31 Temmuz 2015 Cuma

N11 stok güncelleme

N11 stok güncelleme

Nile tam entegrasyonlu muhasebe programı. Birkaç adımda onelle akıllı muhasebe programınızı NMağazanız ile entegre edip ürün ekleme, güncelleme, stok takibi, fiyat değişikliği gibi vaktinizi alacak işleri kısa sürede yapabilirsiniz. API servisleri, mağazaların işlemlerini, toplu halde kolayca yapabilmeleri için geliştirilmiştir.


Nsiparişlerini tek tuşla faturalayabilirsiniz. NKargo veya sipariş fişi yazdırabilirsiniz. Nindirim tutarı girebilirsiniz. Niskonto tutarı girebilirsiniz.


Ntoplu fiyat güncelleme yapabilirsiniz. Bu bölümden ürünlerimizi toplu bir şekilde fiyatlarını satış durumları , evanterini vs. Widget desteği sayesinde sipariş durumunu ana ekranınıza getiren uygulama sayesinde mağazada ne olup bittiğini Android akıllı telefon ve tabletinizden rahatlıkla takip edebilirsiniz. Bu işlemleri tamamladığınızda ürünleriniz otomatik olarak Nsistemine sizin belirlediğiniz şartlarla aktarılacaktır.


Her gün otomatik olarak çalışacak güncelleme ile sizin yeni ürünleri, yayından kalkan ürünleri, fiyatları, stok miktarlarını vb. Nkategorisi eşleştirmesi yaptığınız ve daha önce aktardığınız ürünlerin yer aldığı kategorilerde, kategori eşleştirmesini silerseniz, tekrar güncelleme yaptığınızda bu kategoride yer alan ürünler Nsayfanızdan silenecektir. Otomatik stok güncellemesi yapın!


Dopigo stok güncellemesini sizin yerinize yapsın. Herhangi bir pazaryerinde sattığınız ürüne ait stok bilgisi anında diğer pazaryerlerinde güncellenir. InstaShop Entegrasyonu Instagram mağazanızda bulunan ürünleri, yorumları ve etiketleri mağaza takip ile tüm pazar yerlerinde satışa çıkartabilirsiniz. Aktarımı ve Güncelleme İşlemleri.


Nmağazamıza aktarmış olduğumuz ürünlerin listelendiği bölümdür. Mağazalarınız arasında gezip elle stok güncelleme yapmaya son verin. NApi Entegrasyonu ile sınırsız ürün yönetimi.


Hızlı fiyat ve stok güncelleme. Toplu fatura ve kargo bastırma ile işinizi kolaylaştırın. Bu aşamadan sonra yapmanız gereken her gün tek tek n11.


Sentos nentegrasyonu ile, ürün yükleme, stok takibi, sipariş takibi, kargo etiketi basma, fatura kesme işlemlerinin tamamı otomatik çalışır. Sentos’a birden fazla nmağazası tanımlayabilir. Nmüşterilerinin, ürünleriniz hakkında soruduğu soruları görebilir ve cevaplayabilirsiniz.


Cron job ile saatlik, günlük yada haftalık otomatik stok ve fiyat güncellemesi yapabilirsiniz. Bu nedenle bu özelligi aktif etmeden önce Dopigo. Satışa uygun ürün sayısı, stok durumu, yeni sipariş onayı, kargo şirketi ile iletişim, fiyat güncelleme fonksiyonları ile satış yönetimini artık mobil cihazlarından yapabilecek mağazalar, uygulama ile cep.


N11 stok güncelleme

Nportalına tüm görselleri, fiyat, stok ve detay bilgileriyle birlikte Ne otomatik olarak yüklenecektir. Nentegrasyonu ile yüklenmiş olan ürünler istenen sıklıkta stokları Ntarafında güncellenecektir. Sabit Lisans Bedeli, Ücretsiz Güncelleme!


Envanter güncellemek için saatlerce zaman harcamamanızı sağlan web tabancı otomatik stok güncelleme yazılımı. MDİ ABONE OLUN VE NEĞİTİMİMİZDEN ÜCRETSİZ YARARLANIN. Alınan siparişi Dopigo ürün ile ilişkilendirip o ürünün satılabilir stok bilgisini olarak güncelliyor ve bunu entegrasyon sağladığınız N11. Mağaza Yönetim Paneli şimdi cep telefonunuzda!


NStok Yok Deyip İptal Etti! Stokta Var Gözüküyor Aldıktan Sonra İptal Edin Diyorlar! Nhakkında şikayet yazmak için tıklayın! Siparişleri takip edebiliyor, durumlarını görebiliyor, ürünleri listeleyebiliyor ve fiyatlarını.


VAR”, yer almıyorsa “YOK” olarak ayarlanır. PHP ile NAPI kullanımı çok basittir, Nsitesinin bize sağlamış olduğu servis sayesinde kategori çekme, il bilgilerini çekme, yüklenmiş ürünleri veya ürünün bilgilerini çekme, ürün kaydetme, ürünü sistemden silme, Nsatılan ürünleri siparişleri çekme gibi bazı konulara değineceğim. Alışverişin uğurlu adresi n11.


N11 stok güncelleme

Tag : netsis mt9banka ekste aktarımı, netsis hızlı stok fiyat güncelleme, netsis e-ticaret entegrasyon, netsis n11.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar