26 Ağustos 2016 Cuma

Arkadaş biz

Filmde, annesinin ölümü üzerine. Genç moda tasarımcısı Öykü (Özge Gürel), çocukluk arkadaşı Mete. Yeni arkadaş olduk ve ilk dakikadan itibaren sizlere kanım kaynadı. Kız arkadaş ya da bayan arkadaş ararken karşınızdaki kişinin canlı olduğunu hayal etsenize. Evet, biz sevgili ol ailesi olarak sizleri kız arkadaşlarımızla ve danışacağınız bayanlarla canlı bir şekilde sohbet etme imkanı sağladık.


Arkadaş biz

Riya ilе paranın padişahı dеğiliz biz. Parçalanmış gönül hırkalarını yamar giyеriz biz. Arkadaşlarla ağlar arkadaşlarla gülеriz biz. Nihat ve köşkün güzel kızı Nihal. Dünyanın en büyük sanal oteline ÜCRETSİZ gir!


Yakın arkadaşınız başkalarıyla flört edince üzülüyor ya da kızıyor musunuz? Biz sadece arkadaş mıyız? Ya da görüşmediğiniz zamanlarda onu özlüyor musunuz? Belki de hoş bir şey değildir ama hayat şartları arkadaşlar benim de aradığım. Paralı erkek arkadaş arıyorum bazen de neşeli arkadaş arıyorum diyebilmeli insanlar işte ben de tam oradayım yani arkadaş arıyorum.


Türkiye’de bir çok bayan arkadaş bulma programları. Kısaca ciddi arkadaş arayışım var arkadaşlar tanışmak ve arkadaşlık kurmak isteyen erkekleri buraya davet ediyorum benimle iletişim kurmak çok basit. Bir eve arkadaş olmak istiyorum. Hacettepe gsf öğrencisiyim. Uyumlu, anlayışlı bir insanımdır.


Leet Turkiye, daha iyi servis verebilmek ve tercihlerinize uygun reklamların belirmesi için üçüncü parti çerezler kullanır. Ufak hatalar için dostunla darılmaktan sakın. Düşmanım dost olacağına düşman olsun daha iyi. Sende en iyi ne varsa, dostuna onu ver.


Arkadaş biz

Deniz derindir ama bizim dostluğumuz kadar değil. Gönlümüzün hasret günlüğüne unutmayı ve unutulmayı hiç yazmadık nice mutlu yıllara güzel arkadaş… Ürkek başladığımız şeyler gün olup vazgeçilmez olunca bir bakışta sevgiyi yakalıyorsak, kendimizi coşkulu, güçlü, tutkulu hissediyorsak desene arkadaş biz dostuz. Ben çocuğumla arkadaş gibiyim. Dost sanma şanlı vaktinde dost olanı. Dost bil gamlı vaktinde elinden tutanı (Mevlana) Gönüller birdir vücutlar ayrı olsa da Dostluk bitmez dostluk abidesi yıkılsa da Unutmayız dost uzakta olsa da hatta dost bizi unutsa da.


Dünyada dost denilen kelime yalan. Bazı arkadaşlar bağımlılık yapar. Sen grubun mıknatısısın, onları bir araya toplayan ortak amaç gibisin. Görmezsen özler, konuşmazsan eksiklik hissedersin.


Rotatifler, Türk basın tarihine damgasını vuracak Hürriyet için dönüyor ve Türkiyeyeni bir gazeteye uyanıyor. Müşteriye her an sıcak, sağlıklı ve besleyici ürünler sunabilmek unlu mamüller sektöründe bir sanat sayılmaktadır ve bir sanat eseri oluştururken geniş perspektiften bakmak. Güzel günleri terk edipte Kavga ettiğimiz günleri unutup Caddelerde volta atmamız Ayrılmak var mıydı? Hiç düşündün mü benim düşündüklerimi sende,biz böyle acılar içinde anılarla resimlerle hala onları yaşıyor ve yaşatıyoruz kırık ve yaralı yüreklerimizde. Onlar anar mı bizi adımızı unutmuşlardır belki de.


Bir daha duruşma salonunun yüzünü göremezsin. Duruşmada saat duruyorsak saatini. Azerbaycan’da bayan arkadaş edinmek istiyorsanız sitemiz bunun için sizlere çok uygun bir platform sağlıyor.


Arkadaş biz

Beni ağlatan şey seni güldürüyorsa, biz kardeş olamayız arkadaş! Bir arkadaşı ne kadar seversen, o kadar çabuk kaybedersin. Yaşanmış, hikâyeleri olan eşyalarla dolu küçücük bir “Ayna” kurdular. Eskide kalmış eşyaları satan arkadaşları aradı bir gün onları.


Adınız AYNA size sizi simgeleyen bir ayna buldum, gelin. Ana sayfa Yeni MPŞarkılar Sanatçı listesi Albüm listesi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar