23 Nisan 2015 Perşembe

Facebook kullanıcı adından e posta bulma

Dönem dönem herkesin ulaşmak istediği ama e-posta adresini bilmediği birileri olmuştur. Hatta e-posta adresi olabileceğini düşündüğünüz çeşitli varyasyonları büyük olasılıkla denemişsinizdir. Bu yazıda size bu konuda yardımcı olacak çözümler paylaşacağım. Arkadaşlar Göstermiş Olduğum E posta öğrenme bütün kişilerde yapabilir. UNUTTUĞUMUZ GMAİL ŞİFRESİNİ BULMA.


Facebook kullanıcı adından e posta bulma

Her ne kadar kullanıcı adından kayıtlı mail adreslerini bulmak, rastgele mail adreslerini öğrenmekten daha zor olsa da imkansız değildir. Birçok kişinin e-posta adresini sadece kullanıcı adından dahi bulma ihtimaliniz bulunmaktadır. Hatta ve hatta unuttuğunuz Instagram mail adresleri içinde aynı yöntemi uygulayabilirsiniz.


Başka yöntemlerinde bulunduğu fakat bununla da şifre ele geçirme ihtimalinin düşük olduğu. Bu yazımda sizlere farklı bir şekilde facebook e-mail bulma yöntemi açıklayacağım. Ve Ardından Ortadaki ” Import ” Kutucuguna tıklıyoruz ve facebook kullanıcı adı şifrenizi girip erişim iznine tamam diyoruz ve bekliyoruz.


Hesap bulma işlemi e posta ve telefon numarası ile yapılır. Kullandığınız e posta adresinizi unutursanız da telefon. Girmiş olduğunuz e-posta adresi eğer sistemde kayıtlıysa hemen size ilgili kullanıcının profil resmi ve tam ismi gösteriliyor. Servisin bu özelliğini kullanarak bahsettiğim e-posta adresi bulma, daha doğrusu doğrulama işlemini gerçekleştirebiliyorsunuz. Konbuyu başlatan hasantemur;.


Instagram’ın bir hesap için tanımlanmış gerçek e-postayı vermesi yasal değildir. Ancak, herhangi bir instagram e-posta öğrenme işlemi için hala birkaç yol mevcuttur. Security Platform Information Technology s Sosyal medya ve Sosyal Platformlar Isim soyisim yazarak o isme ait hesapları bulma Sosyal medya ve Sosyal Platformlar Sosyal Medya Ve Sosyal Platformlar Hakkında Her şey. Reklam vermek için tıklayın Cevap Yaz. Yenile yaptığınızda Bu e-posta adresi veya kullanıcı adı bir kullanıcı hesabıyla ilişkili değil.


Kaydolduğundan emin misin? Instagram Şifre yenileme sistemi e-posta adresinizi tanımıyorsa, farklı bir e-postayla kaydolmuş veya kaydolurken e-posta adresinizi yanlış yazmış olabilirsiniz. Birbirinden farklı kullanıcı adları ile üyelik oluştururken hiç zorlanmayacaksınız. Eğer instagram kullanıcı adınızı unuttuysanız yukarda yazdığımız instagram şifremi unuttum yazısındaki işlemleri aynen uygulayacaksınız.


Hatırlatma kısmına e-posta adresinizi yazdığınızda mailinize gelen şifreyi değiştir seçeneğinden yeni şifre belirlediğinizde kullanıcı adınız ekranda yazacaktır. Bir kullanıcı adı bir başkası tarafından alındıysa, bu adın ilişkili olduğu Sayfa veya profil henüz yayınlanmamış olsa dahi kullanılamayabilir. Kullanıcı adları genellikle o adı ilk talep eden kişiye veya işletmeye verilir. Evinizin konumunu onaylamak için yeterli bilgiye sahip değilsek, size bir onay kodu gönderebilmek için posta adresinizi isteriz. We apologize, the merchandise store is not yet available in your region.


Lütfen robot olmadığını kanıtla Hay Aksi! Bazı alanlar boş kalmış. Parolanız, bir hayvanınızın adı veya favori müzik grubunuzun adından oluşuyor olabilir.


Bu yöntem de işe yaramazsa size. Bu güne kadar instagram kullanmadığım için ve kullanmayacağım için hiç işim düşmedi bu instagram sitesine. Kullanmayacağım dedim çünkü fotoğrafçılıkla pek alakası olmayan biriyim.


Gel gelelim bu instagrama dünyada kaç küsür insan kullanır onuda bilmem ama alexa sıralamasına bakınca milyar insan tarafından kullanıldığı kesin bir site. Kanalımın Bağlı Olduğu Mail Adresimi Unuttum Mail Adresimi Nasıl Öğrenebilirim sorusuna Webtekno. Bunu öğrenmenin iki yolu var.


Desteğe bilet atarak e-mail adresinizi öğrenebilirsiniz. Foruma girerek e-mail değiştiriniz. Sonra şifre değiştiriniz. Sims almıştım ve oyunu kullanmak için Origin hesabı açmak gerekiyor. Sadece ürün kutusundan çıkan kod var.


O kodu da yeni bir hesap açıp kullanmayı denedim başka bir hesapta kullanılmıştırdedi. Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.


Hesabıma tekrar nasıl ulaşabilirim? Bu videoda Windows’da Kullanıcı Adı Değiştirme nasıl yapılır konusunda bilgi verilmeye çalışıldı. Burada dikka edilmesi gereken husus Bilgisayar Adı ile Kullanıcı Adının farklı olduğudur.


Facebook kullanıcı adından e posta bulma

Video içerisinde ayrıca bu bilgiye de yer verildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar