29 Ağustos 2016 Pazartesi

Yeteneğini bul

Yeteneğini bul

Kamile UĞURLU hayatın akışı içinde rutinde kaybolup kalmayın, yeteneğinizi, içinizdeki cevheri keşfedin ve yakazayı yaşayın. Bu içerik Onedio üyesi kullanıcı tarafından üretilmiş, Onedio editör ekibi tarafından müdahale edilmemiştir. Siz de Onedio’da dilediğiniz şekilde içerik üretebilirsiniz. Bu Testte Sana Doğuştan Hangi Yeteneğin Bahşedildiğini Söylüyoruz! Kimisinin yeteneğini, kimisinin ise yaşam tarzını takdir ederiz.


Yeteneğini bul

Futbol Hangi Futbolcusun? Bul çıkar yeteneğini , kaybolma toplulukta. Bunlardan birçoğu aktif olabilir ama birisi baskındır.


Baskın yeteneği bulmak, yaptığınız işten zevk almak için önemlidir. Bul’da gerçek fizik motoru konseptli, dinamik bir oyun deneyimi seni bekliyor! Bölümlerin birden çok çözümü var. Haydi en iyi çözümü bulmaya çalış!


KıDıM tarafından yazılan gönderiler. Tabii ki değilsin:)Hey sen, merhaba! Senden rica etsem dakika kendini bir bırakabilir misin? EKLİNİ BUL (Animals) out of 5. Bul-Tak oyununu bir çok şekilde faydalı ve zihinsel. Oyun oynarken çocuklar duygularını, ihtiyaçlarını, problemlerini dile getirmekte ve bunları çözme yeteneğini geliştirmekte, çevresiyle ilişki kurmaktadır.


Oyun çocukların hareket, zihinsel, sosyal, duygusal ve dil gelişimi kapasitelerinin gelişmesine fırsat vererek. Eğitici ve öğretici bir oyun olması yanı sıra sizlerin araştırmalar yapabilmesinde sizlerin gözlemleme yeteneğini geliştirebilecek olan oyunda sizler farenizi kullanarak kaleminiz ile harflerin üzerine tıklayacak ve puanlarınızı kazanabileceksiniz. Burada, iki resim arasındaki farkı bulman gerekiyor!


Bakalım tüm testi ne kadar sürede tamamlayacaksın? Yılın en zor fark bulma oyununu geçebilir misin? Ne zamandır yapman gereken şeyleri biliyorsun ve sadece kendi kendini bitiriyorsun. Highlights kitapları çocuğunuzla bağ kurmanın ve onlarla eğlenceli vakit geçirmenin en kolay yolu.


Sürekli olarak puzzle yapmak çocuğunuzun mantık, kritik düşünme, çıkarım yapma ve matematik yeteneğini arttıracaktır. Etkinlikleri yapmaya istekli çocuklar bilgiyi edinmede, olayları analiz etmede ve problemleri hızlı çözmede farklılık gösterir. YAŞ ve ÜZERİ ÇOCUKLAR İÇİN. Herkesin kafası karışık! Farkı bulman kaç saniyeni alır?


Yeteneğini bul

Algılama ve kavrama yeteneğini geliştirir. Renkleri ve geometrik şekilleri öğretir. GEOMETRİK VE RENK BUL-TAK en hızlı şekilde ayağınıza gelsin! Sinema Adası Nasıl Çalışır? Kendine Bir Hesap Oluştur.


Alanını Belirle ve İşini Aramaya Başla. Zeka Aynısını Bul Hafıza Dikkat Konsantrasyon 1TL ile n11. Bul Zeka Oyunları Nasıl OynanırOyun adet büyük hayvan figürü kartı ve adet bölünmüş hayvan figürü Zet Zeka.


Mantık, akıl yürütme gibi zihinsel becerilerini geliştirmek ve potansiyelini keşfetmek için zeka oyunları oyna. Bul - Animals Kutudan çıkan büyük hayvan figürlü kartlardan her oyuncu üçer tane alır, diğer kartlar ortaya kapalı şekilde dizilir. Bu oyunları çok seveceksiniz. Aynısını bul oyunu kartlar ile oynanan bir dikkat ve hafıza oyunudur.


Oyuna başlarken oynamak istediğiniz sayıdaki kartların ön yüzleri yere bakacak şekilde yerleştirilir. Kura ile kimin ilk açacağı belirlenir. Ve kart açmaya bu oyuncudan başlanarak saat yönünde devam edilir.


Dikkat yeteneğini arttırmaya yönelik hazırlanan kitaplarda bu egzersizleri bulabileceğiniz gibi, kendinizi dahil ederek DE hemen bir oyun oluşturabilirsiniz. Park etme yeteneğini test etmeye var mısın? Araban belirlenen park yerine tamamen sığmalı, ve ön ve arka kısımları park yerinde yazanlarla eşleşmeli. Arabanı belirlenen rotada sür, ve park yerini bul. Ahşap Kedi Bul Tak ile tanışın!


Doğal kayın ağacından üretilmiştir. Sağlığa zararsız organik su bazlı boyalar kullanılmıştır. Dört farklı renkte, toplamda on iki parçadan oluşur. Kazanımları: Zemin şekil ilişkisini ayırt etme yeteneğini geliştirir. Görme yeteneğini ve hafızanı test edebileceğin bir oyun.


Bul Karayı Al Parayı oyunu. Fareyle tahmin ettiğiniz tabağı tıklayın. Bir başkası başarılı olduğunda onu gönülden tebrik et ve ondan öğrenebileceklerini öğrenmeye çalış.


Bu seni sürdürülebilir başarıya götürecek ve aynı zamanda insanların saygı ve sevgisini kazanmana vesile olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar