25 Ağustos 2016 Perşembe

Tdk lexiqamus

Türk Dil Kurumu (TDK), Başbakanlık Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu’na bağlı bir kuruluştur. Tüzel kişiliği olan kamu kurumudur. Türk dilinin zenginliğini ortaya çıkarmak amacıyla kurulmuştur. Kullanımı oldukça basit ve ücretsiz. Akademik alanda umut veren bir girişiLexiqamus.


TDK Temelli Tartışmalar TDK, siyasi ve güncel konularda yapılan çeşitli tartışmaların odağında yer aldı. TDK’nın bazı önerileri tartışmalara yol açarken, bazen de asılsız iddialarla eleştiri oklarını üzerine çekti. Lütfen Ülke (Bölge) Seçiniz Türkiye (Türkçe) Lütfen Para Birimi Seçiniz $ US Dollar.


Tarihi, Amacı) Style Selector Tema Stili. Kelimelerin anlamlarını TDK’nın sitesinden aldım. Türk İşaret Dili Parmak Alfabesi İle Gösterilişi ve Öğretiler a ünlem (a:) 1. B kimya kimya Bor elementinin simgesi C kimya 1. Karbon elementinin simgesi 2. Romen rakamları dizisinde 1sayısını gösterir D kimya kimya.


KAĞAN’IN GÜNLÜĞÜ BİZİM ÇOCUKLAR. Eğitimci Yazar Hakan Yıldırım’ın ilk kitabı olan “Kağan’ın Günlüğü Bizim Çocuklar” hakkındaki görüşlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Arapça ve Farsça yazımları, osmanlıca okunuşları ve detaylı açıklamaları ile birlikte.


Banarlı Neden TDK haindir! TV1ekranlarında izleyicisiyle buluşan Medeniyet Tasavvurları programında Dr. Osmanlıca Türkçe sözlük. Bir ufak açsan kesmez, büyüğe yer versen masada, sabaha belki utandırabilecek söz dizinleri ekler lügatına.


This website present to Ottoman resources in Internet. Akademisyenler, araştırmacılar, yazarlar, araştırma görevlileri, yüksek lisans ve doktora öğrencileri için zengin içerikli bir araştırma rehberi olup bütün bağlantılara internet sitesindeki linklerden doğrudan erişim sağlanmaktadır. Audio-visual tools and Storytelling. Prosopografía de los ulemas de al-Andalus.


Blogging, web design and online publishing. Wörterbuch der Volkssprache (Derleme Sözlüğu), ein Belegwörterbuch türkischer Wörter in osmanischen Schrifttexten (Tarama Sözlüğü), ein Wörterbuch der Sprichwörter und Redensarten sowie diverse Fachwörterbücher. Best alternative sites to Kamusiturki. Enter to find more sites like osmanlicaturkce.


Find and follow posts tagged lugat on Tumblr. SPOILERS FOR THE ROOK 1x03. At the auction Monica Reed attends the very expensive EVA on the on the block is being described The Fugue “A exploration in personal amnesia.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar