21 Nisan 2015 Salı

Kınık hava durumu 5 günlük

Saatlik tahminlerde “Beklenen Hadise” kısmında verilen hava durumu, geçmiş saatlik periyot içindeki hâkim hava durumunu göstermektedir. Site güncellenmesi dakikada bir yapılır. Hava nasıl olursa olsun Sağlığınız yerinde olsun. Maks UV İndeksi: (Çok Yüksek) Gök gürültülü sağanak yağışlar: Yağış: inç Yağmur: inç Kar: inç Buz: inç Yağış. Hava Tahmini Verileri dakikada güncellenmektedir.


Sağlıklı, Mutlu ve Güneşli Günler Dileğiyle. Aşağıda yer alan hava durumu verileri Devlet Meteoroloji Genel Müdürlüğünün web sitesinden anlık olarak alınmaktadır. Hava tahminleri günlük hava durumu, günlük hava durumu ve hava durumu günlük taminler doğrultusunda raporlanır. Isınıyor, ardından Pazar kadar sıcak değil. Hava Durumu günlük Meteoroloji hava tahminleri, bir saat arayla güncellenir.


Kinik hava durumu tahmini en doğru şekilde anlık verilerle, günlük ve günlük olarak habertl. Next update estimated at 12:pm. Hava ve deniz suyu sıcaklığı, basınç ve nem oranı, rüzgar hızı, manyetik alan ve UV indeksi hakkında bilgiler. Gün doğumu ve gün batımı saatleri.


Kınık hava durumu 5 günlük

Ayrıca önümüzdeki gün hava nasıl olacak? Farklı yüksekliklerde Bulutlar: Az bulutludan (açık gri) çok bulutluya (koyu gri). The Weather Channel ve Weather. Kınık için bölgesel hava durumu.


Hava durumu tahminleri sürekli değişebildiğinden sitemizi mümkün olduğunca sık. Türkiye ve her ilinin günlük hava durumu tahmin raporu. Kalbiniz gibi havanızında sıcak olması dileğiyle.


Bergama hava durumu - Bergama için detaylı hava durumu, sıcaklık, nem ve yağış bilgisi, saatlik ve günlük hava tahmini hakkında bilgi alabilirsiniz. Konak hava durumu tahmini en doğru şekilde anlık verilerle, günlük ve günlük olarak habertl. Türkiye’nin tüm il, ilçe ve beldelerine ait politika, spor, genel kültür ve en yerel gelişmeleri okuyabileceğiniz Şehir Sayfaları’nda illere göre günlük hava durumu, namaz. Burada Dikili Hava Durumu,Dikili günlük,Dikili günlük,Dikili günlük, Dikili ntv, Dikili havadurumu yarın, Dikili meteoroloji, Dikili meteoroloji hava durumu, Dikili yarın hava nasıl, detaylı hava durumu Dikili, hava durumu Dikili günlük, mgm Dikili mgm. Hafta Sonu Hava Durumunu merak edenler için İzmir şehrinde bügünkü hava durumu, günlük, günlük hava tahmini, haftalık, günlük, haftalık ( günlük ) ve günlük hava durumu tahmini bilgileri burada!


Lütfen İzmir şehri için güncel hava durumu tahminlerine bakmadan seyahat planı yapmayınız. Giresun Asarcık hava durumu günlük, Giresun Asarcık ilinin en güncel günlük hava durumu tahmini Giresun Asarcık hava durumu aylık tahmini bilgisi aşağıda sunulmaktadır. Ocak) okullar tatil mi, tatil olacak mı?


Kınık hava durumu 5 günlük

Valiliğinden tatile dair resmi bir açıklama var mı?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar