20 Nisan 2015 Pazartesi

35 Sokak 2 etap

Tam km uzunluğunda ki bu sokak, dönüm yeşil alanla donatıldı. Projedeki konutlar metrekareden başlıyor 2metrekareye kadar yükseliyor. Sokak’ın Heyecanla Beklenen 2. Ocak ayı sonunda teslimlere başlanacak. Türkiye’nin markalı ve en büyük çelik konut projesi 35.


Bahçeli evleri, km boyunca uzanan tek bir sokak üzerinde sıralanan 35. Gürültüden uzak, bahçeli ev hayatı yaşayacağınız 35. BREEAM Sertifikalı konut projesi 35. Ana Sayfa Konut Projeleri 35.


Izmir sokak evleri satılık için tane ilanlari en iyi fiyatlarla keşfedin. Akşan Yapı İnşaat projesi 35. Sokağın ilk etabında bulunmaktadır. Benzersiz bir konut projesi olarak karşımıza çıkan 35.


Tüm imkanların sunulacağı projede kilometre uzunluğunda bir sokak bulunmaktadır. Farklı ve huzurlu bir yaşam sürmek için 35. Karşıyaka çıkışında Ulukent’te yer alan 35.


Ramkent Hayal Ömerli Evleri Aden Garden Villaları Lalezar Konakları. Birinci etap inşaadan hızla süren 35. Satılık ve Kiralık Emlak Ekle. Mahalle Bölge Firma (Konut) Ada. Etap Konutları haritası Ankara ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir.


Menemen sokak ilan için 175. TL fiyatından başlayarak konut arasında en iyi teklifleri kontrol edin. Daha fazla satılık emlak ilanları mı arıyorsunuz? Bu güne kadar olduğu gibi bugünden sonra da disiplin ve kaliteden ödün vermeden devam edeceğimizin teminatı bitirdiğimiz projelerdir.


Zengin makina parkurumuz ve tecrübeli uzman kadromuz ile büyük metrajlı hafriyat ve bina yıkımı işlerinize en hızlı. Mamak ilçesine bağlıdır. Kiralanma garantisi olan konutlara sahip olmak. KAYA PRESTİGE Konutları 2. EMLAK GAYRİMENKUL DANIŞMANLIK LTD.


35 Sokak 2 etap

ETAP KÖRFEZ VE SİTE İÇİ HAVUZ MANZARALI. Dairemiz katlı binanın 10. Katında Güney –Kuzey ve Doğu cephelidir. Mutfakta Siemens marka gözlü gazlı ocak, Fırın , bulaşık makinası. This feature is not available right now.


Organize Sanayi Bölgesi Arı Koop. Site yöneticiliğinize olan Aidat, Yakıt ve benzeri borçlarınızı takip edebilir ve Kredi Kartı ödeyebilirsiniz. Bu sistem Yonetimcell tarafından site yönetimleri için hazırlanmış site sakini bilgilendirme ve aidat ödeme sistemidir. Bu duraktan geçiş saatleri Durak detayına git.


35 Sokak 2 etap

AKİF İNAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ. Palmiye Park Zirvekent ile cevap vermiştim. Bu sayfada, - BAŞAKŞEHİR 4. ETAP - EMİNÖNÜ hattının otobüs kalkış ve hareket saatlerini, bu hattın güzargahını ve otobüslerin geçtiği durak isimlerini öğrenebilirsiniz.


ETAP ŞUBESİ - YASEMEN EĞİTİM TURİZM SAN. Sürücü Kursları, Başakşehir - Uğur İş Mrk.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar