23 Temmuz 2015 Perşembe

Tac mahal izmir ekşi

Rezervasyon ; +(507) 172. Luke Islam Receives Golden Buzzer From Favorite Judge, Julianne Hough! Restore edilen tarihi fabrika binası, kültür, sanat ve alışveriş alanları olarak tekrar hayat buluyor.


Keşfetsene‘den Dünya’nın yeni harikasından Tac Mahal hakkında bilgi. Tac Mahal nedir, Tac Mahal nerededir, Tac Mahal’i kim yapmıştır, Tac Mahal nasıl yapılmıştır, Tac Mahal neden yapılmıştır, Tac Mahal cami midir? Agra Kalesi, Taj Mahal’i tam karşıdan görüyor. Maymunlar ve sincaplar burayı adeta mesken edinmiş. A Teardrop on the Cheek of Time” Zamanın Yanağında bir Damla Gözyaşı.


Tac Mahal Kuzey Hindistan’da Agra şehrinde Yamuna isimli nehrin kıyısında yer alır. Mahall Bomonti İzmir, İzmir’in en güzel mahalle ve ilçelerine, eğitim ve sağlık kurumlarına sadece birkaç km uzaklıkta konumlanıyor. Hasbelkader biri 200 diğeri de 20yılında olmak üzere iki kez Tac Mahal’i gördüm. Mekanların ışıkları, karşı cephede olan Kordon’dan bile süzülebilmektedir.


Elit kesim tarafından fazlaca tercih edilen mekanlarda ünlü isimler sahne almaktadır. Tac Mahal, Marche Cabaret, İzmir Arena, popüler mekanlardan bazılarıdır. Profesyoneller için iş yaşamında gereksinimlerine karşılık bulabilmek hayati önem taşır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar