29 Nisan 2015 Çarşamba

Türkiye caferileri sitesi

Resulullah (s.a.a), Fil yılı, Rabiulevvel ayının on yedisinde (M.570’de) Cuma günü şafak vakti Mekke şehrinde dünyaya geldi. Yüce Allah kullarını hiçbir. Kur’ân’ı tane tane, açık açık. Tarihin başlangıcından itibaren bütün çağlar ve yüzyıllar. USLU HABER tarafsız, güncel haber sitesi.


Hakkı Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Caferilikle ilgili detaylı bilgiler içeren bir site Report this website. (Review) Caferilik. USD per month by showing ads. See traffic statistics for more information.


Bu maddenin veya maddenin bir bölümünün gelişebilmesi için konuda uzman kişilere gereksinim duyulmaktadır. Ayrıntılar için maddenin tartışma sayfasına lütfen bakınız. Nehc’ul Belağa, 2hutbe, mektup ve 4hikmetli kısa sözden oluşur.


Bu sözleri bu ad altında hicrî beşinci yüzyılın başında bir araya toplayan ve Seyyid Râzî adıyla tanınan Şii âlimi Muhammed bin Hasan Musevîdir. Haydar Baş, cemevlerinin ibadethane sayılması gerektiğini belirterek, “Şimdi nasip olursa ben bu kardeşlerimin sözcüsü. Toplum ve Kültür Sitesi. Haritalar sayesinde fotoğrafları, yorumları ve değerlendirmeleriyle istediğiniz sokağı, evi veya kurumu bulun, güncel trafik durumuna göre araba veya toplu taşıma rotası oluşturun ve sokakların uydu çekimlerini ve panoramalarını görüntüleyin.


Ermeni tasarısını komisyonunda kabul eden Temsilciler Meclisi’nin Dış İlişkiler Komisyonu’na sert tepki göstererek, dünyanın dört. Törene, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Kocaeli Bölgesinde Dernek mi Arıyorsunuz?


Okul Sokak Erdem Sitesi D Blok No 1 Küçükçekmece. NATO’nun Irak ve Afganistan’da bulunması dini bölücülüğe yol açtı! Iğdır İl Genel Meclis Başkanı Cengiz Savaş tarafından gündeme alınan, Iğdır İl Özel İdaresi ait olan arsaların genel durumu ile ilgili görüşmelerde söz konusu kurumun arsa zengini olduğu. Hakkın safında duruyorsa, batıla meydan okuyorsa, mazlumların davasını savunuyorsa bizim.


This page contains all websites related to: Alevi. Get access to more than million free transparent PNG files. Created by designers, for designers. Resul Abdullahi, CAFERİDER Alimler Yüksek İstişare Kurul Başkanı Abdullah Turan, Hz.


Yatırımı ve yatırımcımızı destekledik” ifadelerini kullandı. Bunu peşin olarak kabul etmeliyiz. Caferileri de terörist kapsamına aldığını ortaya koydu dedi.


Kim, nerede, ne zaman, ne söylerse söylesin ülkemizde “mezhep tartışması, kavgası” asla olmaz. Geçmişimizde de olmamıştır. Gerekirse ben de gider, göğsümü Zeyneb’e siper ederim. Paralel ile paralel duracak kadar zavallı! Zeynebiye Camiinde verdiği hutbede Suriyeli muhalifleri “terörist gruplar” olarak niteleyen Özgündüz, Baas zülmüne başkaldıran halkı “Amerika ve İsrail” yanlısı olmakla suçladı.


Türkiye’de nerede Sünni düşmanı Şii grup bulursa, yanlarına gidip gerekirse arkalarında komik biçimde namaz kılıp beraberlik pozları verecek kadar zavallı! Gerçi Alevi ve Caferi vatandaşlarımızın tamamı, bu. Dünya Alimler Birliği Cabir Mehmey Şevket Eygi Hoca’ya ateş püskürüyor.


Cabir’in açıklamasında Şiilerin Mehmet Şevket Eygi gibi insanlardan korunmak için takiyye yaptığı yazıyor. Aslında Dünya Caferi Âlimler Birliği dolaylı olarak Mehmet Şevket Eygi’nin sözlerini “Evet Takiyye. Mesele ne Gezi ne Cemaat ne El Kaide ne de Suriye. YSK seçim takvimini açıkladı: Partiler aday listelerini Nisan’da sunacak. Partiler Nisan tarihine kadar aday listelerini YSK’ya sunacak.


Mayıs Salı günü ise gümrük kapılarında oy verme işlemine başlanılacak. Bir caferi meshebine mensup biri olarak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar