24 Ağustos 2016 Çarşamba

Arkadaşlar iyidir eren

Arkadaşlar iyidir eren

Birinci sınıfa başlayacakları sene, Seda uzun süredir görüşmediği çocukluk arkadaşı Gizem Subaşı’yla karşılaşır. Arkadaşlar İyidir dizisi hakkında bilgiler. Dizide üniversitede hazırlık okuyan dört arkadaşı ele. Genç oyuncu hakkında pek fazla bilgiye ulaşamadık ama ilerleyen günlerde hakkında yapılan açıklamaları buradan paylaşacağız. Bölüm Özeti, Kemal Demir.


Arkadaşlar iyidir eren

Hikaye zaten Seda ile mıy mıy karakter kontenjanını doldurdu. Başrollerinde Aslı Melisa Uzun, İdris Nebi Taşkan ve Su Kutlu’nun yer aldığı dizinin yönetmenliğini ise Zeynep Günay Tan ve Deniz Koloş yapıyor. Eren’in en yakın can dostu olan Arda Eren’in ayrıca da komşusudur. Merve henüz aşık olduğunun farkında olmasa da zamanla Arda’nın damarlarına kadar işlediğinin farkına varacaktır. Eren ve Gizem duygusal anlar!


Olayı öğrenenler Eren’in evine geçmiş olsun demeye gelince, Eren’in nerede yaşadığı ortaya çıkar. Gizem, Seda ve Merve kıyafetleri markaları. Seda annesinin babası tarafından aldatıldığını öğrenecek mi?


Arkadaşlar iyidir eren

Nebi Taşkan oyunculuğun yanı sıra basketbolcu kimliği ile de ön plana çıkmaktadır. Star Tv’de yayınlanan Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Yasin karakterini canlandırmıştır. Seda hiçbir şeyden habersiz eski dostu Gizem’le tekrar kavuştuğu için mutludur ve Gizem’in planlarından habersizdir.


Oyuncuların gerçek adı ve yaşı. Cast ekibi listesi, başrol, yan rol, kadın, erkek, çocuk, konuk, bölüm, ayrılan eski ve katılan yeni sezon oyuncuları, resimli açıklamaları. Eren, Arda’nın bir hırsızlık olayına karışmak üzere olduğunu öğrenir ve onu bu işten uzak tutabilmek için elinden geleni yapar. Bu dizi ile bunu da tatmış oldum.


Dizi iyi mi, kötü mü anlamadım. Tanıtımlarda konusu kadar oyuncularının da çok etkili olduğu görülüyor. Zengin bir ailenin kızı, modadan anlıyor ve bir kanalı var. Film izleme alışkanlıklarımız değişti mi? Filmleri en çok hangi ortam veya formatta izliyorsunuz?


With Devrim Özder Akin, Akin Akinözü, Cankat Aydos, Pinar Caglar Genctürk. Eren, Seda, Merve and Yunus are four friends who met a year ago when they were studying at university. In their first year of class, Seda meets her childhood friend Gizem. Pazar akşamı ekrana gelecek. Berke, Gizem’i bırakmak için bazı şartlar öne sürer.


Eren, polise gitmeyip bu şartları yerine getirirse Gizem’e hiçbir şey olmayacak ve bir süre sonra serbest bırakılacaktır. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI? Yerli dizi, yabancı dizi, yarışma ve diğer favori televizyon programlarını takip etmenin en kolay yolu. Yeni diziler keşfet, arkadaşlarınla paylaş. Sağlam yazılan ve her adımı iyi bir matematikle kurgulanmış esas kız özlemim, Seda ile ilgili güzel şeyler umut etmemi sayğlıyordu sanırım.


Yakışıklı oyuncu yaşında ve 1. There was a problem playing this track. Akın Akınözü biyografi bilgileri. Eren’in giydiği lacivert gömlek nereden, mağazası ve satın al.


The Vampire Diaries I Would for You - While Stefan (Paul Wesley) and Valerie (guest star Elizabeth Blackmore) search for a magical herb that can keep. Gizem,Merve,Seda ve diğer tüm oyuncuların giydikleri kıyafetler hakkında ayrıntılı bilgilere yazımızdaki foto galeri den ulaşabilirsiniz. Dizinin son bölümünde Hayri’nin dayak yemesi sonucunda Eren’in hayatı alt üst olur. Eren, Hayri’ye bakmak zorunda kalır ve olayı öğrenenlerin eve gelmesiyle iyi zor zamanlar geçirir.


Sanki bir yerlerden Bülent fırlayıp kapının altından çiçek atacak. Ortada bir de bir intikam hikâyesi var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar