31 Ağustos 2016 Çarşamba

Yaşamkent satılık villa

Ankara bölgesinde 2adet Villa 400. Vi̇lla yapilidir, dolap kapaklarinin montaji ve di̇ğer rütuş i̇şleri̇ yapilmaktadir. TL fiyatından başlayarak konut arasında en iyi teklifleri kontrol edin. Daha fazla satılık emlak ilanları mı arıyorsunuz?


Yaşamkent satılık villa

Yaşamkent Mahallesi konumunda hayalindeki satılık villa burada! Sonraki Slayt Gösterisi Durdur. Sessiz sakin bir yaşam sürmek isteyenlerin rahatlıkla tercih edebileceği semtte kendinize uygun daireyi pek çok seçenek arasından kolayca bulabilirsiniz.


Hemen ücretsiz ilan verin, kısa sürede alıcı bulun. Huzur içinde yaşanabilecek özel yapılı bir konuttur. Bina harici bahçe 350mdir. Bu noktada Coldwell Bankers size lüks, uygun fiyatlı, ekonomik, kelepir vb. Bu sitede yayınlanan ilanların tüm mülkiyet ve fikri mülkiyet hakları münhasıran “SAHİBİNDEN”e aittir.


DİĞER Çayyolu Kiralik Isyeri Villa İLANLARI: Kategori. Bankadan ucuza satılık ev, dükkan, arsa. KONUTKENT MERKEZDE 4mVİLLA PARSELİ. Satış Garanti satılık, kiralık, ikinci el, otomobil, emlak, gayrimenkul. Satılık ve Kiralık Daire Emlak Arsa Ev İlanlar.


Etiketler: Arsa, Çayyolu, çayyolu ilko, emlak, ev, gayrimenkul, Satılık, Villa, Yaşamkent, Yenikent. Ailenizle keyifle ve güvenle yaşayabileceğiniz bir çok ihtiyacınızı karşılayabilecek fırsat dairemiz. Bu toprakları çok iyi tanıyoruz. YAŞAMKENT BÜYÜK KORO SİTESİNDE 6. Girişte mutfak salon ve kiler bulunmaktadır. Aşağı katta oda salon banyo ve kombi odası vardır.


Bu sorumluluk, ilanla ilgilenen tüzel veya gerçek kişilere aittir. TL den başlayan fiyatlarla satılık 1adet müstakil evler ilanı arasında arama yapabilirsin. Gülbeng Sitesi C Blok D. Aramayı Genişletin Genel Özellikler. Villamız Beytepe’de Soyaltın Sitesinde’dir. Binlerce ilan arasından arağınızı hemen bulacabileceksiniz.


OVACIKta Kirapotansiyeli yüksek müstakil villa ; 3+net 1mkullanım alanlı 5marsa içerisinde Kamera , alarm sistemi ve kalorifer sistemi mevcut Yeni eşyalarıyla birlikte satılık müstakil villa (13GBP) English ad Located in Ovacik Luxury villa. Villas are an exclusives development of luxuryvillas built in the. Profesyonel , yönetim panelli hazır web sitesi teması. Sitenin bulunduğu alan taşınmaz akşemsettin mahallesi içinde, mercan sitesi.


Yaşamkent satılık villa

Mesa Mesken imzası ile hayata geçirilecek Mesa Bodrum Demirbükü iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar