31 Temmuz 2015 Cuma

Nick isimleri türkçe

Online oyunlarda kullanabileceğiniz en güzel oyun nicklerini sizler için belirledik. Akılda kalıcı ve farklı bir nick bulmak bunun için önemlidir. Tabi ki nickiniz farklı olacak.


Bunlar için de en iyi nick listemize kız nicklerini dahil ettik. Kız online oyuncuların kendi karakteristik yapısına uygun nickname tercih edebilirler. Birçoğu Komik Nick Sizde yorumlarınıza eklerseniz sevinirim.


Bazılarını Intten buldum yalan söylemiyeyim ama çoğunu kendim uydurdum. Uskoda birçoğu olabilir ama Diğer oyunlarda , Pvp serverlarda da kullanabilirsiniz. Yabancı Online Oyun Nickleri (Anlamlarıyla Birlikte), Oyunlarda en çok düşünülen kısımlardan birisi olan nick bulma kısmını sizler için derlediğimiz nickleri sıralıyoruz.


LOL gibi oldukça büyük bir platformda, kullanılmayan nick name bulmak oldukça zor. Bu yazımızda sizlere League of Legends için kullanılabilir nick name, isimler paylaşacağız. Keyfiniz kaçmasın burada dolu dolu bilinmeyen oyuncu nickleri var ! Bilinmeyen oyun nickleri yazısında siz oyuncular için en güzel ve bilinmeyen oyuncu nicklerini sıraladık. Kullanıcı adları yazımızda internet ortamında kullanabileceğiniz instagram kullanıcı adları, oyun kullanıcı isimleri, twitter kullanıcı isimleri, facebook kullanıcı adları bulabilirsiniz. Birbirinden farklı kullanıcı adları ile üyelik oluştururken hiç zorlanmayacaksınız.


Dizi oyuncuları,diziler,filmler ile bilgilerin güncel olarak değişebileceğini unutmayınız. Bu yüzden kesin bilgi söz konusu değildir. Hangi oyunu oynarsanız oynayın, sıkı bir yarışın olduğu her oyunda sahip olduğunuz karaktere koyacağınız isimler oldukça önem arz eder. Sitemizde yer alan konular üyelerimiz tarafından paylaşılmaktadır.


Nick isimleri türkçe

Bu konular yasalara uygunluk ve telif hakkı konusunda yönetimimiz tarafından kontrol edilse de, gözden kaçabilen içerikler yer alabilmektedir. LOL nickleri ve anlamları makalesinde yer alan oyun nickleri mitolojiden esinlenerek oluşturulmuştur. Birçok oyuncu nick değiştirmeye karar verip arayış içerisine giriyor.


Kendinize yakışan, okunuşu ve duruşu güzel nickleri aşağıda yer alan. Oyun,sosyal medya,sohbet kanalları,forumlar,bloglar vb. Bu nick’ler ile tanınan kullanıcılar için nick’lerin büyük önemi vardır. Nickname oluştururken, mantıklı, anlamlı ,dikkat çekici olması gibi birçok faktör vardır. Bu nedenle iyi bir nick bulmak gerçekten işin en gıcık yanlarından birisidir.


Düşünsenize amaan normal bir oyun bas bir nick gir işte dediğiniz bir online oyuna bir müddet sonra aşık olarak onla yatıp, onla. Oyunlarda ya da chat yaparken ya da twitter ve facebookta kullanmak için güzel nickler mi arıyorsunuz? Doğru sayfaya ulaştığınız için mutlu olabilirsiniz. Bu sayfada sizler için süper nickler hazırladık.


Türkçe anlamlarını da bulabileceksiniz. Technosfer günlük güncel teknoloji haberlerini en doğru ve düzgün bir dil ile sizlere sunar. Haberlerin yanı sıra ürün incelemeleri ile alacağınız ürünler hakkında size bilgiler verir. EldrithcArrow – Büyülü Ok.


GoldenArrow – Altından Ok. TeamStar – Grup Yıldızı. GameMaster – Oyun Yöneticisi. BraveHeart – Cesur Yürek. UnknownLove – Bilinmeyen Aşk.


Metinchar isimleri Metinnick isimleri En güzel isimler MetinEn Güzel İsimleri - Nickleri - Char İsimleri Metinisimleri Sizler İçin Seçtiklerimiz. Steam içerisinde kullanabileceğiniz isimleri bir araya getirdik, umarım içlerinden beğeneceğiniz ve kullanacağınız isimler olur. Ayrıca sizlerin de isim önerilerinizi bekliyorum, yorum olarak gönderebilirsiniz. Sizin önerdiğiniz isimleri de listeye ekleyebilirim. Nick oluşturmak kimine göre alıntı yapmak kimine göre banal kimine göre karizma katmaktır Bana göre ise yaratıcılıktır O yüzden herkesin listesi kendine İyi forumlar Bu arada Firari ilk Listen BirLiğinde mevcut oyuncuların birebir kullandığı nickler Taraf oLan BerTaraf oLamaz unutma.


Nick isimleri türkçe

EDİT : BF için Türkiye lokasyonlu server istiyoruz. Düşük ping ve lagsız bir oyun. Toplama Kampanyası için buraya tıklayın. Bizde bu konu hakkında detaylı bilgiye sahip olmak için hem forum sitelerinden , hem bloglardan , hem de kendi bildiklerimizi yazarak sizler için.


S benım nıck te 4chatwrath.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar