31 Ağustos 2016 Çarşamba

Ankaradayım şehrin özelliği şu

Ankaradayım şehrin özelliği şu

Gerçekten böyle bir kavram var mı? Ankara Gece Hayatı Eğlence Hayatı ? Saat dokuzdan sonra duran hayat mı, yoksa Pavyonlarda devam eden bir başka hayat mı? Ancak gelecekte trafik sorununun artacağı düşünülüp.


Sabah işe gidiş ve akşam iş dönüşü saatlerinde gece dakikada aldığınız yolu saat- 1saat dakikada alıyorsunuz duruma göre. Diğer konusu altında soruldu. Tüm motoru rektefiye edilip baştan yapıldı.


Aracın tek bir olumsuz özelliği var o da ikinci elinin olmaması. Fakat eskiden şehrin farklı yerlerinde, farklı. Toplum Sosyal İlişkiler Sorusu. Ben ankaradayım eymir gölüne giderim moduma göre bazen kahve içerim bazen şarap , bisiklete binerim yürüyüş yaparım, tiyatroya giderim , sinemaya giderim ama evde oturmak istemeyen biri için sinema saçma olur çünkü bir farkı yok. Bir ülkenin vergi ve gelir adaletinin olup olmadığını şu detaydan öğrenebiliriz: Devlet babanın vergi gelirinin çoğu dolaysız vergiden elde ediliyorsa nispeten o ülkede vergi adaleti vardır diyebiliriz.


Ankaradayım şehrin özelliği şu

Dolaylı vergi geliri, dolaysız vergi gelirinden daha fazlaysa orada gelir ve vergi adaletsizliği mevcuttur. Ev Kadınları İçin Sermaye Gerektirmeyen İş Fikirleri 1- Merdiven Silmek. Bugün piyasada 1ila 2TL karşılığında (merkeze ve şehire göre)bina aralarındaki merdivenleri silebilirsiniz. Belli bir kuralı yok tabii de, ortalama hani. Bizde şu fikir hakim idi ve sanırım halen bazı kardeşlerimizde bu fikir hakimdir.


Medya bizi iyi veya kötü haber yapsında ümmet bizi duysun,Hilafeti duysun ve bu onların gündemine otursun”Fakat şunu düşünmüyoruz ki şu anki medya “fasıkların” elinde olan bir medya. Fasık dememin özel bir sebebi var Rabbimiz. Sonra da yaz güneşinin hatırası ensemi gıdıklıyor, evet, yapılacak hareket belli, şu noktadan sonra, bu sadece bir zaman meselesi. Yurtdışı Gümrük Limiti 2015.


AOBP 333diyor…Bu adamın normal yerleşme sırası mı bin yoksa başarı sırasımı bu kafamı karıştırdı? Birde dediğim gibi benim 2puanım var (+AOBP) ile birlikte başarı sıramda bin…eğer ben yerleşirsem yerleşme başarı sıramda bi değişiklik oluyor mu? Aslan kükredikçe, At şahlandıkça, Kartal havalandıkça, Bayrak ise dalgalandıkça daha görkemlidir. Yeni sayfamızın hayırlara vesile olmasını temenni eder, Tayland hakkında bilgi sahibi olupta bu.


Most used tags Total likes.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar