27 Nisan 2015 Pazartesi

Deniz kızı oyunu

Cilt bakımı yapmaya başlayarak oynayacağınız oyunda önce güzel deniz kızının yüzüne gerekli işlemleri uygulamalısınız. Prenseslerin Taht Oyunu. Oyunda yer alan tüm makyaj malzemeleri ile kızımızı hazırlayarak ona uygun deniz kızı kıyafetleri seçemli ve arkaplanıda ayarlaayrak oyunu bitirmeliyiz.


Deniz kızı oyunu

Deniz Kızı Bebeğin Banyosu. Daha önce deniz kızı olan bu kız bugün biraz tuhaf hissediyor. Bu garip ve çılgın çevrimiçi oyunda onu neşelendirebilecek misin? Fakat çok utangaç olan deniz kızı etraftaki meraklı gözlerden çok çekiniyor.


Sizin yapmanız gereken ise aşık olan deniz kızını etrafta meraklı insanlar yok iken erkek arkadaşı ile öpüşmesini sağlamalısınız. Tanınmış ve sevilen karakterlerden birini seçip oyuna başla. Barbie arkadaşlarının denizde kaybettiği eşyaları bulmak için deniz kızı olması gerekiyor, oyun başlangıcında deniz kızı kostumünü seçip denize giriyorsunuz, daha sonra tüm eşyaları toplamalısınız ayrıca gelen çiçekleride toplayıp puan yapabilirsiniz. Ok bilgisayarımız da bulunan tuşlarıyla yüzüyorsunuz.


Adım adım deniz kızı makyaj oyununa başlarken öncelikle iki farklı deniz kızı arasından birisini seçmeliyiz. Eğlenceli oyunumuza başlayarak güzel kızımızın yakalanmadan doyasıya sevgilisiniz öpmesini sağlamalısınız. Eğer yakalanırsanız oyunumuz sona erer. Farenizle tıklayarak aşık çiftimizin yeteri kadar öpüşmesini sağlayarak sonraki bölüme.


Zaten çok güzel olan bir deniz kızını daha güzel bir hale getirmek bu oyunda sizin elinizde. Bir efsane olarak bilinen deniz kızı hikayesi kulaktan kulaktan yayılmış ve daha sonrasında gerçekten çok farlı alanlarda kullanılmıştır. Severek ve keyifle oynayabileceğiniz mükemmel bir oyun oynamaya hazır olun. Oyunumuzda güzeller güzeli bir deniz kızı bulunuyor ancak deniz kızımız.


Deniz kızı oyunu

Kız Oyunları kategorisine eklenen oyun, Sunoyun. Giydirme Oyunları oynayın. Su altı temalı özel bir parti için denizkızı kılığına gir.


Saç modeli ve aksesuar seçimlerinle görünümünü mükemmelleştir. Arkadaşların sana bayılacak! Oyunumuzu ister tek başınıza yada arkadaşınızla birlikte oynayabilirsiniz. Başlmak için tünelin sonuna kadar bir yol çiz! Suyun altında bulunan bonus ve sembolleri toplayarak skor kazanmalısınız.


Deniz kızı oyunu

Engellerden kaçınmak ve tüm parlayan deniz kabuklarını toplamak için Isla yı yukarı,aşağı, ileri ve geri sürükle. Oyunu tamamlayarak yüksek puanlar elde edebilirsiniz. Güzeller güzeli deniz kızının saçlarına dilediğin gibi şekil ver ve süsle. Eğlencenin ve maceranın tadını çıkarmanızı dileriz.


Okey Tavla Yamyam Hücreler Dünyanın En Zor Oyunu Sonic Ada Macerası Bal yapma çarkı Orman Yolu. Millet deniz kızı gerçek mi diye araştıra dursun kitoyun. Ardından önce deniz kışının saç, makyaj ve takı işlemleriyle ilgili düzenlemeleri kendi zevkinize göre ekrana gelecek numaralara tek tek tıklayarak yapabilirsiniz. Bilgisayarınızda, bu oyunu farenizle veya klavyenizdeki ok tuşlarıyla oynayabilirsiniz. Bu oyunu ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.


Cep telefonunuzda veya tabletinizde, bu oyunu dokunmatik ekranlarda, dokunarak veya kaydırarak oynayabilirsiniz. Seçim yaparken bir deniz kızı gibi ya da bir prenses gibi düşünmelisiniz. Harika bir ameliyat oyunu. Hiç bir denizkızı doktoru gördün mü?


Artık bir tanesini görmek ve deniz kızı doktoruna hastalarıyla birlikte yardım etme şansın var. Bugün tedavi etmeniz gereken hasta, dişçilik kontrolüne, göz muayenehanesine, mide ağrısı tedavisine ve ve. Malzemeleri karıştırıp elde ettiğiniz kek hamurlarını keserek şekil verecek ve deniz kızı şekline getireceksiniz. Pastanız bittiğinde haika görünecek.


Eğlenceli giydirme oyunumuza hemen play butonuna basarak başlayabilirsiniz. Ekranın sağında bulunan butonlara farenizle tıklayarak tüm seçenekleri görüntüleyin ve içlerinden hoşunuza gidenleri seçerek zevkinize göre hazırlıkları. Sonra ikinci bölümde geçerek birbirinden şahane saç modelleri, harika.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar