23 Ağustos 2016 Salı

E mikro destek

Yaygın Teknik Destek Ağı. Bu merkezlerdeki arkadaşlarımız ise her ürünümüz için en üst seviye teknik bilgiye sahip çözüm odaklı profesyoneller. Satış sonrası destek hizmeti kapsamında bir çok alanda, siz değerli kullanıcılarımıza hizmet vermekteyiz.


E mikro destek

KolayOfis Hukuk Otomasyon Sistemi destek hizmetini farklı yollar ile sunmaktayız. Blog yazıları, broşürler, e-posta bilgilendirmeleri, sıkça sorulan sorular, destek hattı, online sohbet, kullanıcı kılavuzları, sistem. Alanında uzman teknik ekip arkadaşlarımız, soru ve sorunlarınız için yanınızda.


Arıza veya hata anında bize ulaştığında, ekiplerimiz telefon, e-posta, uzak bağlantı programlarımız ile veya yerinde destek hizmeti verebilmektedir. Arşiv indirebilir, firmanız adına kayıtlı lisanslarınızı kontrol edebilirsiniz. Müşterilerimiz İçin Hizmetlerimiz. Sosyal medyadan bizi takip etmek için tıklayınız. My E-Kontörlerinizi kullandığınız kadar harcayacaksınız.


Nasıl mikro destek ve yardım sunarız? Büyütmek için gerekli bütün bilgiler burada! Bizlere iletişim numaralarımızdan ulaşabilirsiniz. Mesai saatleri iletişim sayfamızda yazmaktadır. Mersin DBT Destek Kuruluşumuzdan bugüne kadar, bir çok alanda farklı projeler ile sürekli.


Destek görevlisine bu bilgileri kayıt etmesi için zaman tanıyınız. Bu bilgilerin notunu alınız ve bu sorunla karşılaşabilecek diğer arkadaşlarınıza iletiniz. Teknik destek görevlisi size sorununuzu gidermek için izleyeceğiniz yolu anlatırken alacağınız notları, programı kullanırken sorun yaşayan diğer arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.


E mikro destek

Adres : Alaaddinbey Mah. Simge Bilgisayar Hizmetleri Sanayi ve Tic. Güven İş Merkezi No: Kat: 3. Gereği Asgari Ücret Destek Tutarları sayfası linkinde SGK tarafından yapılan değişikliğe istinaden düzenleme yapıldı. Personel Raporlar’ı menüsünde yer alan İbraname raporu, düzenleme (İbra) tarihinin Borçlar Kanunu 420. Standart ticari paketlerden ERP ürünlerine kadr çok geniş bir platformda yazılım geliştirmekte ve bu yazılımlarını yurtiçi ve Yurt dışında pazarlamaktadır.


Destek hizmeti kapsamında şirketlerin yaşadığı problemlerin. Mikro Yazılım’ın Çözüm Ortağıdır. Bu çözüm size standart maliyetleri değerlendirerek doğru fiyatlandırma yapma olanağını da tanır. Logo mikro işletmelere yönelik çözümleriyle, muhasebeden satış yönetimine, veri analizinden bordro uygulamalarına kadar tüm iş süreçlerinin etkili yönetimini sağlıyor.


E mikro destek

Maliyet ve rekabet avantajı sunan Logo çözümleri ayrıca, ihtiyaca göre uyarlanabilen yapısıyla da mikro işletmelere esneklik kazandırıyor. Konusunda uzman personellerimiz size anında yardımcı olacaktır. RouterBoard Ailesi , SXT Serisi, CCR CloudCore Serisi ürünlerde hizmet sağlamaktadır. Karar destek sistemi iúletmelerin satıúlarını, masraflarını, sipariúlerini, nakit akılarını, çek senet, ödeme emri gibi değerli kâğıtların durumlarını istedikleri dönemler için analiz edebilme imkânı sunar.


Kurumumuz Eset Antivirüs bayiliği ve Hp partnerliği ile satış ve servis hizmeti vermektedir. Bizde şuanda, faturaları elle kesiyoruz. Yeni kurulan ya da mikro ölçekli işletmeler öncelikle verimli bir şekilde çalışmak, ardından da büyüyebilmek için pek çok süreci kısıtlı insan kaynağıyla yönetmeye çalışır. Bu işletmeler aynı zamanda muhasebe süreçlerinde dışarıdan hizmet alır. Siz de iş süreçlerini verimli ve karlı bir şekilde yönetmek, zamandan ve maliyetten tasarruf etmek, analizler ve veriler ışığında doğru kararlar alıp rekabette öne çıkmak, en büyük olmak istiyorsanız.


Faturaları nasıl yazdıracağınızı aşağıdaki butona tıklayarak öğrenebilirsiniz. Sevgili Abim, Değerli dostum, TÜRMOB-TESMER BAŞKAN YARDIMCISI NEVZAT PAMUKÇU 05. Cenazesi mart çarşamba günü öğlen namazını müteakip Ataköy 5. Duruk camiinden kaldırılacaktır. ONLINE MİKRO DESTEK TALEBİ.


Ticari otomasyon ve muhasebe programı İzmir yetkili satıcıs ı. Planlama, üretim, müşavir ve genel koordinotör’leriniz ile çalışacak personellerimiz konularında. Taksit ve Ödeme Avantajları Burada.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar