23 Mart 2017 Perşembe

Dostluk sözleri damar

Yenik düştük esiri olduk anlamsız telaşların, ama bir defa yüreğimize yazdığımız dostlarımızı her daim hatırladık. Dost İle İlgili Özlü Sözler. Sahte dost, bir de gölgemiz, yalnızca güneş açtığı zaman yanımızda bulunurlar.


Hayatımız boyunca etrafımızdan çevremizden değişik değişik insanlar geçer ve aralarından bazıları bizler dost olurlar. Bu yazımızda anlamlı dostluk sözleri damar olanlarından eklenmiş ayrıca dostluk ile ilgili sözler yine bu sayfamızda bulunmaktadır. Birde burada yazdığımız uzun dostluk sözleri. Ancak nadir gerçek aşk olabilir, gerçek dostluğun ötesinde. Gerçek dostluğun en güzel niteliklerinden biri anlamak ve anlaşılmaktır.


Dostluk, iki bedende bir zihindir. Francois de La Rochefoucauld. Onların yüzündeki küçük bir tebessüm bile bizi mutlu etmeye yeter de artar bile.


Arkadaşınıza göndereceğiniz dostluk sözleri resimli de olabilir. Aranızda çok yaptığınız bir. Konumuzda kısa dostluk sözleri, damar dost sözleri, resimli dostluk sözleri, konumuzun sonuna dostluk ve arkadaşlık ile ilgili bir çok konumuza, dostluk ile ilgili hikayeler kategorimize linkler verdik. Duygular vardır anlatılamayan, Sevgiler vardır kalplere sığmayan, dostluklar vardır hiçbir şekilde yıkılmayan, bazı insanlar vardır asla unutulmayan.


Bu sayfada sizlere süper arkadaşlık dostluk sözleri hazırlamaya çalıştık. Hak Etmek İle İlgili Sözler. Gereksiz İnsanlara Sözler. Bu güzel sözleri dostlarınıza iletebilir veya sosyal medyada onları etiketleyerek paylaşabilirsiniz. Her yer aydınlıkken belli olmazlar.


Arkadaş vuruIunca değiI unutuIunca kahrından öIürmüş. Kardeşimden ötesin can dostum. En vefakâr dostumuz gölgemizdir bilirsiniz. Hiç kimse bir arkadaş kaybedecek kadar zengin değildir.


Damar Sözler : Öyle ahlaklı ol ki, düşmanların bile sana düşman olduğuna utansın. Ekmeğim aşım helal olsun yiyene, içene. Yaptığın yanlışı herkese duyuran değil.


Ayrıca dostluk sözleri damar parçalar ile çok daha acı verici de olabiliyor. Ya da dostluk sözleri Mevlevi anlamlar da taşıyabiliyor mesela dostluk sözleri Mevlana kaleminden çıkınca sizi bambaşka dünyalara sürüklüyor. Bu anlamda en güzel sözleri aşağıdan bulabilme şansına sahip olacaksınız. En güncel dostluk sözlerine ve dostluk mesajlarına yer verdiğimiz yazmızda gerçek hayatdan bir çok anıyı canlandıracak. Herkesin başlamamış bir hikâyesi , koparılmış bir sayfası var mıdır ki.


Aynı zamanda dostun sözleri en ağır ve acı veren sözlerde olabiliyor. Sevgi dolu sözleri sevdiğinize sunabilirsiniz. Ayrıca sevgi dolu sözler resimli, sevgi sözleri anlamlı, sevgi dolu damar sözleri bulmanız mümkün.


Dostluk sözleri damar

Binbir hayalin gerçek olsun. Ben dostun kokusunu uzak diyarlardan alırım ve onun gülüşünü nerde olsa tanırım. Sayfamızda önemi ancak kaybedildiğinde anlaşılan kıymetleri dostlarımız arkadaşlarımız için hazırladığımız kısa ve uzun olanlarını bulacaksınız.


Sosyal medya platformları, yıllardır yaygın olarak kullanılırken, diğer Dünya ülkelerinin yanı sıra artık ülkemizde de pek çok yaş grubu için tercih edilmektedir. Kimileri için bir hiçken, başkası için her şeysin. Her şey olmayı umarken, bir bakıyorsun ki hiçsin!


Dostluk sözleri damar

Keşke bana akıl vereceğine, aklımı alacak kadar beni sevseydin. Biz sizlere bu sayfada çok güzel dostluk sözleri hazırladık. Kalbin hangi arzuların özlemi ile çarpıyorsa hayat rüzgarların seni ona kavuştursun.


Bazen bitmek bilmeyen dertler yağmur olur üstümüze yağar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar