15 Nisan 2015 Çarşamba

Istanbul kapalı havuz otel

Istanbul kapalı havuz otel

Tüm ziyaretçilere hemen açık olmasa da, İstanbul havuz severler için bir cennet gibi. Pek çok ilginç tasarımlı ve değişik amaçlara uygun havuz bulabilirsiniz. Konaklamanızı unutulmaz kılmak için garantili olan en iyi kapalı yüzme havuzları listemizi keşfetmek için okumaya devam edin.


Konaklama tercihinize uygun en iyi İstanbul kapalı havuzlu oteller ve fiyatları hakkında bilgi alabilir, otel yorumlarını inceleyebilirsiniz. En iyi İstanbul havuzlu otellerinin başında yıldızlı İstanbul oteli Hilton İstanbul Kozyatağı gelmektedir ve otel Anadolu Yakası, Kozyatağı’nda yer alır. Tüm günü şehir turunda veya yoğun bir toplantıda geçirmiş olan, günün yorgunluğunu ve stresini atarken aynı zamanda spor yapmak isteyen misafirlerimizi otelimizin kapalı havuzuna davet ediyoruz. Arkadaşlarınızla beraber gideceğiniz, açık ya da kapalı havuz fırsatlarına sahip oteller ile alışılagelen yaşam tarzınızdan biraz ödün vererek nasıl mutlu olunacağını keşfetmiş olursunuz. Fusha Beach’te Haftanın Her Günü Plaj Girişi!


Avrupa Yakası havuzu olan oteller sayfasında en ucuz ve indirimli İstanbul Avrupa Yakası havuzu olan otel fiyatlarını bul, hemen rezervasyon yap, taksitli ödeme seçeneklerinden faydalan. Havuz fırsatları mı arıyorsun? Tatile gitmeyi beklemek istemezseniz İstanbul’un huzurlu ve sakin tarafı olan Anadolu Yakası’nın havuzu olan otellerini tercih edebilirsiniz. Açık ve kapalı havuzlar mevsim yüzme imkânı sunuyorlar.


SPA, Sauna, Türk Hamamı, Buhar Odası, Cilt Bakımı gibi hizmetlerle hafta sonu kaçamağının tadını çıkarabilirsiniz. En ucuz İstanbul otel fiyatları etstur. Aradığınız fırsatı kolayca bulabilir, sorularınız için iletişime geçebilirsiniz. SuAda, yaz aylarında havuz severler tarafından tercih ediliyor. Her bütçeye uygun otel seçeneklerini sunan tatilsepeti, ucuz İstanbul otelleri için de pek çok seçenek.


Taksim konaklama fiyatları yıl içinde değişkenlik gösteriyor. Taksim Otelleri turistler tarafından tercih edilmektedir. Detaylar için buraya tıklayın!


Istanbul kapalı havuz otel

Hotelimizde havuz, Spa, hamam ve daha fazlası ile dinlenin. Conrad Istanbul Bosphorus Şehrin merkezinde ama bir o kadar da sakin. Pendik’te yer alan Miracle İstanbul Asia Hotel’den yakala. Tüm bu fırsatlardan yararlanmaya başlamak için sadece kayıt olmak yeterli.


Kapalı Çarşı, zengin yapılarıyla ve tarihi kalıntılarıyla sizi içine hapseder. Boğazı manzarası ile kusursuz bir spa hizmeti sunan, ödüllü restoranlara sahip bu yıldızlı İstanbul oteli, misafirlerine özel bir deneyim sunuyor. Sizler için Avrupa Yakasındaki yüzme havuzlarını derledik.


Toplantılarınızı gerçekleştirebileceğiniz toplantı odaları ve günün yorgunluğunu atıp rahatlayabileceğiniz kapalı termal havuzumuz ile sizlere en iyisini sunuyoruz. Daha fazla göster Daha az göster. Ataköy Spa’sı iki özel masaj odası, bir buhar odası, sauna, Türk Hamamı, ısıtmalı kapalı havuz ve spor salonuna sahiptir. Modern teknoloji ile donanımlı iki adet toplantı salonu.


Sürmeli İstanbul Otel Yazın sıcak günlerinde yüzme havuzunda serinlemek ve. Cvk Park Bosphorus Hotel Istanbul İstanbul - 5-yıldızlı otel. Avrupa Yakası semtinde Topkapı Sarayı etrafında bulunan bu otel misafirlere mevsimlik açık havuz, veranda, kütüphane sunmaktadır.


Haftasonları küçük bir havuz kaçamağı yapmak isteyenler için İstanbul’daki otellerde havuz fiyatları ne kadarı araştırdık. BEŞİKTAŞ CONRAD HOTEL’DE BİR KİŞİ 1TL Beşiktaş’ta yer alan Conrad Oteli ayın 15’inden itibaren açılıyor. Dedeman İstanbul Otel yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, jakuzi, sauna, şok havuzu, dinlenme odası ve egzersiz aletlerinin bulunduğu fitness alanı ile misafirlerinin ruh ve bedenlerini dinlendirmelerine yardımcı oluyor.


Espa’da aynı zamanda hamam, fitness salonu, kapalı havuz, kar odası, sauna, termal suit, yüzen yataklar ve stresinizi attıktan sonra rahatlayabileceğiniz SPA cafe bulunuyor. Otelden rezervasyonunuzu yapmak için otelin Booking. Sabiha Gökçen Havalimanı 1 En Yakın Hastaneye km mesafede konumlanmış İstanbul Medikal Hotel üç konsept ile hizmet sunmaktadır.


Ayrıca tercih edecek aileler için Özel. Otelde çamaşır yıkama hizmeti, kuru temizleme, turn down servisi imkanlarının yanı sıra emanet bagaj hizmeti, özel bir kasa, asansör vardır. Alkolsüz, İslami Otel, Helal Konsept. The Ritz Carlton Otel, konuklarına Yerebatan Sarnıcı civarında lüks odalar sunmaktadır. Muhafazakar Otel Seçenekleri İle Tatilin Keyfini Çıkarmak İçin Şimdi Rezervasyon Yapın.


Mövenpick Hotel Istanbul'da konaklayarak, İstanbul'daki antik kültürlerin ve modern gelişmelerin muhteşem uyumunu keşfedin. Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, bu benzersiz kenti doyasıya yaşamakisteyenlere unutamaycakları bir otel deneyimi yaşatmak için benzersiz bir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar