22 Ağustos 2016 Pazartesi

Ankara hamamönü

Ankara hamamönü

Kahvaltı, Gezilecek Yerler. Ayrıca gezinizi devam edip ankara kalesini rahmi koç müzesini görebilirsiniz. Kale civarinda da hoş mekanlar var.


Tabi bunlar biraz hava koşullarına bağlı#128522; bu aralar gece yağıyor gündüz yağış pek olmuyor. Sanat Sokağı’ndaki tarihi evlerde geleneksel el sanatları ile uğraşan sanatçıların, el ürünleri pazarında da yerel halkın el emeği üretimlerini görebilir ve satın. Ve o tarih bize geçmişi hatırlatırken aynı zamanda çok güzel mekanlar da kazandı. Birbirinden güzel tadları tadarken bir yandan da yazımıza yorum bırakabilir ve puan verebilirsiniz. Herkesin kendinden bi parça bulabileceği;her adıminda tarih, sanat,kültür,en önemlisi huzuru hissedebileceği nadir yerlerden.


Ayrıca restorasyon sonrasında semt, geleneksel kültürü yaşatmaya yönelik kurulan Sanat Sokağı. Bu tarihi sokaklar arasında dolaşın, kumda kahve keyfi yapın, tarihi yerleri ziyaret edin. Altındağ ilçesine bağlıdır. Hakkı amca ve devam ediyor.


Verdiğiniz para çok olmasına rağmen tabağınıza gelen yemeklerin çokluğuna ve tadına doyuyorsunuz. Konağımızın hemen önü kapalı otopark olup araclarınızı yer altı otoparkta bırakarak birkaç adımda konağımıza ulaşabiliyorsunuz. Konağımız katlı olup alt katımızda mutfak ve ofis,Giriş katında bahçe Cafe Bar lavabolar ve oturma oynama alanımız Üst kat Oynama ve. Sok Katli Bahceli Konak. Yangın söndürülürken, çok sayıda işyeri.


Kafelerde kahvaltı çeşitleri, ev yapımı gözlemeler, kumda pişirilen kahveler hem uygun fiyatlı hem de gayet lezzetli. Ankara’da sabah kahvaltısı için nereye gitsek? Bu tarihi bölgede kültüre değer veren misafirleri cezbeden popüler özellikler arasında etkileyici müzeler var. Aslında ADAM dostlarının bir kısmı çok eskiden beri zaten birlikteydiler.


Resmi bir çatı olmadan da birçok faaliyeti gerçekleştirmişlerdi. Kurumsal yapı oluştuktan sonra dost halkası genişlerdi ve her geçen gün bir dalga gibi genişlemeye devam. Biberli çökelekten yöresel zeytine zengin çeşitli kahvaltı, yanında semaverde çayla pek güzel gidiyor. Büyük porsiyonlu olması da cabası. Ankara Kale Festivali ev sahipliğini üstlendi.


Historical area full of Café and souvenir shops. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. Hamamönü turu atın mutlaka.


Ramazan Hazırlıklarımız. ANEMON Mustafa Kemal Mah. Bizatihi burası tarih boyunca İslam kültür ve medeniyetinin bütün kurumlarıyla yaşandığı bir yerdir.


Siteler tarafından Doğantepe, Karapürçek, vs. Telefon No ( Opsiyonel ) Lütfen Mesajınızı Bu Alana Giriniz. Eşim daha önce gitmiş ve çok beğenmişti. Benimle beraber bir defa daha gitmek istediğini söylemişti.


Ankara hamamönü

Polis olay ile ilgili soruşturma başlattı. Hipokrat dostları,sizleri ağırlamaktan onur duyduk. Sizleri ağırlamaktan gurur duyduk. Tarihle iç içe otantik bir ortamda sevdiklerinizle birlikte bu masal sofralarına demir atın.


Ankaradaki cafeler hakkında bilgi ve fotoğraf paylaşımı amacıyla kurulmuş, Ankarada cafe arayışında olan ziyaretçilerine cafeler hakkında kısa bilgiler, fotoğraflar, iletişim bilgileri gibi bilgileri sunmaktadır. Dünyaca ünlü ve kaliteli hammaddeler kullanarak, doğallıktan ödün vermeden, sağlığa zararlı katkı malzemeleri kullanmadan her ürünümüzü el işçiliği ile özenle hazırlamaktayız. O bölge otantik bir yer zaten. O nedenle fotoğrafçılara alışkınlar.


Bunu bağımsız tek başıma yaptığım için kimsenin ilgisini de çekmedi. Kına geceme daha var ve çok ön yargılı olduğum bir konuydu fakat bugün görüşmeye gittim hiç yabancılık çekmedim. Rahatça isteklerimi söyledim ve farklı seçeneklerle yardımcı oldular. Aylin Ablaya ve eşi İzmirli Necati abiye çok teşekkür ederim.


Ekonomik olsun ama güzel olsun dediğiniz günler için şiddetle.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar