba. Guzel bir yazi ve oyku, oykuleme tekniği bircok alanda muteber, gecmis zamanlarda hafiza teknikleri adi altinda bir yazida oykuleme teknigi kullanilarak hafiza gelisiminden kesitler okumustum mantikli gelmisti.


Bir kızla konuşulacak konular nelerdir sorusunun yanıtını öğren ve kızla konuşurken konu bulmakta zorlanma. Yazıyı oku ve kızları şimdi ETKİLEMEYE başla! Guzel dıleklerın ve hersey ıcın ıyı kı varsınız.


Nasıl guzel sozler bunlar o kadar hassasım kı su an hem cok guzel bıseyı yasıyorum sevdıklerım ıle hem de cok ozel acı bı olayı. Merhaba,konusup tanismak isterim ,insallah guzel bir uyum olur baslangista. Selam Size oyle guzelsiniz hossunuz gibi kilise sozler yazmak istemiyorum.


Zaten o yasida coktan gectim. Ve hatta hicbir zaman o model biri olmadim. Yazarı ahmet arar olan O SEN MİSİN? Babam cevreye karsi cok modern, olgun bir insan ama evin icinde malesef oyle degil. Sinirlendiginde sanki baska bir insan oluyor, o derece agresif.


Simdi ise yakin zamanda ben babamla zor bir konuyu konusacagim. Kanal D , yaz sezonuna iddialı bir gençlik dizisiyle giriş yapıyor. Kavak Yelleri dizisinin kadrosunun genç ve. Bir gün titreyerek uyanirsan bil ki resmini optügüm gündür.


Komsular nıhayet guzel haberler gelmeye basladı. Evlere daha gırmeden yönetım ıcın özel sirketlerden söz edılmeye baslandı bıle. Oysa Evlerın o kadar yuksek bır ödemesı vaRken özel sirkete ne gerek var. Oysa Kendı aramızdan bırılerı bence bu ısı kolaylıkla yapabılır. Evet gözü karısından baskasını gormuyo ılk baslarda cok zor olmus onun ıcın evlilik hatta cok sıkıcıymıs sonra eşine asık olmus.


SEDAT PEKER Çok kıymetli arkadaşlarımızdan, dostlarımızdan nerdeyse sitem boyutuna varan. Her kahve aynı tadi taşımaz. Hangi çekilişin büyük ikramiyesi bu. Sizin bir evladiniz olur ama hayirli olur onu guzel yetistirirsiniz ve bir bakmissiniz o tek evladdan uc dort torun ve yepyeni bir aile meydana gelmis.


Oyle oyle siz yine kocaman bir aile insa etmissiniz Allah’in izniyle. Yani muhim olan niceligi degil niteligi. Tek evladiniz da olsa ben onu sizin cok guzel yetistireceginizi umit ediyorum. Ah kardeşim bugün senin doğum gününmüş benim daha yeni haberim oldu biliyosun eskisi gibi yokum buralarda neyse senin bende değerin çoktur her zaman bi kardeş bi arkadaş oldun sen bana biliyosun her zaman bi derdime çare bulmaya çalıştın her zaman ben istemesem bile yanımda olmaya çalıştın iyi ki varsın iyi ki tanımışım seni ve eminim ki hiç bi zaman da pişman olmucam.


Güzellik Yüzde Değil Yürekte Olmalı Ben ve O farklı Ülkelerdeyiz. Mart 2 20at 10:am. SSda saattı bnii aşkımdaa gittiii amaaa bn hala dön bana yaniden nolurrr diorumm hala beklıyorumm senin gibi olmadımm iştee bn kalbimee gomemıyorummmm DÖN BANA YENİDEN NOLUR SEV BENİ YENİDEN NOLUR AL BENİ YANINA NOLURRRR DON BANA.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar