29 Temmuz 2015 Çarşamba

Samsun hava durumu 10 günlük

Bölge Müdürlüğü, Güzelyalı Mah. Site güncellenmesi dakikada bir yapılır. Maks UV İndeksi: (Çok Yüksek) Gök gürültülü sağanak yağışlar: Yağış: inç Yağmur: inç Kar: inç Buz: inç Yağış. Mobil uygulamada hava durumu. Saatlik olarak değil günlük olarak bakmak isteyen kullanıcılarımız için en mantıklı yol uzun dönem günlük hava durumlarını kontrol etmektir.


Samsun hava durumu 10 günlük

Samsun, gelecek haftanın hava durumu. Bununla birlikte hava durumu saatlik şekilde de verilebilmektedir. Hava tahminleri günlük hava durumu, günlük hava durumu ve hava durumu günlük taminler doğrultusunda raporlanır. SAMSUN için meteoroloji yağmur alarmı verdi. Tüm dünyadan şehirler için günlük hava tahminleri.


Kullanılabilir şehirler haritada kırmızı noktalarla gösterilir. Sonrasında hava durumu tahminlerini görmek için tıklayın. Sağlıklı Ve Mutlu Günler Dileriz. Güneşli Ve Mutlu günler dileriz.


Samsun hava durumu 10 günlük

Edirne, gelecek haftanın hava durumu. Tüm il ve ilçeler için güncel hava durumu tahminlerini paylaşmaktayız. Güncel hava durumu tahminine sitemizden ulaşabilirsiniz. Hava durumu haberlerini de sitemizden takip edebilirsiniz. STANBUL hava durumu saatlik tahmin tuttu kar başladı.


Kemal Can ile Soru Cevap:. Meteoroloji Genel Müdürlüğü günlük hava tahmini raporunu açıkladı. Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzey ve iç kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları, İstanbul. Government Organization.


Samsun hava durumu 10 günlük

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü GLOBAL_DHMI_HEADER_DAIRE_TR MENÜ. Hava Durumu(en güncel tahminler) Aerospace Company.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar