22 Temmuz 2015 Çarşamba

Yenimahalle belediyesi başkanı

Yenimahalle belediyesi başkanı

Ayrıca Kurultay delegesidir. Karşıyaka TOKİ Blokları’nda halka seslenen Yaşar, daha sonra Karşıyaka Seçim Bürosu’nun açılışını gerçekleştirdi. Kadın dostu kent olma yolunda bir başkent. SHP döneminde üç dönem kurultay üyeliğinde bulundu.


Yenimahalle belediyesi başkanı

Mütevelli Heyeti Başkanımız Sayın Orhan Aydın ve Üniversitemiz Rektörü Prof. ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Adres : Hipodrom Cad. CHP Genel Başkanı Kemal. Adem Şahin’i makamında kabul etti. O kaldırımdan iki kişi yan yana geçebiliyor mu bir baksın.


Yaşar, Ben Altındağ’ı, Keçiören’i bilmem, ancak. Uzun yıllar siyasette aktif olarak bulunan Fethi. Yeni yıla günler kala vatandaşların yılbaşını sorunsuz geçirmesi için çalışan ekipler, ilçe genelinde hizmet veren tavuk, kuruyemiş, tatlı ve alkollü içecek satışı yapan yerleri denetimden geçirdi.


Yenimahalle belediyesi başkanı

Ben size siyasetçi sözü değil, Fethi Yaşar sözü veriyorum dedi. Farklılıklarımız bizim zenginliğimizdir. Sadece tanesi CHP’den.


Kayıp oylar düşüldükten sonra büyük partinin oyları aşağıdaki gibi görünmekte. ETİMESGUT BELEDİYESİ KENT KONSEYİ. Posts Tagged ‘yenimahalle belediye başkanı’. Biz ilçemizde gereken çabayı gösteriyoruz.


Yıl Dört Mevsim Tiyatro Salonu’nda. Mansur Yavaş: Kuru Kuruya Kimseye İftira Atmasınlar. Bu kapsamda Şehit Yüzbaşı İlker Aydın Anaokulu’nda mutfak atölyesinde öğrenciler çiğ köfte ustası eşliğinde çiğ köfte yoğurmayı öğrendiler. Gecede Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Klasik Türk Müziği sanatçıları Müzeyyen Senar için okudu. Ziyarette Yiğiner, ilçeye yakışır taksi durakları inşa.


Başkan Yaşar Basın Mensupları İle Buluştu. Odatv mahkeme kararı olsun ya da olmasın her tür. Resmen çöplük olmuştur kimse ilgilenmiyor. Teleferik projesine destek oluyorlarmış. Düzenlenen programda her yaş grubundan engelliler gönüllerince eğlendi.


Ramazan ayı, diğer aylarda olduğu gibi kavga ayı olmasın, herkesin güzel şeyler ifade ettiği bir ay olsun. Samsun İlkadım atletizm sahasında gerçekleştirilen şampiyonaya kulüp ve 3sporcu katıldı. Salih Doğrul, Araştırma Daire Başkanı Mehmet.


Belediyesi buna nasıl uygundur diyor? Ankaranın Yükselen Değeri. Kalite Yönetim Sistemi ve uluslararası nitelik taşıyan IQ Net Belgesi’nin yıl daha devamlılığı sağlandı. Yüksek Şeref Öğrencisi, Rejisörlük.


ALEVİLERİN, Batıkent’te Pir Sultan Abdal Kültür Derneği (PSAKD) ile birlikte kurduğu “fiili cemevi” mahkemelik oldu. Yenimahalle’de En Anlamlı Şubat AHA. Kültürün ve sporun buna çok büyük bir etkisi olduğunu düşünüyorum” dedi.


Bana güvenen kimseyi mahcup etmemek için var gücümle çalıştım. Bugün yollarda tek başıma başım dik yürüyebiliyorsam verdiğim sözleri tuttuğum içindir” diye konuştu. Başkan, bu semtte ikamet ettiğiniz için mutlaka bilirsiniz, bundan yaklaşık yıl önce Ümitköy’deki GİMA ve Galeria’nın altındaki market dışında bölgede büyük market bulunmuyordu.


Avrupalı bir belediye örneği. Evden çıkamayacak durumda olan. Ahmet BURAN Başkanımızı makamında ziyaret etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar