30 Temmuz 2015 Perşembe

Jetgenç üye ol

Jetgenç’e Nasıl Üye Olunur? Ol” linkine tıklayarak ve bilgileri eksiksiz doldurarak üye olabilirsin. Web sitemizden sadece rezervasyon yapmak isterseniz, ilk uçuşunuza saat - 3gün kala arasında işlem yapabilirsiniz. JetGenç üyeleri yurt içi her yöne uçak biletlerini indirimli alıyor. Fırsattan yararlanmak için JetGenç’e üye olman yeterli.


Senin telefon numaran ile satın alınan her bilet başına bir adet bedave bilet kazan! Katılım Koşulları ve Gizlilik Politikası, “Üye Ol Kazan” isimli yarışmayı ve bu yarışma üzerinden gerçekleşecek yarışmaya ilişkin koşulları belirlemekte olup, aşağıda belirtilen prosedür kapsamında ilgili uygulamaya katılan herkes bu Katılım. Halbuki sistemden kontrol ettiğimde sizin kayıtlarınızda da üye numaram doğru çıkıyor.


Yılı’na Özel Tüm Koltuklar TL. Proje kapsamında simülatörle uçak kullanan üniversiteli gençlere projenin avantajları anlatıldı. Kampanya kapsamında Ankara-Adana.


Sonrasında gelen hikayelerden bazılarının sahiplerini bulup birlikte bu hikayeleri filmleştiriyor. Ayrıcalıklarını keşfetmek, fırsatlarını yakalamak ve kampanyalarını takip etmek istediğiniz ürünleri lütfen işaretleyin. NTERNETİNDEN YEMEYEN TV KEYFİ GNÇ PAKETLERİNDE! Hem de uygulama içinde kullanılabileceğin 5GB hediye! Oturum aç Üye ol Parolamı unuttum:.


Hak ve Huzur Partisi Aydın İl Başkanı Mahzar Arman Çalışmalarını sürdürüyor. MilesSmiles üyelik başvurusu yapabilir, üye iseniz MilesSmiles işlemlerinizi gerçekleştirebilir, ödül biletinizi alabilirsiniz. Seyahatiniz sırasında yaşadığınız tecrübeleriniz ve görüşleriniz hakkında bilgi sahibi olmaktan mutluluk duyacağız. Tüm havayolu ve otobus firmaları kampanyaları ve firsatları yer alır.


Ardından ücretli biletinizi aldığınız satış ofisimize ya da çağrı merkezimize birlikte seyahat edeceğiniz yolcu için refakatçi bileti olduğunu belirterek rezervasyon yaptırın. Hem kendiniz hem de refakatçiniz için rezervasyon yaptırırken MilesSmiles üye numaranızı ve diğer gerekli bilgileri vermeyi unutmayın. Uygula butonuna basarak kampanyadan yararlanın. Ağustos- Eylül tarihleri arasında (Ağustos – Eylül arası hariç) Ankara – Adana karşılıklı uçuşlarında her şey dâhil tek yön 39.


TL’ye seyahat etme fırsatı bulacak. AVANTAJ ROTASI-HATAY-JETGENÇ”i seçin. Marmara University, Haydarpaşa, Kadıköy (Haydarpaşa, Istanbul).


Karnaval kullanıcılarına güvenli ve etkin bir web sitesi hizmeti sunabilmek için çerez kullanmaktadır. FIAT tarafından Pratıco açık kasa kamyonet, Kahramanmaraş Marfi Bayinde görücüye çıkarken Firma Satış Müdürü Melih Sezal araç hakkında tanıtıcı bilgiler verdi. Türk Hava Yolları (THY) ile seyahat etmek bir ayrıcalıktır. Mayıs tarihine kadar Türkiye’nin üniversitesinde öğrencilerle buluşacak olan JetGenç, sunduğu iki farklı kampanya ile gençleri JetGençli olmaya ve uçmanın tadını çıkarmaya davet ediyor.


Bu kapsamda gençler, Mayıs-Haziran tarihleri arasında 39. TL’den başlayan fiyatlarla uçabilecekler. Stratejik İletişim ve Kariyer Danışmanı Duygu Eren Sabah. Kızlar tarafından oluşturulan ve sadece kızlara özel topluluğumuzu keşfet! STİLİM Bu sitedeki içeriklere erişim ve içeriklerin kullanılması, yasal anlaşmada belirtilen sözleşme ve şartlara bağlıdır.


Etrafımdakilerden duyduğum bir haberi paylaşmak istiyorum sizlerle. Gençlere yönelik jetgenç adında bir kampanya varmış ve yaş altı üniversiteliler indirimli bilet alıyorlarmış. Ayrıca uçuştan sonra uçuş bedava kazanıyorlarmış.


Fulltrip uçak bileti servisiyle tekerlekli sandalye ve yemek talebi oluşturabilir, hava yolu üyelik kartlarınızı kullanarak puanlarınızı biriktirmeye devam edebilirsiniz. JetGenç, gençlere ayrıca indirim, kampanya ve etkinlik kazanma şansı sunan bir platform. Ordu Çatalpınar arkadaşlık sitesi ve arkadaş arama sayfası. Güncel haberler, havacılık konulu paylaşımlar. Deniz üzerine dolgu yöntemiyle inşaa edilecek olan dünyada üçüncü, Türkiye’de ikinci olacak olan Rize-Artvin Havalimanı için Yüksek Planlama Kurulu (YPK) kararı çıktı.


Yaz geldi çattı, okullar da yakında kapanıyor. Ne zamandır gitmek istiyorum memlekete bir türlü zamanım olmadı. Hasan ile bugün sohbet et, 25.


Fakat Tekirdağ’a ister iş seyahati için gitmiş olun isterse tatil amaçlı seyahat etmiş olun Tekirdağ uçak bileti almadan önce tarihini okuyun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar