26 Ağustos 2016 Cuma

64 Gb usb fiyatlari

64 Gb usb fiyatlari

Depolama alanları GB, GB, 1GB, 2GB olarak değişiklik gösterebilmektedir. Android veya iOS uyumlu, birçok modeli sitemizde bulabilirsiniz. Gb Flash Bellek Fiyatları fiyat avantajını yakala!


USB bellek tercihi yapılırken öncelikle ihtiyaç duyulan depolama kapasitesi göz önünde bulundurulmalıdır. Cihazın sadece küçük boyutlu dosyaların depolanmasında ve aktarımında kullanılması düşünülüyorsa bu durumda GB ila GB aralığındaki ürünler tercih edilebilir. Siyah, beyaz ve gümüş gibi farklı renk seçeneklerine sahip olan Sony USB bellek modelleri yıl boyunca resmi üreticinin garantisi altında. Dosyaları en kolay şekilde paylaşma, koruma ve depolama işlemine sahiptir.


Kişisel dosyalarda parola koruması ve şifreleme teknikleri vardır. Taşınabilir Bellek modellerini detaylarıyla incelemek ve satın almak için sayfayı ziyaret edin! Farklı veri depolama kapasitelerine sahip USB flash bellek çeşitleri arasında sayabileceğimiz ürünleri sırasıyla örneklemek gerekirse: TB USB bellek, TB USB flash bellek, GB USB bellek, GB USB bellek gibi en yüksek kapasitelerde USB bellekler bulunmaktadır. USB, Flash Bellek modelleri ve yorumları için hemen Bilgisayar, Tablet,Çevre Birimleri,Yedekleme, Depolama,USB, Flash Bellek, göz atın. Usb Flash bellek çeşitleri en uygun fiyatlarla incehesap.


TL 3TL (64) sepeti 100. USB hafıza ünitesi, flash disk, USB çubuk ya da USB bellek gibi birçok isimde anılabilir. USB Bellek fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden. En Ucuz Usb Bellek Fiyatları incehesap. Yüzlerce ürünü sipariş ettiğiniz gün gönderiyoruz.


Merhaba “Ziyaretçi” Hoş Geldiniz! SanDisk Ultra Flair USB 3. Realme, gerçekleştirdiği etkinlikte yeni orta ve üst seviye arasında kalan Realme X ve Realme X Lite modellerini açıkladı. Hemen bakın, farkı görün.


Realme Pro ve Realme fiyat performans konusunda fark yaratıyor. Ah pil üstüne kuruluyor. Bu tür disklerin fiyatları 2TL civarında seyrediyor. MB 30GB CPU Cinsi - Hızı: INTEL CELERON-2.


Laptop Asus Laptop Fiyatları. Piyasada satılan asus laptop modelleri en ucuz fiyatlara sahip olup yetkili servis garantisi altındadır. Yanında toplamda 4TL değerindeki GB’lık Class Sandisk SD kart ile beraber hızlı şarj destekli iki portlu 10.


64 Gb usb fiyatlari

Ah gücünde powerbank hediyesiyle gelen LG Q6 bakalım kullanıcılara hangi. Everest SM-5ve Mouse fırsatlarını kaçırmayın! GB RAM ve GB dahili hafızalı modelin 24TL fiyat etiketiyle geldiği LG Q6 yanında iki hediye ile beraber geliyor. CASIOPIYANO ATFİYATLARI. Tri-Element) Çokseslilik (maksimum) Tınılar 8(adet oryantal tını dahil) Stereo Grand Piano User tınıları 1(tını editörü) Dijital efektler Reverb 10.


Hafıza ortamı SD ya da SDHC hafıza kartı, GB ila GB Mixer Kanal + EXT IN (INST IN, MIC IN) Registrasyon Preset × Banka.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar