27 Nisan 2015 Pazartesi

Tiara hotel bursa

Superior odalarda mini-bar, su. Ramazan ayındaki konaklamalarda özel. Its air-conditioned rooms feature a satellite TV and free WiFi. The rooms at Termal Hotel Tiara come with a mini-bar. Bathrooms include free amenities and a hairdryer.


Some rooms offer a hot tub. TripAdvisor’ın interaktif haritasını kullanarak konuma ve yakındaki restoran ve gezilecek yer seçeneklerine göz atın. Konaklamanız için fiyatları karşılaştırın ve en iyi teklifi alın. Oda resimlerini ve fiyatlarını inceleyin. Otel yorumlarını okuyun.


Uygun fiyat ve esnek ödeme imkanıyla hemen rezervasyon yaptırın! Fırsat kodunu satın almadan önce müsaitlik durumu için lütfen işletme ile iletişime geçiniz. Tesis genelinde ücretsiz Wi-Fi erişimi mevcuttur.


Tiara hotel bursa

Tesis oda kahvaltı konseptinde hizmet vermektedir. Tiara Termal Hotel Spa Bursa, Çekirge bölgesinde bulunmaktadır. Tesiste bulunan ala carte restaurant, kapalı restaurantta yemeklerinizi yiyebilirsiniz. Tesisin kapalı havuzu bulunmaktadır. Toggle navigation Üye Ol Giriş Yap.


Sana uygun tarihler arasında odanı seç, rezervasyon yap. Sessiz, huzurlu ve sağlıklı bir ortam sağlıyoruz. Farklı özelliklere sahip odalarla birlikte 3metre kare büyüklüğünde kendi doğal. Tiara hotel has perfect location in the heart of Bursa , with direct access to the old town and access to the main road to the new town which has new shopping malls. Tiara Büyükada Hotel otelinde mi konaklamak istiyorsun?


Yenişehir havaalanına km. Feribot iskelesine km. Dilersen otelde öde dilersen kredi kartıyla anında ödeme yap. Bünyesinde ücretsiz Wi-Fi erişimi sağlanan otel, tamamen konukların ihtiyaçlarına göre dizayn edilmiştir. Modern dizayn edilmiş toplamda 1odamız ile birlikte, tarihi ve turistlik mekanlara yakın bir konumda sizlere hizmet etmekteyiz.


Recreational amenities include a closed thermal swimming pool, sauna, turkish bath and fitness center. Tesiste standart odadan kral dairesine kadar farklı seçeneklerde konaklama birimleri vardır. Engelli misafirlere özel donanımlı odalar da hizmet vermektedir. Eğlence, Manzara, Lezzet Burada! Değirmen Restaurant Uludağ Yolunda.


Ortalama bir otel ile karşılaşırız diye gittik ancak ortalamanın çok çok üzerinde temiz odalar ve ilgi vardı. Tiara Thermal Spa Hotel Bursa hakkında detaylı bilgi alabileceğiniz ve online rezervasyon yaptırabileceğiniz tatil sitesi. Tiara Hotel hotel fırsatları, konaklama fiyatları, balayı odası ve kampanyaları. Bu yıldızlı otel Osmanlı Evi Müzesi ve Uluumay Osmanlı Halk Kıyafetleri ve Takıları Müzesi yakınındadır.


Odalar 1odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Spa Merkezinde kapalı termal havuz, buhar odası, Türk hamamı, Sauna, hidro masajlı küvet ve fitness center mevcuttur. Kampanya ve duyurularından haberdar olmak için mekanı takip edin, yorum yazın ve puan verin.


Tiara hotel bursa

Taksit imkanı ile muhteşem bir tatil seni bekliyor. Bursa Culture Park Open Air Theatre and Mihraplı Park are also within mi (km). Book now to earn free nights for future travels.


Km AS Merkez Yanı Osmangazi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar