16 Nisan 2015 Perşembe

Sierra yaşamkent 2+1 satılık daire

Mimarlık : Lejant Mimarlık tarafından şekillendirilmiştir. SİERRA YAŞAMKENT iletişim bilgileri, danışman profili ve tüm emlak ilanlarına ulaşmak için tıklayın! Satılık daire ilanları ve satılık ev fiyatları burada! Projede tapu teslimleri hemen yapılıyor.


Kargın İnşaat tarafından hayata geçirilen projede banka kredisiyle vade imkanı sunuluyor. Daha fazla satılık emlak ilanları mı arıyorsunuz? TL fiyatından başlayarak konut arasında en iyi teklifleri kontrol edin.


Her kulede 1adet, toplamda 4adet daire yer alıyor. Proje blok halinde hayata geçiriliyor. Ankara yaşamkent satılık ilan için 122. REALTY WORLD ÇİZGİ GAYRİMENKUL YAŞAMKENT - Satılık Ev Fiyatları ve Satılık Emlak Konut Fiyatlarına Dair Tüm İlanlar Ücretsiz İlan Sitesi sahibinden.


Bu sitede yayınlanan ilanların tüm mülkiyet ve fikri mülkiyet hakları münhasıran “SAHİBİNDEN”e aittir. Kasımdan sonraki aya kadar geçerli olan fiyat listesine göre fiyatlar 3bin 4Türk lirası ile milyon bin 9Türk lirası aralığında değişiyor. Arama Sonuçları Favorilerim. Mutfak dolabi,banyo dolabi,ebeveyn banyosu,kler,adet balkon mevcuttur. Oyun parki,gvenlk sstem.


Sstemm tamamiyla oturmutur. Konut Projeleri Çanakkale Konut Projeleri Antalya Konut Projeleri Muğla Konut Projeleri İmar Emlak Konut Kiptaş Örnek Daire Emlak Vergisi Konya Konut Projeleri Tapu Emlak Haberleri Mersin Konut Projeleri Düzce Konut Projeleri. Neo Bolluca Arnavutköy satılık!


Yenifoça deniz manzaralı satılık daire İzmirin incisi yenifoçada kaçırılmayacak bir daire dairemiz oda salon 90mdir salon ve açık mutfak alanı 25molup mbalkona sahiptir. Ritim İstanbul Dumankaya projesi 8adet daire, 1adet ofis, adet home ofis ve 1mağazadan meydana geliyor. Maltepe Ritim İstanbul ödeme planı dahilinde ay vade farkı olmadan ya da yüzde indirimle konut sahibi olunuyor. ZGÜR EMLAK - Satılık ve kiralık seçenekleri ile arsa, konut, bina, işyeri, devremülk ve turistik tesis ilanları sahibinden. My Life Home İzmir Ulukent satılık!


Butik alışveriş merkezinin yer aldığı Sierra Yaşamkent konum bilgisi haberimizde yer alıyor. Anka Cadde Çayyolu projesi detayları haberimizde yer alıyor. YENİHİSARDA TEK TAPU İMARLI 600MKÖŞE PARSEL. Tual Bahçekent projesi 1 ve katlı toplam blok olarak tasarlandı. Penthouse daire tiplerinden oluşmaktadır.


Otopark sıkıntısı çekilir mi? Yaşamkent Moda Country projesi 1adet konut, adet bahçeli dubleks daire ve adet dükkandan meydana geliyor. Emlak ilanları satılık ev ilanları kiralık emlak ilanları satılık evler satılık daire kiralık daire mobilyalı kiralık ev satılık konut kiralık işyeri kiralık evler kiralık daireler satılık daireler kiralık yazlık satılık bina kiralık mağaza satılık dükkan emlak arama satılık yazlık evler emlak ilanı ver istanbul emlak ilanları kiralık konut satılık evler.


Avrupa Yakası ilçelerinden Kağıthane sınırları içerisinde yer almakta olan Hamidiye mahallesi Alp sokakta bulunan altı bin 9metrekare büyüklüğünde arsa üstünde Sarılar İnşaat aracılığıyla hayata geçirilmekte olan Mevsim İstanbul projesi katlı bloktan oluşuyor. En yeni emlak haberlerinin yer aldığı bu sayfada emlak ve gayrimenkul piyasasına dair tüm emlak haberlerini bulabilirsiniz. Big List of 2of the Top Websites Like kulanagardosu. Last updated on Aug 2019.


Here are the best websites we found: surdizel.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar