27 Mart 2017 Pazartesi

Villa özel havuzlu

Villa özel havuzlu

Türkiyenin lider yazlık villa kiralama şirketi. Kalkan, Kaş, Fethiye ve Bodrum bölgelerinde özel havuzlu balayı tatili için doğayla içiçe muhafazakar korunaklı kiralık villalar. Kiralık yazlık villa ve özel havuzlu tatil evleri kiralama konusunda portalımızda size en uygun günlük kiralık villada tatil seçenekleri. Ailecek Geçirilecek Özel Bir Tatilin Adresi. Ancak alışılmışın dışına kalan farklı hassasiyetlere sahip bir tatil anlayışını uygulamaya sunmak.


Villa özel havuzlu

Türkiye`nin en büyük villa kiralama sitesinde Didim, Kuşadası, Bodrum, Marmaris, Kaş, Kalkan, Fethiye, İstanbul,Sapanca bölgesinde tatiliniz için özel havuzlu ya da havuzu korunaklı haftalık villalar, evler, apartlar, bungalovlar, daireler hesaplı fiyatlar. Geçmişte bir çok misafirimizin yaptığı ortak havuza sahip villa kiralama konusunu firma olarak tamamen rafa kaldırıyoruz. Seçtiğimiz her villada, sizlere kiralık havuzlu Villalar ile artık tamamen kendinize ait havuzun tadını çıkarabileceksiniz. Peki, kendine ait özel bir havuz olması neden bu kadar önemli?


Dilerseniz bu konuya da biraz açıklık getirelim. Fethiye kiralık villa yazlık kiralama fiyatları günlük, haftalık, aylık olarak müsaitlik durumuna göre değişkenlik göstermektedir. Firmamız ile Kalkan,Fethiye,Marmaris bölgelerinde özel havuzlu yada balayı tatili için doğayla iç içe muhafazakar korunaklı kiralık villa seçenekleri sunuyoruz.


Villa tatili için doğru adrestesiniz. Ayrıca özel havuzlu villalarının bazılarının havuzu ısıtmalıdır. Bu tatil villaları ise kış aylarında da havuz keyfi yapma imkânı sunmaktadır. Bunların yanı sıra özel havuzlu kiralık villa seçenekleri daha pek çok lüks özelliğe sahiptir.


VIP servis, odanızda size özel masaj servisi, hoşgeldin kokteylleri, özel minibar seçenekleri… Şimdi bunlara Ege’nin mavisi ile birlikte sadece size ve sevgilinize özel ortamı ekleyin. Odalardan ikisi çift kişilik yatağa sahiptir, diğer odada ise 2’er tane tek kişilik yatak bulunmaktadır. Sevdiklerinizle baş başa, özel havuzlu villalarımızda, doğa, güneş ve denizin keyfini doyasıya çıkartmanız için çalışıyoruz.


Villa özel havuzlu

Kiralık villalarımızda özel havuz ve bahçenin keyfini çıkartın. Tercihiniz muhafazakar ya da korunaklı villa kiralama ise size hizmet sunmaktan memnuniyet duyarız. Tatilini gözlerden uzak, gizlilik içerisinde ya da muhafazakar bir şekilde yaşamak isteyen tatil severler için hayal ettikleri tatil atmosferini sunan.


Yazın sıcağında ferahlamak için tek tercihiniz havuz ise size özel harika villalarımız var! Her biri birbirinden güzel ve geniş olan özel yüzme havuzlu villalarımız tam aradığınız gibi! Bu nedenle, hemen kiralık villa seçeneklerimize bakın ve beğendiğiniz özel yüzme havuzlu villa için hemen bizimle iletişime geçin! Fethiye Ölüdeniz Ovacık Mahallesinde bulunan yatak odalı lüks müstakil havuzlu bahçeli villamız, açık plan mutfak olup kişi kapasitelidir. Villamız lüks eşylar ile dizayn edilmiştir.


Konum itibari ile villamız panaromik doğal orman manzaralıdır. Kalkan üzümlü köyü villamız çocuk havuzlu kişilik İslami özel havuzlu lüks korunaklı villadır. Antalya Kaş tatilinin muhafazakar villa ve Balayı villası olarak tercih edilmektedir. Muhafazakar aileler, Gençlik grupları, Evcil hayvan besleyen aileler gibi onlarca tatil gruplarına uygun villaları firmamızdan en uygun fiyatlarda bulabilirsiniz.


Firmamız, Bodrum yarımadasında kiralık ev, kiralık özel havuzlu villa, kiralık apart ve residans dairelerin kiralama ve satış hizmetlerini gerçekleştirmektedir. Kapalı yüzme havuzlu villa talebiniz doğrultusunda bizler, beğendiğiniz villayı siz gelmeden önce temizleyerek ve özel olarak hazırlayarak teslime hazır ederiz. Sevdiklerimle sadece bana özel havuzu olan bir villada, keyifli müstakil bahçelerde, belki o bahçelerde yakılan mangallarda, ailemle ya da dostlarımla dinlenmek, huzur bulmak istiyorsam. Sadece size özel lüks bir tatil evinde dilediğiniz zaman girebileceğiniz ve dışarıdan görülmeyen havuzlarda tatil yapın. Havuzu olmayan bir villa yoktur.


Konaklayabilecek kişi sayısı: kişi. Salon: Özenle döşenmiş açık mutfaklı salon, modern koltuklar, kişilik yemek masası, Lcd tv, uydu alıcısı ve klima bulunmaktadır. Dalyanda kiralık villanın adresi Solo Villanın sizler için sunduğu imkanlardan sizde yararlanın.


Toplamda dört kişinin konaklamasına imkan sağlar. Yüzme havuzludur ve yüzme havuzu dışarıdan görünmemektedir, muhafazakar ailelere, tesettürlü bayanlara, dış gözlerden uzak kalmak isteyenlere ve balayı çiftlerine oldukça uygundur. Her bütçeye ve ihtiyaca göre villa bulabileceğiniz Hellovillam’da, sınırlı bir bütçeyle tatil yapmak istiyorsanız, ucuz özel havuzlu kiralık villaları tercih edebileceğinizi unutmayın. Birbirinden özel kiralık villalar arasında size uygun olanı şimdi belirleyin!


TL fiyatından başlayan 6satılık konut bulunmaktadır. Firmamızın, bu bölgelerde bulunan villaları, müşterilere kişisel, özel, ayrıcalıklı bir tatil geçirmeleri için uygun fiyatlarla kiralanmaktadır. Korunaklı kapalı özel havuzlu, balayı villası.


Kalkan Kişilik Yatak Odası Banyo 0₺ - 5₺.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar