23 Nisan 2015 Perşembe

Facebook gönderilen arkadaşlık istekleri

You must to continue. Devam etmek için giriş yapmalısın. Gönderilen arkadaşlık isteklerini görme alanına başarıyla ulaştınız. Arkadaşlık isteği ve mesaj göndermeyi engelleme.


Facebook gönderilen arkadaşlık istekleri

Yaşanan bu tip sorunların önüne geçilmesini sağlayabilmek adına aslında kullanabileceğiniz farklı çok sayıda özellik bulunuyor. Bu arkadaşlık istekleri kabul edilmese bile sürekli kayıtlı kalmaktadır. Aşağıdaki sayfaya girerek gönderdiğiniz arkadaşlık isteklerini görebilir , dilerseniz bu istekleri iptal edebilirsiniz. Kime arkadaşlık isteği gönderdiysen girip vazgeç olarak tıklıyorsun. Başka bi yolu yok sanırım.


Bu simge altındaji Arkadaşını Bul seçeniği tıklayın. Peki arkadaşlık isteğini beklemeye aldığınız arkadaşlık tekliflerini sonradan nasıl görebilirim ? Bu konumuzda size facebook’un geçtiğimiz sene hizmete sunduğu bir özellikten bahsedeceğiz. Bahsedeceğimiz konu “Hareketler Dökümü” özelliğinin içinde var olan bir bölüm olan arkadaşlık istekleri. Bazen tanıdık bir profile arkadaşlık isteği gönderebilir zaman geçince gönderdiğimiz istekleri unutabiliriz.


Bildirim alanında gelen mesaj isteklerin görebilir ve tıklayarak doğrudan okuyabilirsiniz. Açılan menüde en alttaki ‘Tümünü Gör’e tıklayın. O yüzden tanıdığımız ya da tanımadığımız kişiler istek attığımız çok olmuştur. En alt kısımda ‘Tümünü Gör’ kısmı var, sonra bu bölüme tıklayın.


Buraya tıkladığınızda, bu zamana kadar göndermiş olduğunuz. Bekleyen arkadaşlık isteklerim olduğu bildirimini aldım, ancakbekleyen istekleri göremiyorum. Eski facebook arkadaş istekleri , facebook arkadaş isteklerini nasıl görebilirim , facebook arkadaş istekleri nerede görebilirim , facebook arkadaş davetleri , gönderilen istekleri nereden görebilirim , facebook arkadaş istekleri , facebook davet , facebook istek. Swarm gönderilen isteği bulma, swarm istekler nerede, swarm istekleri bulamıyorum, swarm istekler çıkmıyor, swarm gönderilen arkadaşlık isteğini bulma, swarm gönderilen isteği görmem için ne yapmam gerekiyor, swarm daha öncesinde gönderilen istekleri bulmak istiyorum, swarm istekleri görmenin bir yolu var mı?


Aynı sorun sizde de oluyor mu? Benden izinsiz arkadaşlık istekleri gönderiliyor, hiç alakam olmayan gruplara üye ediliyorum. Beğeni toplama uygulamaları veya o tarzda sayfalara hiç bakmışlığım bile yok. Az önce bir tanıdığımın profiline bakarken yanlışlıkla arkadaşlık isteği gönderdim daha dün tanıştığım birisi samimi değilim bu arkadaşlık isteğini. Abone onunla arkadaş listesi olan arkadaşlık isteği iptal etmek istiyorsanız, arkadaşlık istekleri iptal ederlerse etsinler, belki de, anne.


Gayet hızlı giriş nov facebook gönderilen arkadaşlık istekleri ni, bir oyunda arkadaşlık isteklerini nasıl yapılır whatsapp, açık kapalı. Bir arkadaşlık isteğini sildiğimde, karşı taraf bunu anlar mı? Muhtemelen bu süre içerisinde birçok kişiye arkadaşlık isteği gönderdiniz. Bu isteklerinizin kimisi kabul edilmiş, kimisi kabul edilmemiştir.


Lütfen soru sormak istediğiniz bir konuyu ya da bir özelliği yazınız. Evet arkadaşlar, Hepimizin beklediği şeydi bu. Bu kısım arkadaşlık isteği yolladığınız ama kabul etmeyenleri veya hala beklemede tutanları görmenizi sağlıyor. Bu bilgilere ulaşmak için aşağıdaki işlemleri sırasıyla yapmanız yeterlidir. Bir uygulama vardı bunun için.


Bilgisayarınızdan facebook hesabınıza girin. Yarım saat sonra da profil kapandı. Bu da belli kişilerin bize ulaşmasını engelliyebiliyor veya haber beklediğimiz bir kişinin mesajlarını okuyamamamıza neden oluyor.


Ben takipçilerimi yeni açtım şu an tane var, arkadaşlık isteklerini pek kabul eden biri değilim ve az önce baktım 2tane varmış ama bu istekler takipçi olmadı takipçileri açınca. Sorum şu bu istekleri takipçi yapma gibi. Diğer konusu altında soruldu. Adım Adım Yapılması Gerekenler. Arkadaş olarak eklenme özelliğinizi kapatabilirsiniz.


Akıllı telefonlarda bu gönderdiğiniz arkadaşlık istekleri nasıl görülür. Bu işlemi telefondan da bilgisayardan da yapabilirsiniz. Swarm kullanıyorsanız son zamanlarda illaki size de fake profil olarak özellikle erkek kullanıcılara gönderilen arkadaşlık istekleri artıyor.


Facebook gönderilen arkadaşlık istekleri

Bu tuzağa düşmeyin, zaten ilk bakışta profilde hiç fotoğraf yoktur, check in yoktur, veya arkadaş listesine baktığınızda ise de genelde liste erkek kullanıcılar ile doludur ve. Gönderdiğim ve hala beklemede olan arkadaşlık isteklerini nasıl görürüm? Hangi isteklerin henüz kabul edilmediğini görebilir miyim?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar