22 Mart 2017 Çarşamba

Akyurt belediye başkan adayları

Akyurt belediye başkan adayları

Ankara Akyurt seçim anketleri ve kamuoyu yoklaması sonuçlarını seçimanketi. Mart belediye seçimleri öncesinde Ak Parti başta olmak üzere, CHP, MHP ve HDP ile İYİ Parti belediye başkan aday adayları açıklanıyor. Hayallerin gerçek olduğu ilçe. Akyurt ilçesine ait belediye başkan adaylarının seçim sonuçları için tıklayın. Yerel Seçimlerinde adaylar yavaş yavaş açıklanmaya başladı.


Partilerin belediye başkan adayları, belediye meclis üyesi adayları, il genel meclis üyesi adayları ve aday adayları belli olmaya başladı. Bugün itibariyle açıklanacak isimlerle birlikte Akyurt ’ta yerel seçimlerde aday belediye başkanlığı için yarışacak. AK Parti Akyurt belediye başkan adayı Hilal Ayık. Mart Yerel seçimleri öncesinde partilerin başkan adayları belli olmaya devam ediyor. Başkan Ayantaş Personele Veda Etti.


Son Dakika Akyurt Haberleri Son dakika Akyurt haberlerini buradan takip edebilirsiniz. En son akyurt haberleri anında burada. Hayatın, Öncelik Yayanın Kampanyası.


Akyurt belediye başkan adayları

Yayınladığımız isimler, siyasi partilerin görsel ve yazılı iletişim araçları ile açıkladıkları veya yayınladıkları. Erken seçim olacak mı tartışmaları yerini kimler aday adayı olacak sorularının sorulmasına evrildi. Akyurt’da oy oranları ne durumda, hangi parti önde. Akyurt yerel seçim sonuçları ve oy oranları canlı şekilde burada. Oylarını kullanan vatandaşlar, Akyurt seçim sonuçlarına kilitlendi.


Selçuk Çetin’in bu dönem aday gösterilip gösterilmeyeceği merakla bekleniyor. Belediye başkan adayları ile ilgili. This video is unavailable.


Listeye göre, Turğut Altınok hangi ilçenin adayı? Sincan, Etimesgut adayları kim? Listede yer alan isimlerden bazıları bugün açıklanan listede de yer aldı. Yerel seçimlerinde hangi partinin kazandığını merak edenler sayfamızdan bu konu hakkında detaylı bilgi sahibi olabilir.


Düzenlenen aday tanıtım toplantısında tüm ilçelerin adayları açıklanacak. Yarın yapılacak aday tanıtımı öncesi adaylar telefonla bilgilendirilerek davet edildi. Galeriler Videolar Yazarlar. Aziz Dava Arkadaşlarım, Değerli Ankaralı Hemşerilerim, Muhterem Hanımefendiler, Beyefendiler, Sayın Basın Mensupları, Hepinizi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.


Akyurt belediye başkan adayları

AKYURT İLÇE KADIN KOLLARI BAŞKANI-MÜHENDİS. Ankara Büyükşehir ile ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. Mehmet Özhaseki Mülteci Çocuklarla Buluştu.


Murat Köse Asker Uğurlama Törenine Katıldı. MANSUR YAVAŞ RESMEN BELEDİYE BAŞKANI! YÖK’ten Üniversitelerde Güvenlik Kararı! Limitsiz İnternete Kavuşmaya Bir Hafta Kaldı!


Toplu Ulaşımda Temassız Kart Dönemi Başlıyor! Bilkent Üniversitesi mezunu olan Hilal Ayık kimdir? Evren ilçesine ait belediye başkan adaylarının seçim sonuçları için tıklayın. Ankara, Akyurt, Cumhurbaşkanı, Ankara Spor Salonu, Genel. Akyurt, Çubuk, Elmadağ, Evren, Güdül, Kalecik, Kızılcahamam, Pursaklar ve Şereflikoçhisar belediye başkanları liste dışı kaldı.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimlerde Ankara’nın ilçelerinden aday olacak belediye başkanlarının isimlerinin açıklandığı aday tanıtım töreninde konuştu. Akyurt – Gültekin Ayantaş. ANKARA’DA KADIN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI.


Anketler Firma Rehberi Seri İlanlar Künyemiz Hakkımızda Bize Ulaşın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar