28 Temmuz 2015 Salı

O kadar kalbimdesin ki sözleri

O kadar kalbimdesin ki sözleri

Can Yücel ve Neyzen Tevfik örneğinde olduğu gibi onlara ait olmayan sözler onlarınmış. Aklıma bile gelmiyorsun artık. Gülhan Ehliz adlı şaire ait tüm şiirleri antoloji. Kim demiş aşk uğruna ölmek. Yoksuluz, gecelerimiz çok kısa.


O kadar kalbimdesin ki sözleri

Dörtnala sevişmek lazım. Aşka gelince bir kere sevdim işte, bir daha işim olmaz. Hayat benimse eğer kimse karışamaz ve biliyorum ki herkesle dost olunmaz.


Göz göze gelebilirseniz, ipi kopmuş bir uçurtma, hızla uzaklaşır bakışlarından. Sorusuna, tanıyamamışım deyip geçtim. Sen bakma benim bu kadar hüzünlü şeyler yazdığıma, ben çok gülerim. Karşıdan karşıya geçer gibi sev beni önce bana, sonra bana sonra yine bana bak.


Ve öyle birini seveceksin ki, seni gözleriyle bile aldatmayacak. Ve gülerken hiç kimse yalan olduğunu anlayamaz. An ki fıskiyesi sonsuzluğun, keşke yalnız bunun için sevseydim seni.


Ben en çok, martıya aşık olmuş, balık için üzülüyorum. Biz kırıldık daha da kırılırız. Gönlü aydın bir kişiye kul olmak, padişahların başına tâc olmaktan iyidir. Dilerim ki, bir gün benden yana şikâyet ettiği ne varsa onlara muhtaç olmasaydın.


Kimse dokunamaz bizim suçsuzluğumuza. Bir gün ayrıldık ve sevilmekten eskimiş bir renk gibi hissettim kendimi. Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not: dünya beş para etmiyor. Hiç bir zaman yüksekte görmedik kendimizi, sadece gereksiz insanlar için düşürmedik seviyemizi.


Ne de seni sıradan bir sevgiye malzeme yapacak kadar herhangi biri. Ne sıradan bir sevgiyi yaşayacak kadar basit biriyim. Birinin gözlerine bakmak, onun rüyalarına girmeyi göze almak demektir.


Sevmeye kabiliyetin yoksa, o gözlere bakmayacaksın. Seni sevmek suç ise suç ortağım sensin. Sevdiklerinizin ayağını yerden kesecek bu aşk sözleri sizi unutulmaz kılacak.


Geceler seni sevdiğim kadar uzun olsaydı eğer inan ki yeryüzüne hiç güneş doğmazdı. Sevdim Seni, Seviyorum Seni, Seveceğim Seni Kalbimdesin Şimdi Bırak Alma Kalbimi! Aşk Sözleri ve Aşk Mesajlarının yer aldığı sayfamızda bulunmaktasınız, Güzel Aşk Sözleri Etkileyici Aşk İle İlgili Sözler Sevgiliye Harika Aşk Sözleri’ni sevdiklerinle paylaşabilir, yorum ve söz ekleme bölümlerinden sayfamıza katkına bulunabilirsiniz. O kadar güzel gülüyor ki tamam diyorum bu kadar. Cemal Süreya Sözleri Düşenin dostu olmaz derler kimileri.


Sanki ayakta olanın dostu çokmuş gibi. Aşk Sözleri, Kapak Sözler, Doğum Günü Mesajları, Laf Sokma Sözleri, Özlü Sözler, Damar Sözler, Süper Sözler, Resimli Sözler, Ata Sözleri. Keşke birini tam kaybetmeden, ona olan tüm sevgimizi haykıra bilsek.


Bazen öyle yorar ki aşk insanı, bıktırır. Kimseyi suçlama, Suçlanacak biri varsa o da sensin. Sonuçta o sana küçük bir umut verdi, Sen ise ona herşeyini verdin. Listemizde etkileyici aşk sözleri yanında resimli aşk sözleri, platonik aşk sözleri ile İngilizce aşk sözleri de bulabilirsiniz.


O kadar kalbimdesin ki sözleri

Sen sadece benim aklımda değilsin, kalbimdesin de aynı zamanda. Küçükken aldığım dışı güzel, İçi hep çürük çıkan elmalı şekerler gibisin. Aşk duygusu o kadar güçlüdür.


Sevgi sözleri yazımızda en güzel sevgi sözleri, kısa sevgi sözleri ve en romantik sevgi mesajları bulabilir, sevdiklerinize gönderebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar