30 Temmuz 2015 Perşembe

Flört döneminde erkek nasıl davranmalı

Flört el kitabınız var mı? Neden küçük kızlar evcilik oynarken erkek çocuklar aksiyon oyunlarını tercih ediyor? Siz de ona rutin bir ilişki değil, heyecan verin. Onu şaşırtın ki size aşık olsun.


Allah aşkına ilk başta ilgilenip ilgilenip sonra ilgisizlik yapmayın. Dediginiz birisi geçti mi hayatinizdan ? Biraz planlı davranarak flört dönemini en güzel haliyle yaşayabilirsiniz. SMS, whatsapp, bbm ve Instagram gibi mesajlaşma ve sosyla medya araçları artık günümüzün olmazsa olmaz flört gereçleri. Yüz yüzeyken kendinizi boyutlu ifade etme şansınız var, peki mesajlaşmada ne ölçüde başarılısınız?


Bir çocuk gibi davranmayı bırakın, erkek gibi davranın. Aylarınızı ona teklif yapma planlarıyla harcıyorsunuz. Ama siz yapmadan önceki gün, rastgele biri kalkıyor ve onu dışarı davet ediyor.


Siz herhangi bir girişimde bulunmadan, ondan ilk adımı beklemeye devam ettiğiniz sürece de erkek bilinçaltındaki savaşçı ruhunu açığa çıkarıp sizin için mücadele etmeye karar verir. Bunun sebebi flört aşamasında doğru kişi gibi görünmek yerine asıl olduğunuz kişi olarak görünmeniz gerektiği gerçeğini. YASAL UYARI : Bu sitede paylaşılan her şey MASTER JACK ‘e aittir ve tavsiye ve eğlence amaçlıdır profesyonel ve lisanslı birinden alınacak destek olarak görülmemelidir. Bir erkek tecrübeli bile olsa böyle bir sürpriz karşısında ilk anda öylece kalabilir.


Bu yüzden EN BAŞTA ona biraz yardımcı olmalısın, muhabbeti biraz devam ettirmelisin. Konuşurken Nasıl Davranmalısın? Benimle sesi ve gözleriyle flört ediyordu. Size çiçek gönderen bir erkekle flört edin, böyle bir huyu yoksa, onunla çok zaman kaybetmeyin.


Asla ama asla bir erkek size aşık olmadan önce onunla yatmayın! Erkeği mutlaka abartı olmayan bir süre bekletin ve asla buluşmaya erken gitmeyin. Ama flört döneminde yaşanan. Konu etiketleri: flört döneminde cinsellik, erkek evlenmek istediğini nasıl belli eder, flört döneminde kadın nasıl davranmalı, bir erkek evlenmek istediğini nasıl belli eder, erkekler evlenmek istediklerini nasıl belli eder, nişanlılık döneminde cinsellik, erkekler nasıl bir bayanla evlenmek ister, nişanlılık döneminde.


Mesajla flört etmenin kuralları Devir, teknoloji devri! Artık ilişkiler bile mesajla başlayıp, mesajla bitebiliyor. Kadınlar, erkekleri hemcinslerini birbirlerine kaptırmamak için, onların her türlü cinsel fantezisini yerine getirebiliyor Geçtiğimiz hafta, kadın erkek ilişkilerindeki yeni trendi.


Oysa bilinçaltında Kaybetme Korkusu olan bir kadın, sabırlı davranamayacaktır. Artık erkek bu kadından ne isterse alır, alabilir. Aşık olduğun erkek umursamaz davranmaya mı başladı? Kadın aşık olduğu erkeğin peşinden koştukça erkek kendini daha da ağırdan satacak ve bu oyunun galibi olacaktır.


Kadınlar kaybetme korkuları yüzünden her defasında bu oyunda yenilirler. Ergenlik döneminde flört ile ilgili sorular, makaleler ve videolar uzman doktorlar tarafından hazırlanıyor. Erkeği kendine bağlamak için yapılacaklar konusunda sizin için detaylı bir araştırma yaptık. Ulaştığımız sonuçların bir kısmını eleyerek günlük hayatta uygulanabilecek etkili maddeyi sizin için belirledik. Erkek olan o, ben ne arayacağım.


Aslında partner ilişkilerinde çözümsüz olan çok. Kızlara Nasıl Davranmalı? Diğer yandan sürekli yazan erkek de olmamanız lazım, çünkü çantada keklik olarak görünürsünüz. Hayat sandığından daha güzel.


Sosyal ve kişisel nedenler aldatmanın temel taşlarını oluşturmaktadır. Eğer bu soğuma eğilimi erkek tarafında olursa cinsel sadakatini korumada da zorlanabilir. Looking for romance in all the wrong places?


Now, try the right place. My interests include staying up late and taking naps.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar