19 Ağustos 2016 Cuma

Izmir bekara kiralık eşyalı daire

Izmir bekara kiralık eşyalı daire

TL fiyatından başlayan kiralık konut bulunmaktadır. Asansörlü;3yillik dai̇re;jeotermalli̇. Daha fazla kiralık emlak ilanları mı arıyorsunuz? Bornova öğrenciye kiralık daire.


Kazımdirik kiralık daire fiyatları bir yılda yüzde 61. Son bir yılda İzmir ilinde kiralık fiyatları en çok Çeşme İlçesinde arttı. Haber, duyuru ve kampanyalarımızdan e-mail ve SMS ile haberdar olmak isterseniz aşağıdaki ilgili alanlara e-posta adresinizi ve gsm numaranızı ekleyerek kaydolabilirsiniz.


Bayan Ve Kız Öğrenciler Tercih Edil. Kiralık Oda ilanlarını hemen incele. YENİ BİNA EŞYALAR YENİ VE TEMİZ.


Izmir bekara kiralık eşyalı daire

Eşyalı kombili Anadolu ünv yakını Espark a Tramvaya yakın Açıköğretim binasınn arkasında. Aradığınız kriterlerdeki diğer ilanlar. Bekara ve öğrenciye 550TL. Ayşe Tümke BAHÇELİEVLERDE OTOPARKLI PARK MANZARALI KİRALIK DAİRE.


Full esyalı öğrenciye bekara kiralık. Eşyalı hemen kullanıma hazırdır… Özellikle öğrenciler için çok uygun bir dairedir. Ekonomi Üniversitesine, Eylül Tıp Fakültesi ve Hastaneye, AVM lere, Toplu Taşıma araçlarına yürüme mesafesindedir.


Güncel kiralık daire ilanları ve fiyatlarını öğrenip kiralık daire ilanı verin. BEŞİKTAŞTA BEKARA ÖĞRENCİYE KİRALIK ODA Kendimin de oturmakta olduğu konforlu büyük dairemin eşyalı bir oda ve banyosunu kiraya veriyorum. Kiraya tüm giderler, internet, WI-FI, çamaşır ve ütü hizmetleri dahildir. TL Toplam sayfa içerisinde 1. EMLAK KUTUSU Balçova Onur Mah.


Lokasyon olarak merkezi konumda olup, toplu taşıma sıkıntısı yoktur. Amerikan mutfak odaları kullanışlı, Ön cephe tüm gün güneş almaktadır. Isı yalıtımı ve Ses yalıtımı mevcuttur. ZKANLAR GAYRİMENKUL - Satılık ve kiralık seçenekleri ile arsa, konut, bina, işyeri, devremülk ve turistik tesis ilanları sahibinden. Sonraki Slayt Gösterisi Durdur.


Izmir bekara kiralık eşyalı daire

Cephe Seçenekleri Kuzey Cephe, Güney Cephe. Ataşehirde merkezi konumda kombili bekara ögrenciye eşyalı. AOSBYE, KENT HASTANESİNE, ÇİĞLİ ARAŞTIRMA HASTANESİNE, ATASANAYİNE, ATASANİYİ VE ÇİĞLİ METROSUNA, ÇİGLİ AKTARMAYA YÜRÜYÜŞ MESAFESİNDEDERİ. KİŞİ RAHATLIKLA KALABİLİR. Bergama bankalar caddesinde eşyalı kiralık daire oda açik mutfak kaloliferli dairemiz kiralıktır.


Acill satılık lüks Daire. Mermer Çeşitleri Fiyatları. Oda (Konut) ₺ Asgari ₺ Azami Generic filters. Join millions of users of sahibinden mobile app!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar